Gustav Andersson

Gustav Andersson

Gustav Andersson är mäklare på Fastighetsbyrån Södertälje

Gustav Andersson har varit registrerad mäklare sedan 2024-09. Gustav Andersson har varit aktiv på Reco.se sedan 2025-02 och har fått 50 omdömen med ett betyg på 4.8. Gustav Andersson har haft 36 försäljningar sen 2025-06 och har tillfrågat 100% av sina kunder efter omdömen.

2025-06 - 2026-05

50 omdömen om Gustav Andersson

Alexander L
Köpte sin lägenhet med hjälp av Gustav Andersson en del av Fastighetsbyrån Södertälje
Mariekäll

Toppen. Snabb och rak dialog genom hela köpet. Kände mig trygg med Gustav redan från första mötet. Bara plus från min sida som köpare

Kimmo J
Västergård

Jag fick snabbt svar av Gustav där han löste visning dagen efter vårt första samtal på en bostad jag var intresserad av. Affären gick smidigt, han var flexibel när det kom till tider och jag upplevde honom väldigt professionell.

Markus S
Järna

Trygg, effektiv och lösningsorienterad.

Michael I
Köpte sitt hus med hjälp av Gustav Andersson en del av Fastighetsbyrån Södertälje
Mariekäll

Tillmötesgående, tillgänglig och lyhörd!

Daniella U
Sålde sin lägenhet med hjälp av Gustav Andersson en del av Fastighetsbyrån Södertälje
Mariekäll

Jag är väldigt nöjd med samarbetet. Mäklaren var lyhörd, professionell och höll mig uppdaterad genom hela processen. Jag kände mig trygg från första mötet till försäljningen och uppskattar det stora engagemanget. Stort tack för ett fantastiskt arbete! Rekommenderas varmt!

Khanittha L
Mariekäll

Jag är väldigt nöjd med Gustav som är väldigt trevlig och hjälpsam.

Dokrak Ö
Mariekäll

Jag upplevde Gustav som väldigt trevlig med hade gott bemötande, väldigt hjälpsam och jag är väldigt nöjd med han som mäklare.

Manjunath S
Järna

Gustav Andersson has showed Very professional and we are very happy to be associated with him to sell our apartment. His handled the tasks very well with very good communication and exchange of informations.

Oshilia I
Mariekäll

Väldigt behjälpligt, effektiv och tillmötesgående! Hela processen kändes trygg och vi är verkligen super nöjda!

Caroline M
Centrala Södertälje

Vi är supernöjda med Gustav som mäklare! Väldigt engagerad, lätt att ha att göra med och alltid snabb på att återkoppla. Allt kändes tryggt från start till mål, och försäljningen gick både smidigt och över förväntan. Rekommenderas varmt!