Trevlig, professionell och lätt att arbeta med
Said Said
Said Said är mäklare på Fastighetsbyrån Södertälje
.Said Said har varit registrerad mäklare sedan 2018-06. Said Said har varit aktiv på Reco.se sedan 2020-11 och har fått 175 omdömen med ett betyg på 4.9. Said Said har haft 34 försäljningar sen 2024-12 och har tillfrågat 99% av sina kunder efter omdömen.
2024-12 - 2025-11
175 omdömen om Said Said
Said Said hjälpte mig att sälja min bostad och gjorde ett fantastiskt jobb. Han var professionell, engagerad och alltid tillgänglig när jag hade frågor. Med sitt lugn och sin tydliga kommunikation gjorde han hela processen smidig och trygg. Jag kan varmt rekommendera honom!
Smidig, hjälpsam och ärlig. Väldigt enkel att ha och göra med. Vi var förstagångsköpare och allt gick så smidigt med Saids hjälp!
Duktig mäklare. Rekommenderas.
Jag har haft en mycket positiv upplevelse med Said Said som min mäklare på Fastighetsbyrån i Södertälje. Han är professionell, lyhörd och engagerad genom hela processen. Jag kände mig trygg och välinformerad vid varje steg, och hans kunskap om marknaden samt hans goda kommunikationsförmåga gjorde hela affären smidig och effektiv. Jag rekommenderar honom till alla som söker en pålitlig och kunnig mäklare.
Said Said var professionell, tydlig och pålitlig – rekommenderas.
Said Said var Oerhört duktig mäklare! Han var med oss från dag ett och kollar att allt går rätt till även med köp av vårt Första nya drömhus. Man får råd hur man bör göra för bästa resultat.Vi kände oss jätte trygga genom hela affären och uppskattade verkligen hans engagemang och professionalism.Jag kommer utan tvekan att rekommendera dig varmt till vänner och bekanta som letar efter en kompetent och pålitlig mäklare.
Väldigt hjälpsam, tillmötesgående och tillgänglig!
Kunnig rak på sak tydlig jätte nöjd
Said ör En duktig mäklare snabb ger bra återkoppling Svar på våra frågor via mail eller ofta ringer Direkt tillbaka Varmt rekommenderas 🥰