Thomas är en fantastiskt trevlig och positiv person som gav oss ett underbart bemötande. Han var alltid tillgänglig på telefon för att svara på våra frågor och höll oss löpande uppdaterade under hela lägenhetsköpet. Vi fick all hjälp och stöttning vi kunde önska oss.
Thomas Aslan
Thomas Aslan är mäklare på Fastighetsbyrån Södertälje
.Thomas Aslan har varit registrerad mäklare sedan 2014-02. Thomas Aslan har varit aktiv på Reco.se sedan 2014-06 och har fått 285 omdömen med ett betyg på 4.7. Thomas Aslan har haft 30 försäljningar sen 2025-07 och har tillfrågat 100% av sina kunder efter omdömen.
2025-07 - 2026-06
285 omdömen om Thomas Aslan
Väldigt trevlig bemötande hjälpsam och tålamoden. Löste ett problem som dök upp med banken .
I would like to thank you so much for all your help and support during the process of buying my house. You were professional, kind, patient, and always helpful. I really appreciate everything you did to help me get my new home. I am very happy and grateful. Thank you again for making this journey easier for me.
“Thomas är en väldigt professionell och tydlig mäklare. Han var engagerad genom hela processen och man märker verkligen att han arbetar från hjärtat. Jag kände mig trygg och väl omhändertagen från början till slut. Rekommenderas varmt!"
Duktig mäklare, Jätte proffsig och ärlig.
Thomas Aslan var väldigt hjälpsam under hela ärendet
Vi är väldigt nöjda med det som Thomas har bidragit med, han har alltid varit tillgänglig och hjälpsam vid frågor, svart på det vi har haft frågor och funderingar på. Vi kommer att rekommendera Thomas till vänner och bekanta för att vi vet att dem kommer att bli nöjda. Stort tack för att vi fick huset sålt!!!
Bästa affär och bästa service och bästa bemötande Tack Thomas Mvh //Sarmad
Thomas har varit trevlig, proffsig och tillmötesgående
Vi har köpt en lägenhet genom Tomas och upplever honom som både trevlig, hjälpsam och mycket kunnig. Även om affären inte är helt avslutad än, har allt fungerat smidigt och vi är mycket nöjda så här långt 😊