Fastighetsbyrån Strängnäs

A part of Fastighetsbyrån www.fastighetsbyran.com
  • BadgeThirteenYears
2 031
Call 0152-142 13 Share

Välkommen till Mälardalens pärla – Strängnäs! Här kan du njuta av att strosa runt i den välbevarade stadskärnan med dess historiska hus, äta gott på populära restauranger eller bada och se båtarna i hamnen på sommaren. Bara en 45 min tågresa från Stockholm finner du den här lugna och trivsamma miljön, som passar hela familjen!...

2031 omdömen om Fastighetsbyrån Strängnäs

Sedan starten hos Reco 2013

Visar 2031 omdömen med 4.8 i snittbetyg
Jonathan Å
Sold an apartment with Johanna Enström a part of Fastighetsbyrån Nykvarn

Proffsig, lyhörd och trygg. Har bara bra saker att säga om Johanna, grymt på det hon gör. rekommenderar starkt

Marija P
Bought a house with Sanna Magnusson a part of Fastighetsbyrån Strängnäs
Mariefred

Vi är super nöjda med Sannas insats genom hela processen med sin exceptionella service mind och profession 🥰

Marie Therese K
Bought a house with Johanna Enström a part of Fastighetsbyrån Nykvarn

Det är andra gången vi haft Johanna som Mäklare, först när vi skulle sälja och nu när vi köpt. Är lika nöjd båda gångerna! Johanna är trevlig, lyssnar och bemöter tankar och frågor på ett varmt och fint sätt. Hon gör allt för att alla parter ska bli så nöjda de kan. Snabb återkoppling och inger stort förtroende. Rekommenderas varmt 😊

Emil Ö
Bought an apartment with Sanna Magnusson a part of Fastighetsbyrån Strängnäs
Centralt

Sanna är väldigt kunnig och tar väl hand om alla som går på visningar. Utöver detta så har Sanna hjälp mig mycket personligen under mitt inköp av min första lägenhet och svarat på alla snurriga frågor som jag haft. Mycket bra mäklare

Roger R
Morrarö

Gjorde sitt jobb på ett rutinerat och smidigt sätt.

Kjell-Arne M
Sold a house with Björn Lindahl a part of Fastighetsbyrån Strängnäs

Proffsigt och tryggt bemötande med stor kompetens.

Frans Niclas L
Sold a house with Johanna Enström a part of Fastighetsbyrån Nykvarn

Engagerad, påläst och driven. Positivt att hon bor i kommunen som hon säljer vilket kan påverka positivt för köpare och säljare.

Philip S
Bought a house with Björn Lindahl a part of Fastighetsbyrån Strängnäs

Lugn, inkännande, trevlig och personlig. Han medlade fint och effektivt mellan köpare och säljare

Christel M
Sold a house with Björn Lindahl a part of Fastighetsbyrån Strängnäs

Björn är ett föredöme, proffsig och lyhörd inför sin uppgift. Vi mycket nöjda som säljare av vår fastighet, även köparen har mkt gott att säga om honom. Vänliga hälsningar Familjen Moberg

Omar A
Bought a house with Johanna Enström a part of Fastighetsbyrån Nykvarn

Vi är supernöjda och kommer att höra av oss till Johanna igen om vi behöver sälja eller köpa bostad. Hon är mycket kompetent och vi kan varmt rekommendera henne som mäklare.

Sara E
Sold an apartment with Johanna Enström a part of Fastighetsbyrån Nykvarn

Effektiv och proffsig ! Tillgänglig 24/7 :)

Rosalie Eunice L
Mariefred - Kalkudden

Det har gått smidigt hela vägen även om affären inte är helt avslutad ännu, Det blir först troligen i början av nästa år.

Jonna S
Mariefred Marielundsviken

Proffsig, lyhörd och engagerad från första mötet till avslutad affär. Vi har uppskattat hennes snabba kommunikation och tydlighet genom hela processen. Vi rekommenderar Johanna varmt!

Annagreta B
Morrarö

Björn har varit inlyssnande och mycket tillmötesgånde. Lätt att nå på telefon och ringt tillbaka och återkopplat. Verkar gilla sitt arbete och gav oss som kunder den tid vi behövde. Med beröm godkänd!

Jörgen E
Sold a house with Fastighetsbyrån Strängnäs
Härad

Bra bemötande. Bra engagemang. Bra information.

Camilla H
Bought a house with Fastighetsbyrån Strängnäs
Härad

Har fått ett bra bemötande av mäklaren och upplever att han har varit behjälplig i de funderingar vi haft.

Viktor Andreas M
Sold a house with Johanna Enström a part of Fastighetsbyrån Nykvarn

Jag är mycket nöjd med min mäklare genom hela försäljningsprocessen. Kommunikation, tillgänglighet och engagemang har varit mycket bra från start till mål. Jag har känt mig trygg genom hela affären och uppskattar särskilt det professionella bemötandet, den tydliga återkopplingen och det stora engagemanget för att uppnå bästa möjliga resultat. Jag kan varmt rekommendera mäklaren vidare.

Emine A
Bought a house with Fastighetsbyrån Strängnäs

Det var snabbt och smidigt köp.

Catarina A
Bought a house with Johanna Enström a part of Fastighetsbyrån Nykvarn

Proffsig,trevlig,kunnig mycket tillgänglig Känns bra att genomföra en affär med henne

Lage L
Stallarholmen

Tillmötesgående noggrann trevlig effektiv

Velimir P
Tingstuhöjden

Vi är mycket nöjda med vår mäklare. Professionell, engagerad och lyhörd genom hela processen. Kommunikationen har varit tydlig och snabb, och vi har känt oss trygga och väl omhändertagna från första kontakt till avslutad affär. Vi kan varmt rekommendera denna mäklare!

Frida L
Ulvhäll

Trevlig, hjälpsam och ingen fråga går obesvarad.

Elton R
Bought an apartment with Gustav Walther a part of Fastighetsbyrån Strängnäs
Centrala Strängnäs

Professionell mäklare som verkligen finns där för förstagångsköpare som kanske inte alltid har koll på processen! Tack Gustav! 🙏🏻

Lillie S
Vansö

Gustav har ett trevligt intryck och ger en känsla av förtroende. Gustav är ärlig och man gillar honom direkt. Han svarar alltid och finns tillgänglig. Jag rekommenderar Gustav och kommer anlita honom i framtiden för behov av mäklare.

Vjekoslav P
Mariefred Marielundsviken

Kunnig, rak och tydlig, återkommer med svar. Är serviceminded. Genuin och otroligt tillgänglig.

Sakarias F
Nykvarn

Vi är supernöjda med Johanna och hela processen kring försäljningen av vår lägenhet. Hon har varit engagerad, trevlig och lätt att ha kontakt med från start till mål. Vi har hela tiden känt oss trygga och fått snabb återkoppling när vi haft frågor. Försäljningen gick väldigt smidigt och kort därefter hjälpte Johanna oss även att hitta vårt nya hem, vilket vi är otroligt tacksamma för. Från att sälja vår lägenhet till att hitta nästa boende har hon funnits med och hjälpt oss hela vägen. Vi kan varmt rekommendera Johanna...

Gustav G
Bought an apartment with Johanna Enström a part of Fastighetsbyrån Nykvarn
Nykvarn

Supertrevlig och snabb! Som alltid sätter köparen och säljaren i fokus!

Démie D
Bought a house with Johanna Enström a part of Fastighetsbyrån Nykvarn

När i köpte hus där Johanna var mäklare så hade vi en mycket positiv upplevelse. Johanna lyssnade på våra behov och var mycket serviceminded . Johanna låter dig som köpare ta din tid på visningen och är väldigt noga med att anteckna de frågor du ställer, hon är blixtsnabb på att förmedla dem till säljaren och återkopplar minst lika snabbt (om inte snabbare). Vi är mycket nöjda med hela processen från visning till kontraktsskrivning och rekommenderar Johanna och hennes kollegor varmt.

Robin L
Sold an apartment with Gustav Walther a part of Fastighetsbyrån Strängnäs

Jag är väldigt nöjd med Gustav Walther på Fastighetsbyrån Strängnäs. Professionell, engagerad och lätt att ha kontakt med genom hela processen. Kan varmt rekommendera Gustav till den som söker en driven och pålitlig mäklare!

Maria T
Nykvarn Rimsjöhöjden

Kompetens och tillgänglig. Lyhörd för kundens behov.

Max H
Bought an apartment with Fastighetsbyrån Strängnäs
Centralt

Trevlig mäklar lätt att ha o göra med

Ludvig E
Bought a house with Sanna Magnusson a part of Fastighetsbyrån Strängnäs
Mariefred

Mycket nöjd med hela processen och upplevelsen!

Jouri P
Sold an apartment with Johanna Enström a part of Fastighetsbyrån Nykvarn

Jag är mycket nöjd med Johanna Enström och hennes arbete med försäljningen av min bostad. Johanna var professionell, engagerad och lätt att ha kontakt med under hela processen. Hon lyckades sälja bostaden snabbt och dessutom till ett högre pris än jag hade förväntat mig. Jag uppskattade särskilt hennes engagemang, tydliga kommunikation och att hon verkligen arbetade för att få till ett så bra resultat som möjligt. Jag kan varmt rekommendera Johanna till andra som ska sälja sin bostad. Jag kommer definitivt att anlita henne igen vid min nästa bostadsaffär.

Ali Fuat A
Strängnäs Kommun

Vi är mycket nöjda med Gustavs arbete. Professionell, och tydlig genom hela processen.

Ann Caroline A
Strängnäs Kommun

Mycket duktig och kunnig…………..

Maen H
Åkers Styckebruk

​Jag är fantastiskt nöjd med björn insats under mitt lägenhetsköp! Från första visningen till kontraktsskrivningen var bemötandet otroligt proffsigt, varmt och engagerat. Alla frågor besvarades snabbt och jag kände mig helt trygg genom hela affären. Jag kan varmt rekommendera denna mäklare till alla som ska köpa eller sälja!

Nancy A
Åkers Styckebruk

Han är Hjälpsam, aktiv, snäll, och han är toppen på sitt jobb

Cristina C
Centralt

Fick all hjälp vi behövde är jättenöjda med Björns insatts Han har ett bra bemötande

Kurt A
Centralt

en mycket duktig mäklare , trevliga möten. Har använt Björn vi andra mäklar uppgifter

Tomas A
Sold a house with Johanna Enström a part of Fastighetsbyrån Nykvarn

Mycket bra och proffsigt bemötande. Johanna var kunnig och påläst och affären lotsades igenom på ett utmärkt sätt.

Mona L
Finninge

Bra och tillgänglig mäklare med stor kunskap Bra information Bra och snabb planering i hela processen Mycket nöjd kund Mona Larsson

Bengt-Erik L
Finninge

Rutinerad och engagerad mäklare som haft gott tålamod trots våra övervägande för och emot att sälja. Björn har varit hjälpsam vid alla tillfällen

Andreas B
Finninge

Vi är mycket nöjda med Björn Lindahl. Under hela husköpet har vi haft en bra och tydlig dialog, och han har alltid varit lätt att få tag i när vi haft frågor. Vi känner oss trygga med vårt husköp och uppskattar hans engagemang och tillgänglighet genom hela processen. /Andreas och Stephanie

Rasmus G
Björsund

Jag är supernöjd med Björn! Professionell, engagerad och alltid tillgänglig genom hela processen. Allt gick smidigt och jag kände mig trygg från början till slut. Kan varmt rekommendera!

Elisabet Helén E
Sold a house with Gustav Walther a part of Fastighetsbyrån Strängnäs

Mycket bra bemötande av mäklaren, driven och inlyssnande. Trevlig och snabb att återkoppla. Varmt rekommenderad!

Bo Christer E
Centrala Strängnäs

Ambitiös, alltid nåbar, kommunikativ.

Wivi Birgitta N
Sold a house with Gustav Walther a part of Fastighetsbyrån Strängnäs

Bra bemött. Gustav är väldigt proffsig. Det jag saknade är att det mest var via sms. Min generation vill prata i telefonen med människor. Annars väldigt nöjd med Gustav trevlig kille. Har bara gott att säga om honom. Dessa åsikter gäller även Kjell. Vänligen Wivi och Kjell.

Annica Wallin T
Bought a house with Gustav Walther a part of Fastighetsbyrån Strängnäs

Gustav är trevlig, kunnig och hjälpsam. Vi fick ett mycket positivt bemötande.

Niclas L

Professionell, tydlig & hjälpsam

Agnes D
Bought a house with Johanna Enström a part of Fastighetsbyrån Nykvarn

Johanna har skött försäljningen på ett bra sätt. Hon är professionell, håller en god kommunikation och ser till att processen flyter på som planerat. Tack för en smidig och trygg affär!