Johanna Strand fd. Rofors
Johanna Strand fd. Rofors är mäklare på Fastighetsbyrån Västerås
.Johanna Strand fd. Rofors har varit registrerad mäklare sedan 2007-09. Johanna Strand fd. Rofors har varit aktiv på Reco.se sedan 2014-04 och har fått 33 omdömen med ett betyg på 4.8. Johanna Strand fd. Rofors har haft 17 försäljningar sen 2020-01 och har tillfrågat 100% av sina kunder efter omdömen.
Andel tillfrågade kunder -
Försäljningar 2020-01 - 2020-12
Läs vad 33 Läs vad Johanna Strand fd. Rofors
2020-11-29Verifierad kund
Köpte tomt. Har bara positivt att säga, supertrevlig!
2020-10-02Verifierad kund
Alltid supertrevlig och hjälpsam.
2020-07-17Verifierad kund
Vi har sålt ett hus på landet och fått mycket bra hjälp och stort förtroende för Johanna och hennes kollega. Då vi stötte på oväntade problem fick vi hjälp att lösa dem och flera visningar. De hittade de perfekta köparna och försäljningen kändes trygg och smidig.
sålde sitt hus med hjälp av Johanna Strand fd. Rofors en del av Fastighetsbyrån Västerås -
2020-07-11Verifierad kund
Toppenmäklare, trevlig och väldigt hjälpsam.
2020-06-26Verifierad kund
Bra, tillmötesgående och kunnig
2020-06-17Verifierad kund
Johanna sålde min lägenhet, hon har superkoll på marknaden och ger sig inte i första taget.
Superbra!Ödmjuk och professionell.sålde sin lägenhet med hjälp av Johanna Strand fd. Rofors en del av Fastighetsbyrån Västerås -
2020-04-07Verifierad kund
Jag köpte en tomt. Johanna var trevlig och säker. Hon var bra.
2020-03-11Verifierad kund
Radhus bostadsrätt
Blev bra bemöttköpte sitt hus med hjälp av Johanna Strand fd. Rofors en del av Fastighetsbyrån Västerås -
2020-03-03Verifierad kund
Great work by Johanna!!!!!!!!!!!!
2019-11-17Verifierad kund
Vi har sålt och köpt via Johanna och hon har varit toppen! Hon har gjort processen enkel och svarat på alla våra frågor vi haft.
Är super nöjd!köpte sitt hus med hjälp av Johanna Strand fd. Rofors en del av Fastighetsbyrån Västerås