HusmanHagberg Värmdö

A part of HusmanHagberg www.husmanhagberg.se
  • BadgeTenYears
1 175
Call 08-570 308 88 Share

Välkommen till underbara Värmdö och HusmanHagberg! Det är nu tjugo år sedan HusmanHagberg öppnades här på Värmdö vilket ger oss en lång erfarenhet av fastighetsförmedling av fritidshus, villor, lägenheter och tomter. Vi kan vårt närområde, har ett stort kontaktnät och har ett kunnigt och trevligt gäng. Att göra affärer är något...

1175 omdömen om HusmanHagberg Värmdö

Sedan starten hos Reco 2017

Daniel K
Gustavsberg Porslinskvarteren

Vi blev väldigt fint bemötta av Agnes från första kontakt till avslutad affär. Hon var tydlig, lugn och professionell i sitt sätt, och vi kände direkt ett stort förtroende för henne. Hennes sätt att kommunicera gjorde att vi hela tiden kände oss trygga genom hela processen. Inför försäljningen hade vi höga förväntningar på engagemang, transparens och att få stöd i varje steg — och Agnes levde verkligen upp till allt detta. Hon var lyhörd för våra frågor och önskemål, återkopplade snabbt och gav oss bra rådgivning kring...

Sofia R
Gustavsberg Hästhagen

Lyhörd och tillmötesgående, trevligt bemötande!

Nike B
Runmarö

Jessica och jag hade inte mycket kontakt, min sambo stod för det mesta av samtalen. Jag är oavsett väldigt nöjd med Jessica, en gullig och mycket trevlig person som jobbar för att göra både säljare och köpare nöjd! Hon har koll på läget och är noggrann!

Svar från Jessica Augustsson

Stort tack för dina fina ord, Nike! Det betyder väldigt mycket att du tar dig tid att skriva detta. Mitt mål är alltid att både säljare och köpare ska känna sig trygga och nöjda genom hela processen – och det gläder mig att det blev så även här. Önskar er all lycka och hoppas att ni kommer att trivas riktigt bra i ert nya hem! 🌿✨

Magnus H
Sold an apartment with Jenny Svensk a part of HusmanHagberg Värmdö
Gustavsberg Höjdhagen

Alltid bemött på ett proffesionellt sätt. Värderingen var på rätt nivå. Höll mig alltid uppdaterad om vad som händer och hur visningarna har gått. Har egentligen bara gott att säga om henne på alla sätt ända till kontraktsskrivningen.

Svar från Jenny Svensk

Tack Magnus för dina fina ord! Återkoppling, rätt värdering samt att du tycker jag är proffsig. Det är parametrar jag värderar högt!

Maud Birgitta H
Sold a house with Jessica Augustsson a part of HusmanHagberg Värmdö
Runmarö

Vi är mycket nöjda med den hjälp vi fått. Vi har fått löpande uppdateringar hon har varit lätt att nå om vi har haft några frågor. Proffsig i sitt arbete och vi har haft fullt förtroende för Jessica. Trevligt bemötande under hela processen.

Svar från Jessica Augustsson

Stort tack Maud för den fina recensionen och för förtroendet att få förmedla ditt och Sörens fina fritidshus. Stort lycka till vidare med allting.

MARIUSZ L
Sold an apartment with Jessica Augustsson a part of HusmanHagberg Värmdö
Gustavsberg Munkmora

Jag valde Jessica som mäklare och är väldigt nöjd med hela processen. Hon har varit positiv, lyhörd och väldigt lätt att ha att göra med. Svarar snabbt på sms och samtal. Fantastiskt bemötande från början!

Svar från Jessica Augustsson

Stort tack Jan för en så fin rekommendation ✨ och fint samarbete. Jag hoppas nu att eran flytt blir fantastisk och att ni kommer trivas i nya bostaden. 💫 hälsningar Jessica

Susanne C
Bought an apartment with Jessica Augustsson a part of HusmanHagberg Värmdö
Gustavsberg Munkmora

Hon är mycket tillmötesgående och kunnig.

Svar från Jessica Augustsson

Tack så mycket för fin rekommendation Susanne! Hoppas att allt kommer gå bra med flytten och att William kommer att trivas.

Kaj P
Gustavsberg Farsta Slottsvik

Ärligt, uppriktigt och informativt.

Svar från Charlotte Balcker

Tack för tre kraftfulla ord som alla värmer. Glad att få stifta bekantskap med er och önskar er lycka till med er försäljning. 🍀😀

Er Fastighetsmäklare Ab E
Gustavsberg Farsta Slottsvik

Charlotte är en mycket professionell mäklare. Hon är en noggrann mäklare med hög social kompetens och som tar ett totalt ansvar för hela fastighetsaffären. Många års rutin och stor erfarenhet speglar hennes sätt att hantera bostadsaffären på enkelt och perfekt sätt. Tack för hjälpen , det gick lika bra denna gång! Rekommenderar gärna Charlotte.

Svar från Charlotte Balcker

✨Tusen tack för de fina orden! Det gläder mig att allt gick smidigt även denna gång, och jag uppskattar verkligen din rekommendation. Önskar dig allt det bästa i nya huset 🤩

Annika W
Bought a cottage with Ulrika Andersson a part of HusmanHagberg Värmdö
Djurö/Vindö Svedudden

Trevlig och förtroendeingivande. Snabb återkoppling och bra påläst.

Gisela A
Sold a house with Ulrika Andersson a part of HusmanHagberg Värmdö
Kolvik

Ulrika har under hela säljprocessen varit mycket proffesionell och lyhörd gentemot oss. Jag rekommenderar henne varmt!

Jonas Åke A
Sold a cottage with Robert Nathanson a part of HusmanHagberg Värmdö
Ingarö Lugnet

Mkt påläst o duktig inom hus o konstruktion. Trevligt bemötande. Kan varmt rekommendera

Joakim A
Bought a house with Robert Nathanson a part of HusmanHagberg Värmdö
Hemmesta - Hemmestatorp

Robert har från första mötet varit otroligt vänlig, kunnig och tillmötesgående mot oss som köpare. Då vi är förstagångsköpare av villa har vi blivit hjälpta och känt oss bekräftade av Robert under hela processen. Hans närvaro under besiktningen var också ett prov på hans kunskap om fastigheten vi köpt och att hans kunskap om fastigheten stämde överens med besiktningsmannens. Vi kände också att besiktningen inte var färdig förrän vi hade fått ställa alla våra frågor och funderingar. Vår bild av Robert Nathanson är rakt...

Cajsa B
Bought a house with Jenny Svensk a part of HusmanHagberg Värmdö
Gustavsberg Norra Bruksgatorna

Väldigt proffsig och duktig. Väl informerad om bostaden och återkopplade med fakta vi önskade snabbt!

Svar från Jenny Svensk

Tack snälla Cajsa! Det är parametrar som jag prioriterar i mitt arbete. Återkoppling och information om bostaden är ju det allra mest väsentliga i ett köp.

Rose-Marie G
Sold a house with Jenny Svensk a part of HusmanHagberg Värmdö
Gustavsberg Östra Ekedal

Hej Väldigt proffsig,Inger förtroende Vänlig engagerad

Svar från Jenny Svensk

Tack snälla Rose-Marie för dina ord efter det här långa samarbetet som du och jag har haft. Och tack för att du uppmärksammat mitt engagemang. Till slut seglar skeppet i hamn!

Eva Linnéa S
Sold a cottage with Agnes Szabo a part of HusmanHagberg Värmdö
Djurö Vindö - Bodatorp

Mycket kompetent och gör ett fint jobb. Bra på återkoppling vilket är viktigt.

Svar från Agnes Szabo

Tack Eva för din ord! Så kul att det blev en sådan bra köpare! Hoppas våra vägar möts även när du ska köpa din nästa skärgårdsfastighet! Hälsningar Agnes

Tanja C
Stora Stadsvall

Charlotte är en mycket erfaren och professionell mäklare som kan Värmdö marknaden specifikt och som man tryggt kan överlåta det mesta i säljprocessen till om man har ont om tid själv. Samtidigt är hon en super trevlig social och kommunikativ person som man definitivt inte behöver jaga för att ta del av senaste nytt, hon tar själv initiativet att hålla säljaren informerad om alla viktiga bud och ev andra beslutspunkter. Hon har en färdig plan men är också mottaglig för att diskutera eventuella ändringar, i mitt fall önskade...

Svar från Charlotte Balcker

Tusen tack för den generösa och genomtänkta rekommendationen! Jag uppskattar verkligen att du tog dig tid att skriva så utförligt om din upplevelse. Det gläder mig att du kände dig informerad, stöttad och trygg i alla delar av processen. Dina ord betyder mycket, och jag är glad att jag kunde göra affären så smidig som möjligt för dig. Önskar dig allt det bästa i nya bostaden 🍀

Anna-Maria S
Bought a cottage with Agnes Szabo a part of HusmanHagberg Värmdö
Djurö Vindö - Bodatorp

Positiv och öppen med energi o välkomnande i dialog - med tydlig kommunikation - var öppen för våra behov och lyssnade likaväl som presenterade och förklarade. Tog reda på fakta vid frågor

Svar från Agnes Szabo

Tack Anna för ditt fina omdöme! Så roligt att ni hittar hem i detta fina hus i en härlig skärgårdsmiljö där båtutflykter väntar på er att utforska öarna. Välkommen hem!

Emelie K
Bought an apartment with Jenny Svensk a part of HusmanHagberg Värmdö
Gustavsberg Lugnet

Enkel och smidig kontakt som ledde till snabbt och enkelt köp.

Svar från Jenny Svensk

Ja va bra att det löste sig för dig! Stort lycka till med allt nu!

Iris D
Bought a house with Agnes Szabo a part of HusmanHagberg Värmdö
Gustavsberg Björnkärret

Vi köpte vårt nya hem genom Agnes och upplevde ett mycket professionellt och trevligt bemötande genom hela processen. Hon var tillgänglig, tydlig i kommunikationen och svarade snabbt på våra frågor, vilket gav oss ett stort förtroende. Trots att vi var köpare och inte säljare, kände vi oss väl omhändertagna och trygga under hela affären. Vi uppskattar verkligen Agnes engagemang och kan varmt rekommendera henne till andra.

Svar från Agnes Szabo

Hej Iris! Tacksam för ert fina omdöme! Det känns extra roligt att även ni som köpare upplevde den trygghet som jag alltid eftersträvar att leverera i mina affärer. Välkomna till Björnkärret, ert nya hem!

Ionut C
Gustavsberg Munkmora

Jag är väldigt nöjd med det arbete som Agnes gjorde i samband med försäljningen av min bostad. Från första mötet till avslutad affär var kommunikationen tydlig, professionell och förtroendeingivande. Hon var tillgänglig, kunnig och engagerad genom hela processen, vilket gjorde att allt kändes tryggt och smidigt. Jag kan varmt rekommendera Agnes till andra som går i säljtankar.

Svar från Agnes Szabo

Tack Ionut för en fin beskrivning av mitt förmedlingsarbete! Extra roligt att få höra att mitt engagemang blir sett och uppskattat!

Annmarie N
Gustavsberg Porslinskvarteren

Förmedlingen sköttes på ett professionellt och vänligt sätt. Ulrika tog fram alla uppgifter som vi ville få information om. Hon rekommenderas på det varmaste

Svar från Ulrika Andersson

Hej! Stort tack för ert fina omdöme, det gläder mig att höra. Hoppas att ni ska trivas riktigt bra i er nya bostad. Varma hälsningar, Ulrika

Anna K
Gustavsberg Porslinskvarteren

Ulrika är en helt suverän mäklare - kunnig och trygg och noggrann. Alltid mån om att hålla kunden välinformerad. Mycket god koll på marknaden och svårslagen lokalkännedom. Rekommenderas varmt!

Svar från Ulrika Andersson

Hej Anna! Stort tack för ditt fina omdöme, det uppskattas verkligen! Kram, Ulrika

Arne A
Gustavsberg Porslinskvarteren

Lyssnande, saklig, kunnig och trevlig. Gav snabbt svar på våra frågor och hjälpte oss väl för att få fram information och informationsmaterial som vi önskade. Var väl förberedd inför kontraktsskrivningen

Svar från Ulrika Andersson

Hej Arne! Tack för ert fina omdöme, roligt att höra att ni är nöjda. Hoppas att ni ska trivas riktigt bra i er nya bostad. Hälsningar Ulrika

Hanna J
Hemmesta

Vi är väldigt nöjda med Ulrika som val av vår mäklare. Hon ingav ett lugn och vi fick ett stort förtroende för henne redan från start. Hon kom väl förberedd inför vårt första möte och höll oss uppdaterade genom hela processen. Det har alltid varit väldigt enkelt att nå henne och bolla frågor och funderingar. Nu tog det betydligt längre tid att sälja vårt parhus än vad vi hade trott från början, men Ulrika var trots detta alltid positiv och gav förslag på åtgärder. Finns inget negativt att säga och Ulrika rekommenderas varmt!

Svar från Ulrika Andersson

Hej Hanna! Stort tack för ert fina omdöme, det uppskattas verkligen! Och tack för gott samarbete genom hela processen. Fint att vi hittade rätt familj till ert fina hus till slut. Varma hälsningar, Ulrika

Robert H
Gustavsberg Kedjebacken

Trevligt bemötande och tydlig i kommunikationen. Tillgänglig och effektiv.

Svar från Agnes Szabo

Tack så mycket Robert! Önskar er lycka till med ert nästa steg att ni blivit husägare!

Sara M
Sold a house with Jenny Svensk a part of HusmanHagberg Värmdö
Hagaberg

Jenny är engagerad, påläst och kunnig. Hon är lätt att få tag på och vänlig i kontakten. Vi är mycket nöjda med Jenny men också med de andra kontakter hon har förmedlat till oss.

Svar från Jenny Svensk

Tack snälla Sara för dina ord. Det har varit så trevligt att få samarbeta med dig under dessa månader. All lycka till dig och dina döttrar i framtiden. Så ses vi på tillträdet och när det blir dags för deklaration.

Erik S
Gustavsberg Kedjebacken

Hon är behaglig, trevlig och professionell.

Svar från Agnes Szabo

Tack Erik! Det var ett nöje att skapa affär med er åt mina uppdragsgivare! Jag är övertygad om att ni kommer att stortrivas i lägenheten! Lycka till! Önskar er en fin höst tills vi ses för tillträde! Agnes

Viktor S
Norra Kopparmora

Proffesionell och trevligt bemötande

Svar från Jessica Augustsson

Stort tack för fin rekommendation Viktor. Hoppas att ni ska trivas i ert nya hus och att flytten går bra. Hälsningar Jessica

Calle F
Gustavsberg Lugnet

Hur smidigt som helst, både köpte och sålde med hjälp av Charlotte! rekomenderas starkt.

Svar från Charlotte Balcker

1000 tack det ska vara lätt när det är rätt 😉 Lycka till med nya bostaden Hälsningar Charlotte

Filip E
Gustavsberg Höjdhagen

Jag är väldigt nöjd med Charlotte! Från första kontakten till avslutad affär kände jag mig trygg och väl omhändertagen. Kommunikation och återkoppling fungerade utmärkt och allt gick smidigt och professionellt till. Rekommenderar varmt till andra som letar efter en engagerad och pålitlig mäklare.

Svar från Charlotte Balcker

Hej, Tusen tack för dina fina ord! Jag uppskattar verkligen att du tog dig tid att skriva. Det gläder mig att du känt dig trygg genom hela processen och att kommunikationen fungerat smidigt. Tack för förtroendet och rekommendationen! ✨

Linda A
Gustavsberg Höjdhagen

Mycket trevlig och sympatisk mäklare. Som hjälpte till med ett snabbt och smidigt bostadsköp.

Svar från Charlotte Balcker

Snabbt och smidigt blir det med okomplicerade köpare och säljare. Tack för trevliga möten. Välkommen till Värmdö och ditt fantastiska nya boende ✨

Sanne E
Gustavsberg Porslinskvarteren

Supertrevlig, lätt att prata med och då det var vårt första bostadsköp var hon väldigt duktig på att förklara hur allt går till och se till så vi känner oss säkra och förstår hur allt funkar. 10/10!

Svar från Charlotte Balcker

Grattis till ert fina nya gemensamma köp🥳 Tack för att allt i djungeln vara första gångs köpare det blev tydligt för er. Vi ses snart igen på tillträdet 🍂☀️ Hälsningar Charlotte

Gustav E
Gustavsberg Porslinskvarteren

Charlotte är mycket effektiv och rak, ödslar ingen tid på något onödigt och ser till att processen går så bra och snabbt som möjligt, samtidigt som hon håller än uppdaterad genom hela processen.

Svar från Charlotte Balcker

Tack Gustav- exakt så vill jag att en säljare ska se mig. Det är detta jag vill förmedla vid införsäljningen att man får om man går med mig som mäklare 🤩🙌 tack! Stort tack till er som fixade på kort tid allt som jag behövde för leverera snabbt. Lycka till med er flytt ☀️🍂 Hälsningar Charlotte

Emil A
Bought a house with Ulrika Andersson a part of HusmanHagberg Värmdö
Stavsnäs

Vi köpte en villa via Ulrika hösten 2025. Ulrika var tydlig och tillmötesgående för inspektioner, delade otroligt bra dokumentationer på huset samt var väldigt påläst om detaljer kring fastigheten. Skulle gärna jobba med Ulrika igen om vi skulle vilja byta bostad igen.

Svar från Ulrika Andersson

Hej Emil! Stort tack för fin feedback, härligt att höra! Hoppas att ni ska trivas bra i ert nya boende! Varma hälsningar, Ulrika

Lisa H
Sold a house with Charlotte Balcker a part of HusmanHagberg Värmdö
Djurö

Charlotte är ett superproffs. Hon har alltid full koll – på bostaden, området och läget – och gör hela processen så smidig som möjligt. Har man köpt och sålt några gånger vet man hur viktigt det är att mäklaren inte lovar för mycket till köparna eller slarvar med detaljer. Charlotte är noggrann in i minsta detalj, vilket gör hela säljprocessen tryggare och bättre. Vi har anlitat Charlotte flera gånger och kommer aldrig byta mäklare om det ska säljas på Värmdö. Skulle iof kunna låta henne sälja var som helst för jag skulle vara 100% trygg med att hon skulle ha all fakta man nånsin kan behöva.

Svar från Charlotte Balcker

Wow- tack, 1000-rack för denna välskrivna och super fina rekommendation. Allt hänger inte på mäklaren utan stort tack till er som fixar era hus och lägenheter att de är en fröjd att få förmedla. Kommer sakna er på Värmdö 🍂✨

Sofia A
Sold a cottage with Jessica Augustsson a part of HusmanHagberg Värmdö
Stavsnäs

Jessica var engagerad och flexibel och fanns där för mig genom hela säljprocessen

Svar från Jessica Augustsson

Tack för fin rekommendation Sofia. Jag önskar dig all lycka till vidare och tackar för förtroendet. Varma hälsningar Jessica

Dusanka V
Sold a house with Ulrika Andersson a part of HusmanHagberg Värmdö
Stavsnäs

Hon kunde inte ha varit battre !!! Jag ar henne evigt tacksam.

Svar från Ulrika Andersson

Hej Dusanka! Tusen tack för ditt fina omdöme, så roligt att höra! Varma hälsningar, Ulrika

Ulf Q
Sold a house with Jessica Augustsson a part of HusmanHagberg Värmdö
Djurö Överby

Mycket bra bemötande av Jessica Augustsson. Tydlighet i kommunikationen och vad som kommer hända och vilka steg som tas. Bra diskussioner om vilken strategi som är bäst, baserat på kunnande och erfarenhet. När oklarheter uppstod eller ändringar behövde göras var Jessica lyhörd och agerade snabbt. Jag är mycket nöjd med hennes engagemang och sättet hon hanterat min försäljning..

Svar från Jessica Augustsson

Tack så mycket för fina ord! Och tack för ett fint samarbete!

Yohanna S
Gustavsberg Kvarnberget

Agnes ansträngde sig verkligen och engagerade sig utöver det vanliga i min bostadsaffär!

Svar från Agnes Szabo

Bästa Yohanna! Så fint omdöme av dig! Tack snälla! Vi har levt med en orolig och trög marknad där alla deltagare är beroende av varann. Vi ser många gånger att en hel kedja av affärer ska klicka för att kunna gå i mål. Stort lycka till med er nya bostad! Tack för ditt förtroende!

Melina B
Gustavsberg Munkmora

Omtänksam, lugn och tydlig mäklare. Hon har varit bra därför att hon är mån om att man ska förstå och kan förklara på ett enkelt sätt. Mycket förtroendeingivande!

Svar från Agnes Szabo

Tack snälla Melina för din ord! Det är verkligen av stor vikt för mig att parterna ska känna sig trygga i affären. Det är inte varje dag man säljer/köper bostad. Jag är glad att jag kunde skapa en trygg miljö även för dig. Lycka till i din otroligt fina, nya bostad!

Ingrid Mikaela Christina B
Sold an apartment with Jenny Svensk a part of HusmanHagberg Värmdö
Gustavsberg Porslinskvarteren

Fantastisk mäklare! Hon har varit ett stort stöd genom hela försäljningen från första mötet till avslutad affär. Professionell, engagerad och alltid tillgänglig – jag kände enormt förtroende för hennes kompetens. Rekommenderar henne varmt!

Svar från Jenny Svensk

Tack snälla för dina fina ord! Och tack för ett fint samarbete!

Emilie N
Skeviksstrand

Jessica Augustsson är verkligen en stjärna. Så vänlig och professionell i kontakten, noggrann och har det "lilla extra" man är tacksam för när man ska ta ett stort kliv i boendelivet.

Svar från Jessica Augustsson

Tack snälla för så fina ord Emilie. Hoppas att allt går bra med flytten och att ni kommer trivas i eran nya bostad, varmt välkomna till vackra Värmdö!

Ann F
Gustavsberg Charlottendal

Korrekt och informativt bemötande.l full Hade saklig förväntan som mäklaren levde upp till, till fulllo. Gick hela tiden från ord till handling momentant, hela tiden snabb information.

Svar från Agnes Szabo

Hej Ann, vad glad jag blir av dina ord! Mitt mål är alltid att trygga alla parter, speciellt en köpare som snabbt ser en bostad och ska kunna välja att agera. Min uppgift är att förse alla med korrekt och snabb information för att säljare och köpare ska kunna landa i en överenskommelse. Denna fina och mysiga bostad kommer att passa dig väldigt bra. Önskar dig all gott! Agnes

Helena Maria T
Gustavsberg Charlottendal

Agnes har visat engagemang, glädje, trygghet och kunskap sen vårt första möte! Hon har under hela processen uppdaterat mig på status och alltid varit lätt att få tag i samt bolla frågor med. Att hon dessutom sålde min lägenhet till ett drömpris gör inte saken sämre! Skulle rekommendera Agnes till alla som vill sälja sin bostad!

Svar från Agnes Szabo

Bästa Helena! Tack snälla för dina fina ord och att din rekommendation redan resulterat i att jag får hjälpa ytterligare en familj med sin bostadsförsäljning. Förtroendet som jag får av mina kunder betyder mycket för mig. Coolt att du blev en stark köpare efter din lyckade försäljning! Lycka till med din nya bostad!

Lennart B
Gustavsberg Lugnet

Charlotte är saklig ,kunnig ,och väldigt professionell. Svarade alltid på samtal eller ringde tillbaka omgående. Erbjöd sina kunskaper och svarade på frågor som inte hade med min försäljning att göra.

Svar från Charlotte Balcker

Tack Lennart för fin rekommendation ✨ och fint samarbete. Jag hoppas nu att din flytt blir fantastisk och att ni kommer trivas i nya bostaden. 💫 hälsningar Charlotte

Vibeke Elna Maria B
Bought a cottage with Charlotte Balcker a part of HusmanHagberg Värmdö
Ingarö Hedvigsberg/Fiskmyran

Bra och tydlig kommunikation, återkopplar snabbt.

Svar från Charlotte Balcker

Tack för rekommendationen och för bra dialog. Önskar dig allt det bäst och njutning på fina Ingarö. 🌸

Anna T
Gustavsberg Kvarnberget

Jag har blivit väldigt fint bemött av Ulrika, hade jag frågor ang Mariagatan så svarade Ulrika på en gång. Det känns väldigt tryggt, och jag är mycket nöjd.

Svar från Ulrika Andersson

Hej Anna! Härligt att höra, stort tack för fint omdöme! Hoppas att du ska trivas bra på Mariagatan. Varma hälsningar Ulrika

Gustaf Stefan N
Sold a cottage with Charlotte Balcker a part of HusmanHagberg Värmdö
Ingarö Hedvigsberg/Fiskmyran

Charlotte är positiv och löser saker så proffsigt. Vi har jätte nöjda den här gången också med Charlottes engagemang.

Svar från Charlotte Balcker

Hej och stort tack för att ni valde mig som er mäklare även denna gång och även för fint samarbete 💫 Önskar er en fortsatt fin sommar ☀️🌸 hälsningar Charlotte

Matti V

Mycket trevligt och sakkunnig

Svar från Ulrika Andersson

Hej Matti! Tack för din fina rekommendation. Roligt att kunna hjälpa dig att komma vidare till nästa boende. Du är en kämpe. Varma hälsningar, Ulrika