Övrigt i Göteborg

499 rekommenderade övriga företag i Göteborg kommun

Eva Birgitta Madeleine H
    Eva Birgitta Madeleine H: Fantastisk sömmerska som alltid levererar kvalitetsarbete!🌻
  • Driver du verksamhet/bolag av något slag i Göteborg?

• Rosita A
    Rosita A: Fint bemötande och jätteduktig mekaniker! (Mo)
    Anette I
    Anette I: Bästa företaget med bästa produkterna. Anette Ivarsson
  • Stig magnus T
    Stig magnus T: Haft i många år. Alltid nöjd med snygga bågar och bra glas.
  • Josip D
    Josip D: Snabb leverans, Bra kontakt ifall det blir strul.
    Lisa L
    Lisa L: Mycket bra. Trevligt bemötande, snabbt och snyggt gjort! Lackade om framdörr på min bil, nästan halva priset mot vad min självrisk skulle gått på om jag tagit det genom min försäkring.
    Mikael T
    Mikael T: Bästa stället jag bott på någonsin! Personligt, familjärt, fantastisk personal och god frukost :-) Rekommenderas!
  • Lennart B
    Lennart B: Tacksam för det goda omhändertagandet både av mina fötter och av mig själv.
    Magnus Erik Andréas R
    Magnus Erik Andréas R: Lösningsorienterade, hjälper en när en gått problem!
    Jacob K
    Jacob K: Mycket serviceminded, effektiv och trevlig att ha att göra med. Rekommenderad verkligen!
    Magnus Erik Andréas R
    Magnus Erik Andréas R: Lösningsorienterade, hjälper en när en gått problem
  • Viveca Therese P
    Viveca Therese P: Toppennöjd! Proffsigt, trevligt. Fick bra tips.
    Linda Marie H
    Linda Marie H: Alltid härligt att komma in i butiken med en positiv atmosfär med väldigt kunniga florister alltid härligt färska blommor. Alla borde besöka denna butik eller deras webbplats, ni kommer inte att ångra er
  • Marita Vivian L
    Marita Vivian L: Richard Simonson är en trevlig, flitig och utåtriktad person, kan hjälpa till med mycket
  • Fredrik Johan J
    Fredrik Johan J: Kunniga och bra bemötande - rekommenderas varmt
  • Bengt Jesper Mårten H
    Bengt Jesper Mårten H: Gott bemötande och skickliga målare.
  • Christer J
    Christer J: Har gått här sedan våren 2021! Och klippt mig. Har alltid varit nöjd med resultatet. Även mina bekanta har börjat gå till Samira, och varit lika nöjda👍
    Aliaksandr K
    Aliaksandr K: Excellent product 👍 I recommend
    Erik B
    Erik B: Mycket trevlig och fantastiskt bemötande
    Lars S
    Lars S: Ringde och beställde torrsugning av sågspån på min vind. De var mycket proffsiga och fort gick det. Klart prisvärt😀 Kan verkligen rekommendera detta företag. Lars S
  • Shahd H
    Shahd H: Jätte nöjd med mitt besök här.
    Håkan J
    Håkan J: Mycket kunniga! Bra service! Mvh Jesper
  • Eva Margareta P
    Eva Margareta P: Högsta betyg på allt! Bemötande, kunskap, slutresultat. Behövde hjälp med både badrumsdörr och balkongdörr. Jag ville behålla 40-talsstilen så långt det var möjligt och ändå uppnå säkerhet. Det lyckades de med. Det blev mycket snyggt och ger atmosfär åt mitt hem.
  • Bo D
    Bo D: Tack för fin service i samband med besiktning av våran spilloljetank trots lite strul innan vi kom till skott. Tack till Zoran för fint bemötande och en extra eloge till Tobias som verkligen ansträngde sig för att få till det! SNYGGT JOBBAT! Mvh Bosse Kungälvs Bildemontering
  • Driver du verksamhet/bolag av något slag i Göteborg?

• Alexander C
    Alexander C: Tycker om Jonas, tycker att han är chefs sheriff 👑👌🏽