Övrigt i Göteborg

451 rekommenderade övriga företag i Göteborg kommun

• Driver du verksamhet/bolag av något slag i Göteborg?

• 4 omdömen
    Olof Peter K
    Olof Peter K: Mycket bra och snabb leverantör av de finansiella tjänster jag behöver för att klara likviditetspucklarna! Personalen suverän. Tack.
  • Master D
    Master D: levererar profilkläder och presentreklam på ett snabbt och fördömligt sätt. God ekonomi (Trippel A) borgar för att företaget är välskött. Levererar produkter med tryck inom några dagar mot expresstillägg.
  • 3 omdömen
    Anna A
    Anna A: Mycket bra sortiment. Och väldigt fräscht. Man får en riktigt aha upplevelse när man stiger innanför :) Jag fick ett mycket bra bemötande och priset tycker jag är helt okey med tanke på kvalitén.
    Håkan T
    Håkan T: Har använt WW Städservice i över 12 år. Alltid lyhörda och personlig service. Sällan några problem med någonting.
    Thomas L
    Thomas L: Hörde av mig till Wilo om en cirkulationspump i en Thermia BVP. Fick fantastisk service och hjälp. Mycket nöjd - grym kundservice genom Simon!
  • Sofia O
    Sofia O: Fint bemötande och en väl genomförd flyttstädning. Genomgående hög service och bra standard. Rekommenderar varmt!
    Katrin J
    Katrin J: Jättebra och mysig blombutik. Så trevlig och kunnig personal . Alla borde åka dit bara för att se hur fint och ombonat de har i sin fina butik. Butiken förgyller dessutom hela Selma Lagerlöfs torg.
    Lukas J
    Lukas J: Jag köpte deras dammsugare och den är rikgit bra, kom väldigt snabbt också, tack!
  • Maj-Britt B
    Maj-Britt B: Personlig snabb service, en riktig butik med stort urval, väldigt nöjd med att de har utkörning/hämtning o ett stort utbud!
    Zlatan I
    Zlatan I: Jättebra och bra kontakt. Hjälpte mig med att flytta lite grejer från Malmö till Barcelona. Kan bara rekommenderas varmt!
  • vera h
    vera h: Har rest med framtidsresor till Ecuador och Galapagos bästa resan i mitt liv! Reste med min man och mina 2 tonåringar,vi blev bjudna på 5 dagar på isla maragrita helt underbart. Resan kostade 24990 15 dagar.
    Lena
    Lena: Här har dottern ridit sedan barnsben. Duktiga ridlärare och en klubb med fantastiska människor. Rekommenderas helhjärtat!
  • 3 omdömen
    Jan D
    Jan D: Mycket vällagad husmanskost med en hög lägstanivå! Generös och genomtänkt salladsbuffé och effektiv och vänlig personal. Stans kanske bästa lunchkrog, dessutom utan prettovarning. Pris därefter.
  • Driver du verksamhet/bolag av något slag i Göteborg?

• 1 omdöme
1...910111213...19