Övrigt i Göteborg

446 rekommenderade övriga företag i Göteborg kommun

Sandra A
    Sandra A: Mycket god mat och trevlig personal. Tack för en trevlig kväll.
  • Driver du verksamhet/bolag av något slag i Göteborg?

• Björn A
    Björn A: Har anlitat Gamlestadens Elservice i många år för arbeten i mitt hus såsom byte av elcentral och liknande. Arbetet har alltid utförts väldigt bra, i tid och till bra kostnad. Även när det har blivit problem så har dom ryckt ut och hjälpt till snabbt.
  • Katarina B
    Katarina B: Sällskapet Visans Vänner i Göteborg är en förening som håller till på Kustens hus i Majorna. Här hålls viskonserter varannan onsdag - vår och höst. Varannan Söndag under vinterhalvåret är det viscafé. Se under rubriken Söndagsvisan! Föreningen har ca 150 medlemmar. Vissa är aktiva vissångare, andra passiva - men goda - lyssnare. Sällskapet Visans Vänner i Göteborg är en ideell förening och startade på Holmbergs tesalong 1943. Sällskapet är en fristående förening i nordiskt samarbete. Den enda permanenta scenen för visan i Sverige sen 70-talet Vi anordnar också kurser i allt som ingår i visbegreppet Vad som står ovan är lite information och jag skäms över att erkänna att med mina 20 år boende i Göteborg har jag aldrig lyckats lokalisera denna vissångens oas. Jag fick en underbar köttbullesmörgås och en mugg kaffe för bara 30 kr och vissångarna - med stundtals politiska texter - gick verkligen inte av för hackor. Jag kan varmt rekommendera ett besök på denna vissångens institution i Majorna i Göteborg!
  • Evy L
    Evy L: Toppen bra affär hjälpsamma, inget är omöjligt, dom fixar allt i blommor, handlat hos dom i många år, samt mina förfäder.
  • lukas a
    lukas a: En underbar instutition. Här händer det senaste inom bygg och miljöteknik. Trevliga professorer.
  • Olle L
    Olle L: Denna förening har hand om båtarna i Vrångö Hamn. För några års sedan invigdes den nya hamnen av Kung Carl XVI Gustav. Trevlig föreing som går med hamnavgift till alla båtar som ligger i hamnen på sommaren. Inte jobbar här men gick med en kompis en gång på hamnavgiftsindrivning. Mycket trevligt eftersom man då och då blev nerbjuden i båtarna på en liten hutt.
    Jessica L
    Jessica L: Alltid trevlig personal och instruktörer, väldigt hjälpsamma och ödmjuka. Stämningen är hög och man blir peppad av de andra som tränar. Man kan alltid vara precis som man är och alla åldrar tränar vilket gör att klimatet är bra. Prisvärt för alla pass man har möjlighet att gå på samt att kortet gäller i alla centrala Friskis lokaler. Dom har även försäljning av träningskläder och fik med lite mer hälsosamma snacks och dylikt. Dom tar även kort.
  • Max W
    Max W: Riktigt bra service och trevlig personal. Fick hjälp nästan direkt. När jag förklarade att jag var ute efter stora kräftor gick han på eget imitativ och letade upp några riktigt stora som han precis fått, fick även en hink för att slippa slask i bilen. Kräftorna var som humrar, inte prismässigt men till storleken.
  • Stefan G
    Stefan G: Trevlig teater som ofta erbjuder spännande uppsättningar. Inte minst deras gästspel!
    Linda L
    Linda L: KANONBRA finns allt man behöver och lite till. Rekomenderas varmt.
    Philip A
    Philip A: Vid ytterst få tillfällen under min livslängd så har jag blivit berusad på sådant vis att jag inte mindes hela kvällen/natten. Men det jag drar mig till minnes var att det ändå var gemytligt. Personalen var till belåtenhet.
    Charlotta F
    Charlotta F: Hit gick jag med min katt och fick ett jättebra bemötande. De har samma priser som alla andra veterinärer men lite billigare,dessutom ligger de centralt vilket är bra när man inte har bil och måste åka buss med katten,dvs man sparar tid och slipper mecka så mycket med byten mm.
    Pernilla G
    Pernilla G: bra affär med kläder i egen stil. det är i något dyrare prisläge men deras reor är alltid bra så då kan man passa på!
    Johan D
    Johan D: Seriösa och pålitliga. Rekommenderas!
  • Maja L
    Maja L: Snabba leveranser och hållbara lappar som tvätt efter tvätt både sitter kvar på barnens plagg samt behåller texten synlig! Ett lite större utbud på de tryckta etiketterna skulle vara roligt, men i övrigt helt nöjd kund sedan flera år tillbaka!
    Mathias R
    Mathias R: SelfKraft har ett utmärkt kundbemötande och jobbar flitigt med stort initiativ förmåga. . De anstälda är självgående med inriktning på Grovarbetare men utför även vissa arbetsmoment med gott reultat. Jag uppfattar Selfkraft som seriösa och kan varmt rekomendera dom.
  • 8 omdömen
  • 6 omdömen
  • 2 omdömen
  • Bodil G
    Bodil G: Ofta mycket folk, men trevlig personal som ger det lilla extra vad gäller service. De vet vad som passar vad gäller storlekar. Kvinnlig miljö.
    Millan M
    Millan M: vi har varit nöjda de gånger vi varit där. funkat bra att även ha barnvagnen med inne, utan att känna att man tagit upp för mycket plats. Barnen älskar räkmackorna!
  • Driver du verksamhet/bolag av något slag i Göteborg?

1...89101112...18