Övrigt i Göteborg

446 rekommenderade övriga företag i Göteborg kommun

• Vasilios G
    Vasilios G: Bästa brodyr, bästa priser, snabba leveranser, trevlig personal. Rekomederas varmt
  • Driver du verksamhet/bolag av något slag i Göteborg?

• Linnea L
    Linnea L: Jätte trevligt område att bo i. Mysiga gårdar - man kan kalla det Hisingen Haga :-) Flyttar man hit stannar man för gott.
    Lena Karoline S
    Lena Karoline S: Trevligt bemötande och en ny fin frisyr!
  • Liza I
    Liza I: Trevlig, duktig och noggrann! Jätte fina lokaler. Tusen tack Parisa❤️
  • 6 omdömen
    Linnea S
    Linnea S: Bra affär med snygga och trendiga kläder. Priset är som någon skrev lite över medel men dock prisvärt, värt då man alltid hittar något snyggt!
  • 8 omdömen
    Anders K
    Anders K: Grymt bra steakhouse! Bemötandet från personalen är kanon, även vid en stressig fredagslunch eller liknande. En bra miljö där det passar riktigt bra att käka biff. Men det bästa med stället är absolut maten, dels att den lagas i öppet kök så man kan se hur den lagas om man så vill och sedan när den kommer ut så smakar den riktigt, riktigt bra. Det är en klar femma!
    Judith Milagros C
    Judith Milagros C: Mycket bra service! Jag köpte en tröja på rean som passade inte till mig för stor och fick byta i butiken i Frölunda. Jag rekommenderar inte butiken som ligger i Olskroken där kvinnan som jobbar är otrevlig och ville inte byta tröjan … jag har den storlek som du vill men på normal pris ???? Konstigt att jag behövde åka till Frölunda för bytet.
  • Lisa E
    Lisa E: Personlig service och ett positivt bemötande. Sedan blev ju resultatet bra också!
    Anders H
    Anders H: Relativt god sushi, men lite väl dyrt. Stort plus för trevlig kock och miljö!
    Anders K
    Anders K: WOW! Blev bjuden på lunch av en affärsbekant idag och mitt WOW sammanfattar verkligen denna restaurang. Servicen var inte extraordinär men det spelar ingen roll, maten är HELT FANTASTISK! Det är utan tvekan den absolut bästa italienska mat jag någonsin ätit. Jag saknar dessvärre fler kompletterande ord, helt grymt bra helt enkelt!
    Mary
    Mary: Trevlig personal, mysiga lokaler. Jag åt jätteräkor med vitlök och suovlaki- mycket gott. Vi slapp vänta på bord och servicen var bra och snabb.
    Emma A
    Emma A: NK Designers i NK-huset mitt inne i centrala Göteborg har det mesta om man söker lite lyxigare märken. Här finns många utländska designers som Sonia Rykiel, D&G, Fornarina och Karl Lagerfeldt blandat med nordiska märken som Odd Molly, Acne och Dagmar. Personalen är bra men kan ibland, tycker jag, kännas lite påträngande. Ibalnd vill man inte ha hjälp utan bara gå och titta. En stor butik (om man kan kalla det för det?) med mycket yta och ett stort utbud med många olika märken.
    Anna
    Anna : Bra service och jättegod mat. Deras designtårtor är delikata och med en massa spännande motiv att välja bland. Rekommenderas verkligen!!!
    Martin N
    Martin N: Mycket bra bemötande, trevlig och kunnig guide som med gott tålamod förklarade hur vi skulle göra. Mycket roligt, vi är jättenöjda!
  • Barbro K
    Barbro K: Bästa optikbutiken i Göteborg! Trevligt bemötande, omsorg om kunden, snabb leverans och riktigt bra kvalitet på både bågar och glas!
  • Thomas A
    Thomas A: Jag åker ganska ofta med Mini Taxi och det fungerar mycket bra. Framkörningsavgiften är låg och hela resan brukar bli mycket billigare än beräknat.
  • Robert M
    Robert M: VCC är ett av sveriges största företag och tillsammans med Volvo AB är de göteborgs största arbetsgivare. Hos volvo är kavlit´e och säkerhet två saker som de alltid jobbar med, varesig ifall det är bland deras produkter eller ifall det är deras personal
    Jolanta R
    Jolanta R: Lätt att komma i kontakt via 1177. Är mycket nöjd med mottagandet i samband med mitt första besök.
  • Tristana L
    Tristana L: Trevligt bemötande av personalen och riktigt god mat!
  • 3 omdömen
    Frida T
    Frida T: Modig Hårdesign är en jättemysig salong ett stenkast från Avenyn i Göteborg. På denna salong blir man mycket väl bemött och får det "där lilla extra" som man så många gånger kan sakna på andra salonger. Alla tjejer som arbetar där är oerhört inlyssnande, uppdaterade och arbetar bara med välkända hårvårdsprodukter. Malin Törnqvist är dock min absoluta favorit!
  • 5 omdömen
    Josephine H
    Josephine H: Snygga kläder men hållbarheten kunde varit bättre, man får vad man betalar för
  • Driver du verksamhet/bolag av något slag i Göteborg?

• 4 omdömen
    Ala H