Johan J:
Ekologiskt surdegsbröd är det som gäller, oavsett om det skulle varit bättre med vanlig jäst. Livlig insatt personlig service av personalen som ofta är ägarna. De vill bli vänner med hela stadsdelen :-) Normala hembageri-priser. Allt bakas på eget mjöl i lokalen. För den ekologiske!
Driver du verksamhet/bolag av något slag i Göteborg?
Chrissie E:
Fantastiskt bemötande, över all förväntan, äkta hundälskare som är flexibel och ansvarsfull. Stämningen är rolig för hund och trygg för hundägaren. Mycket prisvärt och tryggt. Vi och vår Vovve älskar Hundrastarn i Kungälv. Rekommenderas varmt!
Anders K:
Riktigt bra ställe att besöka på sommaren. Hur många olika smaker som helst att plocka i glassen och trevlig miljö att avnjuta den i. Att glassfabriken ligger ett par hundra meter bort borgar för FÄRSK glass och det tycks kännas på smaken!
Jonas A:
Om du är mellan 18-25 år och söker jobb så är detta bolag perfekt. Gå in på deras hemsida och ladda upp ditt CV.
www.xtended.se
Företagets adress är Åvgen 24 412 51 Göteborg. Tel: 031-209050
Lisa :
Egentillverkad glass när den är som bäst. Förr tyckte jag Lejonet och Björnen var grymma men de har blivit enormt frånsprungna av Johannebergs glass. Prova bara deras fantastiska Champagnesorbet eller någon av de andra sorterna så känner du själv vilka som är klart bäst sedan ett bra tag nu.
Daniel J:
Grym service från trevlig personal.
Ställer upp och gör det lilla extra för att bilen skall bli klar så snart som möjligt och har flera gånger gjort första kontroll direkt när jag kommit för att kunna ge besked.
Malin L:
Superbra ridskola, trevliga och kunniga ridlärare och mysiga och välutbildade hästar och ponnyer. Jag har ridit där i över 10 år och är fortfarande lika nöjd! Kul med många klubbarrangemang såsom tävlingar, uppvisningar och familjedagar.
Olle B:
Ford-ägd biltillverkare. Före detta svensk företag. Har över 10 000 anställda. Har även ett dottebolag, AB Volvo, som tillverkar bland annat lastbilar.
Axel S:
Mossens BK är en fotbollsförening i göteborg. Den har jätte fin ungdomsverksamhet. Jätte fin konstgräsplan. A-lag i div.4. Damlag i div.3.
klubben är 1 av 2 klubbar i centrala Göteborg. Spelar man i mossens bk får man garanterat bra gemenskap och många vänner.
Johannes L:
Den absolut bästa sektionen på chalmers.
Ritsallar med en egen personlig bänk.
En fantastisk miljö att skapa i, bland annat den fina ljus gården centralt i byggnaden.
Olle E:
Rekommenderar Primtec starkt. Proffsiga, kunniga och tar hand om problem som dyker upp med skicklighet.
Jag får tacka för det jobb ni la ner på min privata tillställning i somras.
Anna-Martina H:
Sensus studieförbund erbjuder ett stort utval kurser, alltifrån språk till måleri, ensemblespel till babyrytmik och ledarskapskurser. Erbjuder även KY-utbildningar inom ett flertal områden. Lokalerna på Södra Hamngatan är trevliga och frächa. Kursledarna är kunniga och personalen trevlig.
Ari V:
Fantastiskt bemötande av den trevliga flickan som tjänstgjorde. Jag kommer tillbaka. Många gånger. Statoil är alltid bra, denna är den bästa. (Älvängen är en riktigt stark tvåa)
Kalle B:
God mat, trevlig personal, bra biljardbord och en grym VIP-avdelning med exklusiva biljardbord, flipperspel, dataspel, fräck bar och dansgolv som även kan hyras för privata tillställningar.
Driver du verksamhet/bolag av något slag i Göteborg?