Övrigt i Göteborg

446 rekommenderade övriga företag i Göteborg kommun

• Driver du verksamhet/bolag av något slag i Göteborg?

• 2 omdömen
    Anna H
    Anna H: Här finns allt jag behöver i träningsväg. Styrka, kondition och framför allt rörelseglädje. Danspassen är de roligaste, men även de andra passen är bra. Det finns något för alla intensiteter också, så man kan utöka träningen allt eftersom man blir bättre. De flesta ledare är väldigt engagerande och har bra pass. Fräscht. Lättillgängligt. Prisvärt.
  • Annika S
    Annika S: Blir Alltid så väl bemött! När då också det danska surdegsbrödet finns kvar blir jag ännu nöjdare! Tar alltid en fika när jag ändå är där! Ett Konditori-Bageri för Alla!
  • 2 omdömen
    Torbjörn H
    Torbjörn H: Besökt Golden Days både över lunch och kvällstid flertalet gånger. Rekommenderas varmt. Trevligt bemötande och självklart god mat. Julbordet överträffade våra förväntningar. Vänliga hälsningar www.west-tech.se
  • Andreas H
    Andreas H: Minnesvärt hotell som ligger helt åt helskotta från Centrum, men om man gillar läget så är hotellet verkligen värt att bo på. Eller betydligt MER än värt. Det är fantastiskt. Med separat restaurang med härlig utsikt och en frukost som slår det mesta så är det här ett hotell som kanske mer tilltalar weekendgäster än företagskunder som ska ha möten etc.
    Klas N
    Klas N: Hej hittar ingenstans att kontakta er. Jag åkte i en av era bilar igår. Från Göteborg till åby allé. Jag glömde min telefon i bilen och skulle väldigt gärna vilja få tillbaka den. Mvh Klas
    Karmen Z
    Karmen Z: Proffsiga och pålitliga. .
  • Cecilia A
    Cecilia A: En mycket bra kemtvätt samt skrädderi, som alltid levererar till 100%.
  • MARTIN B
    MARTIN B: Efter 15 års velande om jag skulle tatuera mig och vad jag skulle välja för motiv så valde jag Peter Schmidt Tattoo. Peter lyssnade på mina funderingar och gav mig förslag. Jag fick stort förtroende för honom och han gjorde en Vädur,Döskalle och Spindelnät. 2 x 5 timmar senare är jag mycket nöjd med resultatet. Jag vill varmt rekommendera denna Tatuerare om du är över 50 år och som jag väntat och velat hit och dit. Åk till Peter på Andra Långgatan i Göteborg och konsultera honom. Du kommer inte att ångra ditt val av varken Tatuerare eller de motiv som han föreslår. Killen är rena psykologen han förstod att jag ville få bort min skolpojkslook. Mycket nöjd kund som kommer att bli stamkund. MaXimus
  • Hasse C
    Hasse C: Grymt genuint, underbara smörrebröd och ett fabntastiskt bemötande. Vad kan man mer begära. PS Justa priser också!
  • KRISTOFFER S
    KRISTOFFER S: En bra investering för säljföretaget. Har varit kund i 5 år och fick tyvärr en konflikt med företaget vid uppsägningen angående otydliga regler om automatisk förlängning. Alla befintliga samt nya kunder kommer nu få nya tydligare avtal. Ett seriöst företag som tar sitt ansvar om något blir fel.
    Max R
    Max R: Grillat ÄR godast! Förstår inte varför folk väljer att äta på andra hamburgerställen än burger king. Just denna restaurang är fräsch och inbjudande, och dessutom ligger den i nära anslutning till bussarna.
    Emma  C
    Emma C: Great Show! Förra året, haft en hel del. Väntar på årets event!
    christina w
    christina w: Bästa guldsmeden i Göteborg
  • Gabriel T
    Gabriel T: Trevlig och uppmärksam personal redan vid dörren. Maten överträffade mina förväntningar. Älskar svensk husman. Perfekt bakgrundsmusik, trevlig och glad servitris och mysig miljö. Inte så dyrt, verkligen prisvärt. God mat (speciellt Biff Rydberg), gott vin och härlig personal. Kommer att definitivt äta där igen nästa gång jag är i Göteborg.
  • Waralee F
    Waralee F:
    Lena
    Lena: Mycket god pasta. Spenatrullen är underbar. Rekommenderas varmt
  • Niklas G
    Niklas G: Riktigt god mat och med bra priser! Ett stående erbjudande på oxfilé för 89 kr och öl för 29 kr gör denna uteservering perfekt för varma sommarkvällar! Undvik fatcidern som till 80% består av is.
    Clara D
    Clara D: Kan varmt rekommendera denna salong!.. härlig stämning med ett stort kunnande Å möcke passion!!.. Clara.
  • Hanna K
    Hanna K: TryckETT är ett mycket proffsigt och smidigt tryckeri. Trevlig och hjälpsam personal och väldigt service minded. Bra och konkurrenskraftiga priser. Ger bra råd om var och hur trycken ska placeras för att det ska bli bra. Vi har verkligen varit jättenöjda med allt vi har tryckt!
    Kim L
    Kim L: Nytt å fräscht klättergym beläget ute i kviberg, gammla stan. Uppemot 20 meter höga strukturväggar för topprep å ledklättring. Men även bouldering väggar.
  • Driver du verksamhet/bolag av något slag i Göteborg?

Katarina B
    Katarina B: Tack vare ABF Göteborg fick jag representera den eminenta politiska - och fackliga - utbildningen GAF (Göteborgs Arbetares Folkhögskola) 1999-2002. Jag gick två kvällar i veckan första året, en kväll i veckan andra och tredje året. Utbildningen kröntes med ett studiebesök till Portugal. GAF står öppen för LO-folket i Göteborg och räknas som "arbetarrörelsens universitet". Du lär dig mötesteknik, organisation, kommunikation, internationell politik, kommunal politik. En utbildning värt allt engagemang.
1...7891011...18