Marek H:
Jag har haft nöjet att träna på Flexibel Friskvård och Hälsa i 2,5 år och det har varit en fantastisk upplevelse från första dagen. Med tiden har Flexibel vuxit till en av de bästa träningsstudiorna i Göteborg. Det som verkligen sticker ut är den starka gemenskapen bland medlemmarna. Här skrattar vi tillsammans, hjälper varandra och inspireras av varandras framsteg.
Coacherna på Flexibel är otroligt kunniga och engagerade. De erbjuder inte bara utmärkt coaching, utan ger också värdefulla råd och den där lilla extra pushen när det behövs. Tack vare deras vägledning känner jag mig fräschare, starkare och mer värdefull än någonsin.
Under träningarna får man alltid uppföljning och uppmärksamhet, vilket gör att man känner sig sedd och stöttad på sin träningsresa. Flexibel Friskvård och Hälsa är mer än bara ett gym – det är en plats där man verkligen kan växa både fysiskt och mentalt.
Jag kan varmt rekommendera Flexibel Friskvård och Hälsa till alla som söker en plats med stark gemenskap, professionell coaching och en inspirerande träningsmiljö.
Bo D:
Tack för fin service i samband med besiktning av våran spilloljetank trots lite strul innan vi kom till skott.
Tack till Zoran för fint bemötande och en extra eloge till Tobias som verkligen ansträngde sig för att få till det!
SNYGGT JOBBAT!
Mvh Bosse
Kungälvs Bildemontering
Eva Margareta P:
Högsta betyg på allt! Bemötande, kunskap, slutresultat. Behövde hjälp med både badrumsdörr och balkongdörr. Jag ville behålla 40-talsstilen så långt det var möjligt och ändå uppnå säkerhet. Det lyckades de med. Det blev mycket snyggt och ger atmosfär åt mitt hem.
Nils Gustav W:
Jag har använt många affärssystem, men Tidio är det klart bästa. Enkelt, men har många olika funktioner som jag verkligen gillar. Dessutom väldigt prisvärt.
Bo T:
Hej. Lyssnade på dig idag, när du pratade i TV 4. Intressant. Men, hur pratar du??? Det är "ödemarkare" i varannan mening. Säg inte öh, eh, ta ett andetag, gör en paus. En känd sportjournalist sa en gång till en kollega, " var inte rädd för tystnaden". Man behöver inte prata i 180, för då blir det gärna otydligt och "ödemarkare" när hjärnan inte hänger med. I all välmening.
Mvh
Bosse Theoren
Ove T:
Förmodligen Sveriges bästa team när det gäller köksdesign och övrig inredning inklusive platsbyggt. Hanterar allt från idé till färdigställande via ett nätverk av utvalda leverantörer och hantverkare. Representerar de främsta varumärkena på marknaden.
Ove T:
Freya E:
Oerhört duktig och passionerad tatuerare. Han lyssnar till dina önskemål och sätter verkligen personlig prägel på bläcket! Kan inte vara mer nöjd!!