Frisör i Stockholm

310 rekommenderade frisörer i Stockholm kommun

I Stockholm kryllar det av bra frisörer. Du kanske vill gå till en salong där de klipper snabbt nära ditt arbete, en hipstersalong på söder eller så vill du gå till en mer exklusiv salong där de serverar kaffe eller champagne till din klippning. Oavsett vad du söker kan vi hjälpa dig. Här på Reco.se kan du hitta och boka frisörer och salonger i Stockholm, oavsett om du är i city, innerstans Kungsholmen, Södermalm eller Östermalm; eller exempelvis Bromma, Hägersten/Liljeholmen.

Läs mer »
    JULIA T
    JULIA T: Toppen frisör, rekommenderar vad som passar för ens ansiktsform/utseende. Supernöjd!
  • Driver du frisörsalong i Stockholm?

• Kennet L
    Kennet L: Grymt bra ställe! Frisörerna är riktigt duktiga och man får alltid bra service :)
  • 4 omdömen
    Ismet M
    Ismet M: Snabbt, snyggt och bra! Klippt mig i flera år här och trots att jag har flyttat så åker jag gärna en omväg för enastående service. Kan varmt rekommenderas
  • 4 omdömen
    Nina B
    Nina B: Mysig salong med personlig service och erfaren frisörska. Blir aldrig så nöjd med min hårfärg och klippning som jag blir här!
  • Nils v
    Nils v: Ett unikt koncept som andas kvalitet. Jag har ännu ej testat deras rakningar, massager eller klippningar men servicen i butiken håller hög klass och butikens inredning skapar en skön atmosfär. Personalen är oerhört trevlig och tillmötesgående på ett personligt plan. Detta kan bli en Stockholmsklassiker och jag tänker ge bort många rakningsbesök i present framöver.
  • 13 omdömen
    Chira S
    Chira S: Nya salong Baresso, jätte fräscht och bra service ! sjukt nöjd med min keratinbehandling och klippning! Tibi bästa frisören......
    Jenni P
    Jenni P: Världens bästa frisörsalong, man blir aldrig missnöjd! Har gått till Elin/Mariana sedan 2006, och kommer aldrig sluta! Lyhört men kreativt!
  • Rebeckah S
    Rebeckah S: Var hos Erika på Ordinary och fixade min bruduppsättning. Helt fenomenal. Erika kom med grymma inputs och slutresultatet blev så bra! Jag kan lätt rekommendera alla blivande brudar ett besök hos Erika, ni kommer inte bli besvikna!
  • Eva A
    Eva A: "Zouri Frisörer Huvudspa MakeUp" Är kund där sen många år och enligt mig är det bästa stället i hela stan. Trevlig och kunnig personal som tar hand om dig på bästa möjliga sätt "Lyxkänsla " Mvh Eva.R.Andersson ====
  • Marie M
    Marie M: Min upplevelse av Studio47 är mer än god, frisören är både professionell och trevlig. De hjälpte mig med frisyr och make-up för en bal. Jag har aldrig sätt så fin ut, och fick komplimanger hela kvällen! Det var verkligen en team jobb, och jag är otroligt tacksam. Rekommenderar Studio47 starkt! H, Marie
  • Mila K
    Mila K: Väldigt duktiga frisörer(!), bra öppettider och grymt läge! Har redan varit där ett 10-tal gånger och det blir helt klart många fler.
    Mikaela H
    Mikaela H: Jag har aldrig någonsin känt mig så snygg i håret som jag gör efter ett besök hos zax & co. Jag har gått hit i snart 3 års tid och färgat, slingat och klippt mig. Väldigt professionella och trevliga kvinnor som jobbar här. De är väldigt måna om hur just du vill ha det och jobbar hela tiden med att uppfylla dina önskemål (rimliga) samt bra rådgivning för att bibehålla god kvalitet på håret. Hårvårdsprodukterna är även de av bästa kvaliteten. Varmt rekommenderat för er som vill ha bra service, ett sjukt snyggt svall samt en helhets upplevelse utöver det vanliga.
    Martin A
    Martin A:
  • Lotta M
    Lotta M: Snabb och professionell behandling. Brasiliansk vaxning är en svår konst som långt ifrån alla behärskar. Men detta ställe kan jag verkligen rekommendera till det.
    Massoud Z
    Massoud Z: Jag klippte mig hos en fantastisk duktig frisör som totalförvandlade min hårstil och jag är supernöjd. Jag kan varmt rekommendera Suzan Loren!
    Jakob J
    Jakob J: Jag var hos Björn och klippte mig häromdagen och jag är sjukt nöjd. Jag har tidigare gått till frisören på hörnet och det har fungerat sisådär. Håret brukade se bra ut ungefär tre veckor efter en klippning då det växt till sig lite. Björn lyssnar och det känns verkligen när han klipper att han är ett proffs. Håret ser riktigt bra ut när man går ut från salongen och går lätt att fixa nästa dag. Rekommenderas!
    Karin E
    Karin E: Himla trevliga och har ett upplägg där man blir stajlad i grupp, som var fantastiskt roligt, de ställer då även fram lite snacks och vin. Rekommenderas varmt!
  • Karolina B
    Karolina B: Helt klart bästa frisörskan i hela Stockholm!
  • Abdurahman N
    Abdurahman N: Bra klippning, trevlig frisör och rimligt pris, 5/5 stjärnor
  • Siri K
    Siri K: Jag har varit hos måååånga frisörer och blir nästan alltid besviken. Men äntligen har jag hittat rätt. Madeleine utövar magi och mitt hår ser ut precis så där som jag alltid drömt om. Rekommenderas varmt!!!
  • Ida B
    Ida B: Bästa frisören och man blir alltid lika nöjd! Förutom snygg färg och klippning ger Eva alltid smarta stylingtips och man får alltid det där lilla extra.
    Moris E
    Moris E: 5 av 5 utan tvekan! 😊👍 Behövde bli fin i håret och passade på att fixa skägget också, supernöjd! Denna gång behövde jag även gå på möte direkt efter så det blev snyggt och det gick snabbt, samt fick råd angående rätt schampo som jag köpte. Märkte även att damen innan mig också var nöjd så här är det lätt att bli stammis!
    Sara B
    Sara B: Alltid lika nöjd när jag varit här!
  • Paul Victor Emanuel S
    Paul Victor Emanuel S: Fantastisk Service Barber Stockholm Åhléns City
  • Driver du frisörsalong i Stockholm?

Adriaen Bruno Marcel K
    Adriaen Bruno Marcel K: Jenny är noggrann och professionell. Hennes estetiska känsla och personliga bemötande gör henne till en av Stockholms absolut bästa frisörer!
1...56789...13
Områden i Stockholm