Renovera badrum i Stockholm

122 rekommenderade badrumsrenoverare i Stockholm kommun

Idag har det blivit populärt att renovera sitt badrum, många drömmer om att få det snyggt och stilrent. I takt med att modemagasin och TV-program visar allt fler inspirerande badrum är det även fler som vill göra om, inte minst i Stockholm. Att hitta ett företag som är specialiserade på badrumsrenoveringar är inte så svårt, att däremot hitta det företag som är bäst kan vara knepigare. Här på Reco.se listar vi de bäst rekommenderade företagen inriktade på badrumsrenoveringar, du kan dessutom läsa om tidigare kunders erfarenheter för att få hjälp att hitta vilka som passar just dig och ditt badrum.

Läs mer »
Få prisförslag, snabbt och enkelt!
Be om offerter från badrumsrenoverare nu
Tjänsten är kostnadsfri och utan förpliktelser
  • Johan R
    Johan R: Grym service och härligt bemötande! 10 p!
  • Driver du byggfirma i Stockholm?

• Josef V
    Josef V: fick väldig snabb service från jonas sköndal när jag fick problem med en annan installatör som inte var seriös. kranbyten och lite annat småfix åtgärdades på några dagar från att jag ringde tills allt var klar. det hade gått på en dag om jag haft möjlighet att släppa in hantverkaren. mycket proffsigt bemötande och utfört arbete
  • Byggimperium Sverige AB

28 omdömen
    Mathias E
    Mathias E: Vi anlitade Byggimperium för att putsa en fasad på vår villa som hade en skada på grund av dålig avrinning. Från första kontakt, när vi gick igenom vad vi önskade göra, fungerade allt fantastiskt smidigt och vi fick ett väldigt bra bemötande och vägledning. Allt arbete startade, pågick och avslutades i avtalad tid till den kostnad som vi kommit överens om. Vid frågor som kom upp hade vi direkt kommunikation och kunde lösa det utan några som helst krångligheter. Vi gjorde även en tilläggsbeställning som smidigt hanterades. Helt exemplariskt! Resultatet blev riktigt bra och uppfyller allt precis som vi önskat. Har försökt komma på något som skulle kunna ha gjort annorlunda, eller förbättras, men kan inte komma på något. Sammanfattat är vi helt enkelt otroligt nöjda.
  • Savva
    Savva: Renovering av bastu & badrum 15 kvm. Mycket mottagliga, offerten blev precis som vi ville. Kommunikationen var bra under renoveringen men framförallt så genomförde de förstklassiga arbetare arbetet perfekt! Skulle anlita de alla gånger!
  • Christian
    Christian: Bra och pålitliga. Lyssnar in behov och kommer med bra förslag. Tiderna hölls och likaså budgeten.
  • ANDREI D
    ANDREI D: Har haft Afram som snickare sen hade de en underleverantör som slipade om golven. Sen målade två killar om vardagsrum och hall, det blev väldigt snyggt jag är supernöjd med slutresultatet, men de var tvungna att jobba en lördag för att hinna i fatt. Men det gick bra. Kommer att anlita igen!
  • Marie P
    Marie P: Golvslipning och lack/olja. Snabbt jobb med mycket gott resultat
  • Ballingslöv Bromma

43 omdömen
    Letar du efter en partner som kan hjälpa dig med ditt drömkök? Vi på Ballingslöv i Bromma finns där från början till slut.
    REBIN R
    REBIN R: Precis köpt Kök, garderober och badrumskommod med helhetslösning från Ballingslöv Bromma. Slutresultatet blev fantastiskt och vi kunde inte vara nöjdare. Vi blev bra omhändertagna från början till slut. Väldigt skönt att använda montering från samma företag som vi planerade och beställde köket ifrån, upplevde det som att många problem kunde lösas snabbt och att vi som kund slapp bli så mycket iblandade. Trots några leveransproblem med vitvaror pga. pandemi så kan jag varmt rekommendera att ta hjälp av Ballingslöv Bromma.
  • Säljande text: Större renovering, Badrumsrenovering eller Byggnation. Vi på PL 500 Bygg hjälper dig från idé till färdig renovering.
    Kajsa W
    Kajsa W: Vi är fantastiskt nöjda med vårt nya badrum.All har fungerat perfekt. Väldigt proffesionellt företag och vi blev väldigt vänligt bemötta, alla var väldigt hjälpsamma. När vi fortsätter vår renovering är det självklart att vi anlitar PL 500 Bygg - vi är så nöjda!
  • Rayisa A
    Rayisa A: Armswe AB gjorde en fantastisk helrenovering av mitt badrum i Nacka. Bemötandet jag fick var mycket professionellt och mina förväntningar uppfylldes med råge. Jag kan verkligen rekommendera Armswe AB
  • Anna A
    Anna A: De har varit noga med allt och gjorde klar arbetet i tid. De gjorde noggrant arbete och allt de lovade. Jag är nöjd med kontraktet och utfört arbete.
  • Ida S
    Ida S: Fantastiska! Super nöjd med vårt nya kök, hall, golven och trappan. Trevliga killar och allt arbete var över förväntan. Smidig kommunikation. Vi är så tacksamma. Rekommenderar starkt!
  • CARL-PHILIP R
    CARL-PHILIP R: Vi anlitade Warmia Snickeri för en totalrenovering på vårt kontor på 180 kvadratmeter vilket inkluderade öppna upp bärande vägg, sätta upp stuckaturer, reparera väggar, måla snickerier och alla väggar. Slutresultatet blev 10/10. Prisvärd. Kommunikativa. Professionella. Och TREVLIGA. Behöver ni hjälp med snickeri och eller renovering? Tveka inte. Boka Warmia. De är billigast och bäst.
  • Mats P
    Mats P: Mycket trevliga och seriösa. Håller tider och jobbar alltid bra. Använder Oleg till allt jag önskar inom bygg och måleri.
  • Proffskonstruktion Stockholm AB

16 omdömen
    Sven-åke S
    Sven-åke S: Vi anlitade Proffskonstruktion för byte av vindskivor på hus och garage. Under detta arbete stötte de på lite dolda som vi lade till offerten. De utförde arbetet noggrant och proffesionellt. Vi frågade därför om de också kunde måla om hus och garage. Vi enades om ett pris för detta och de har nu slutfört uppdragen. De har varit enkla att samarbeta med och har gjort ett bra jobb. Vi är mycket nöjda och har därför gett dem ytterligare ett uppdrag.
  • Edres Bygg

18 omdömen
    Bessma S
    Bessma S: Hjälpsamma och lyhörda, renvoerade hela min källarplan och adderade ett badrum till det. Super njöd med arbetet som helhet!
  • Björn K
    Björn K: Upphängd och nedsläppt i höstvackra Vasastan i Stockholm, återvänder efter halvannan månads fransk restaureringsexil till en helt urblåst men totalrenoverad lägenhet, omtumlande! Samuel & Niklas och grabbarna o tjejerna på Rörstrands Bygg har gjort ett kanonjobb på lite drygt en o'n halv månad, några enstaka detaljer bara som Samuel fixade på en förmiddag, annars som helhet fem stjärnor av fem möjliga, super!!!
  • Helén H
    Helén H: Snabba med att komma och bedöma och lämna offert. Gjorde ett effektivt och bra arbete. Lösningsorienteradade tex. Fanns hål i väggarna som förra ägarna hade tapetserat över då löste dem det genom att åtgärda hålet för att sedan arbeta vidare med ytskiktet vilket. Vi hade valt en tapet med det mycket mönsterpassning och många små och smala ytor och tapeten är fint passad. Offert och faktura stämmer överens, så inga tråkiga överraskningar. Kommer använda renomåleri igen!
  • Christl L
    Christl L: Trevlig glad kunnig och bra priser. Bättre kan det ju inte vara.
  • Per W
    Per W: Jättebra bemötande. Kunniga och informativa, inte alls pushigt. Letar ni efter kombination snygg design, bra material, prisvärt, och inte hittar det ni söker i bauhaus / Ikeas standardproduktsortiment ska ni definitivt kolla närmare på Sveabad! Rekommenderas varmt. Per Wahlstedt
  • Mickael A
    Mickael A: Snabb, noggrann och professionell!!
  • HGC Stockholm Bygg

15 omdömen
    Johan N
    Johan N: Första mötet var med Ballingslöv Barkarby som de ansåg skulle hjälpa oss med monteringen, målning och eldragning. De mätte och förklarade vad som behövdes göras och om vi hade frågor och önskningar. Några veckor senare drogs det el och allt gjordes ÖVER ALL förväntan och snyggt är en underdrift för bara elen gjorde att det kändes bra. Då var inte ens montering och ommålning påbörjad! Sedan monterades garderob/kök/bar igång och den gjordes med YTTERSTA noggrannhet och inget skyndades på i onödan. Detaljstyrt och noggrannhet verkar vara ledord tillsammans med exeptionell service och tillmötesgående. Ser sådant man inte tänkt på själv och kommer med konstruktiva förslag. Målarna gjorde ett himla bra jobb och de var också noggranna och kom med trevligt bemötande. Resterande montage och justering gjordes med noggrannhet! Märks att Hantverk är mer än bara ett ord när det kommer till HGC Stockholm Bygg. Och såhär ett tag senare så blir jag bara mer och Glad över att det var just de som gjorde jobbet åt oss!
  • Leon
    Leon: Toppen firma. De har hjälpt mig med att lägga stengolv i hallen samt enklare jobb som att sätta upp bokhyllekonsoler på betongvägg. Bra tillgänglighet och hantverk. Bra kundkommunikarion. Kommer att anlita igen.
  • Driver du byggfirma i Stockholm?

• Per-Arne E
    Per-Arne E: Dom gjorde en totalrenovering av vårat stora badrum, 10 kvm. Dom jobbade effektivt och det blev snyggare än förväntan.
Områden i Stockholm
Solhem  (1 st)
Akalla  (1 st)
Sköndal  (1 st)

Renovera badrum i Stockholm

Innan man påbörjar sin badrumsrenovering är det en del förberedelser som kan vara bra att börja med. Först och främst kan man ta del av inspiration för att hitta idéer till ditt drömbadrum. Då kan man kolla på tidningar, på internet och ta del av olika inspirationskonton på exempelvis Instagram eller Tumblr. Där kan man ofta också läsa om vad andra gjort och man kan även diskutera sina idéer med andra på olika forum. Börja sedan skissa upp hur du vill att ditt badrum ska se ut när renoveringen är klar. Det kan du göra antingen för hand eller via olika datorprogram, som exempelvis floorplanner. Det är alltid enklare att få ett korrekt pris om du har en detaljerad skiss färdig när du ber om offerten.

På Reco.se kan du be om offerter direkt från sajten, ett tips är att ta in ett par offerter för att säkerställa att du får ett rättvist pris för att utföra din renovering. Du kan dessutom läsa om tidigare kunders erfarenheter. Vi hoppas att det ska underlätta ditt val av företag, målet är att du blir nöjd med ditt badrum och kan uppfylla dina badrumsdrömmar!

Lycka till!