Renovera badrum i Stockholm

128 rekommenderade badrumsrenoverare i Stockholm kommun

Idag har det blivit populärt att renovera sitt badrum, många drömmer om att få det snyggt och stilrent. I takt med att modemagasin och TV-program visar allt fler inspirerande badrum är det även fler som vill göra om, inte minst i Stockholm. Att hitta ett företag som är specialiserade på badrumsrenoveringar är inte så svårt, att däremot hitta det företag som är bäst kan vara knepigare. Här på Reco.se listar vi de bäst rekommenderade företagen inriktade på badrumsrenoveringar, du kan dessutom läsa om tidigare kunders erfarenheter för att få hjälp att hitta vilka som passar just dig och ditt badrum.

Läs mer »
Få prisförslag, snabbt och enkelt!
Be om offerter från badrumsrenoverare nu
Tjänsten är kostnadsfri och utan förpliktelser
  • Sylvie B
    Sylvie B: Det är andra gången jag anlitar dem. Denna gång tog det längre tid än planerat men de gör ett super bra jobb och lite till. De ger sig inte förrän det är helt klart och man är helt nöjd. De satt en väggfäste för tvn och det hände något med min tv. De hjälpte till att köpa ny tv då jag inte har bil , att transportera bort den gamla och installerade den nya tvn. De målade ett rum och gjorde lite el och snickeriarbeten. Det blev super bra. Pierre ser direkt hur man kan lösa olika saker så att det blir praktiskt och snyggt. Duktiga, flitiga killar som gör det lilla extra!
  • Driver du byggfirma i Stockholm?

• Nyberg Constructa AB

4.8
    54 omdömen
    Cátia Alexandra Pereira de M
    Cátia Alexandra Pereira de M: Vi renoverade köket med IKEA-möbler, medan arbetet med vatten, väggar, tak, ventilation och golv, samt installation av köksmöbler och vitvaror, utfördes av er. Allt fungerade mycket bra – från planering och samordning till slutresultatet. Vi är mycket nöjda och kan varmt rekommendera er. Vi skulle definitivt anlita Nyberg Constructa igen.
  • Nybergs Kakel & Golv

4.8
    59 omdömen
    Behöver du professionell hjälp med badrumsrenovering eller söker du snickare till ditt nästa byggprojekt? Ta gärna en titt in hos oss på Nybergs Kakel & Golv!
    Anna S
    Anna S: Professionella i utförandet och lyhörda för mina behov.
  • Vi har rollen som totalentreprenör och har en lång historia med många lyckade projekt hos både privat- och företagskunder. Vi utför badrumsombyggnader med helhetslösning som affärsidé.
    Lukas G
    Lukas G: Stort tack till alla på Entrepenadhuset som kämpat med vår badrumsrenovering och fått till ett klockrent resultat! Sekelskifteshus, inte helt enkelt jobb. Otroligt duktiga medarbetare, en särskild stjärna till David, Thomas och Ronny, för att nämna några. Och tack Patrik för att du lyssnat, varit tillgänglig och lyhörd för alla våra synpunkter och förslag. Skulle inte tveka att ta in entreprenadhuset för kommande renoveringar!
  • Välkommen till Novator Bygg AB! Av oss kan du få hjälp med allt från altanbyggen till totalentreprenader eller snickerier. Självklart har du alltid säkerhet och garanti!
  • Vårt mål är att överträffa dina förväntningar med bra service, ett bra utfört arbete och till ett lägre pris än våra konkurrenter. Välkomna!
    Daniel B
    Daniel B: Det här är andra gången jag köper deras tjänster (lägenhet och villa) och för andra gången nöjd från start till mål. Trevligt bemötande, konsultativa och seriösa. Plattsättaren/och övriga arbetade mycket noggrant och de höll tidsplanen. Dialogen gick med projektledaren som var bra i återkopplingarna. Jag kan varmt rekommendera Badrumsfixaren. Resultatet - grymt snyggt!
  • Maxim K
    Maxim K: Proffsigt bemötande och ett magiskt slutresultat! Köket blev precis som vi drömt om, om inte bättre. Tydlig information under hela resans gång och ett öga för detaljer som verkligen imponerar. Fem stjärnor!
  • Vi på CM Construction gör din dröm till verklighet! Oavsett byggprojekt kan vår firma lösa dina önskemål. Kontakta oss.
    Katarina Sofie L
    Katarina Sofie L: Vi gjorde en tillbyggnad om 35 kvm om 3 våningar på vårt hus från 1919 i tidstypisk stil. Jag är en mycket noggrann person som vet hur jag vill ha det. Det är få byggbolag som lyssnar så noga på kunden som jag uppfattar att CM gör. Mitt hus är kulturmärkt och allt var special. Vi gjorde allt ifrån stålkonstuktioner, platsbyggda trappor, skutdörrar, specialmaterial för golv, listverk i badrum och mycket mer. Supersnygg finish och jättebra team. Vi hade en ansvarig på plats dagligen och så fort jag hade frågor kom ägaren ut och gick igenom bygget. Vi var klara på dagen- Mycket imponerad!
  • Kontakta oss för en offert eller mer information!
    Cecilia H
    Cecilia H: Vi anlitade Novinbygg för en badrumsrenovering. Vi är jättenöjda! Bahram är noggrann, estetisk och kommunikativ. Han kommer med bra förslag, men är inte påstridig. Arbetet blev klart i tid och på budget. Det är lite olika hur väl byggkillarna förstår svensks, men det är inget problem med Bahram, och han var på plats alt. tog telefon/messkontakt i princip dagligen. Väldigt hänsynstagande. Vi kommer att anlita företaget igen!
  • Byggimperium Sverige AB

4.2
    42 omdömen
    Mathias E
    Mathias E: Vi anlitade Byggimperium för att putsa en fasad på vår villa som hade en skada på grund av dålig avrinning. Från första kontakt, när vi gick igenom vad vi önskade göra, fungerade allt fantastiskt smidigt och vi fick ett väldigt bra bemötande och vägledning. Allt arbete startade, pågick och avslutades i avtalad tid till den kostnad som vi kommit överens om. Vid frågor som kom upp hade vi direkt kommunikation och kunde lösa det utan några som helst krångligheter. Vi gjorde även en tilläggsbeställning som smidigt hanterades. Helt exemplariskt! Resultatet blev riktigt bra och uppfyller allt precis som vi önskat. Har försökt komma på något som skulle kunna ha gjort annorlunda, eller förbättras, men kan inte komma på något. Sammanfattat är vi helt enkelt otroligt nöjda.
  • 4.8
    61 omdömen
    Välkommen till oss på Edelkrantz Bygg & Plattsättning! Här hittar du en byggentreprenad med fokus på kundnöjdhet.
  • NIVION BYGG AB

4.5
    28 omdömen
  • Precision VVS & Byggteknik AB

49 omdömen
    Anneli J
    Anneli J: Vattenblandare kök bra jobb bra bokad tid bra information produkt val fungerade helt ok
  • Hos oss får du ett sammansvetsat team som hjälper dig renovera ditt hem!
  • Ballingslöv Bromma

3.8
    55 omdömen
    Letar du efter en partner som kan hjälpa dig med ditt drömkök? Vi på Ballingslöv i Bromma finns där från början till slut.
    REBIN R
    REBIN R: Precis köpt Kök, garderober och badrumskommod med helhetslösning från Ballingslöv Bromma. Slutresultatet blev fantastiskt och vi kunde inte vara nöjdare. Vi blev bra omhändertagna från början till slut. Väldigt skönt att använda montering från samma företag som vi planerade och beställde köket ifrån, upplevde det som att många problem kunde lösas snabbt och att vi som kund slapp bli så mycket iblandade. Trots några leveransproblem med vitvaror pga. pandemi så kan jag varmt rekommendera att ta hjälp av Ballingslöv Bromma.
  • Säljande text: Större renovering, Badrumsrenovering eller Byggnation. Vi på PL 500 Bygg hjälper dig från idé till färdig renovering.
    Kajsa W
    Kajsa W: Vi är fantastiskt nöjda med vårt nya badrum.All har fungerat perfekt. Väldigt proffesionellt företag och vi blev väldigt vänligt bemötta, alla var väldigt hjälpsamma. När vi fortsätter vår renovering är det självklart att vi anlitar PL 500 Bygg - vi är så nöjda!
  • Proffskonstruktion Stockholm AB

5.0
    20 omdömen
    Sven-åke S
    Sven-åke S: Vi anlitade Proffskonstruktion för byte av vindskivor på hus och garage. Under detta arbete stötte de på lite dolda som vi lade till offerten. De utförde arbetet noggrant och proffesionellt. Vi frågade därför om de också kunde måla om hus och garage. Vi enades om ett pris för detta och de har nu slutfört uppdragen. De har varit enkla att samarbeta med och har gjort ett bra jobb. Vi är mycket nöjda och har därför gett dem ytterligare ett uppdrag.
  • 5.0
    20 omdömen
    Mats P
    Mats P: Mycket trevliga och seriösa. Håller tider och jobbar alltid bra. Använder Oleg till allt jag önskar inom bygg och måleri.
  • Edres Bygg

21 omdömen
    Bessma S
    Bessma S: Hjälpsamma och lyhörda, renvoerade hela min källarplan och adderade ett badrum till det. Super njöd med arbetet som helhet!
  • CARL-PHILIP R
    CARL-PHILIP R: Vi anlitade Warmia Snickeri för en totalrenovering på vårt kontor på 180 kvadratmeter vilket inkluderade öppna upp bärande vägg, sätta upp stuckaturer, reparera väggar, måla snickerier och alla väggar. Slutresultatet blev 10/10. Prisvärd. Kommunikativa. Professionella. Och TREVLIGA. Behöver ni hjälp med snickeri och eller renovering? Tveka inte. Boka Warmia. De är billigast och bäst.
  • Johan N
    Johan N: Första mötet var med Ballingslöv Barkarby som de ansåg skulle hjälpa oss med monteringen, målning och eldragning. De mätte och förklarade vad som behövdes göras och om vi hade frågor och önskningar. Några veckor senare drogs det el och allt gjordes ÖVER ALL förväntan och snyggt är en underdrift för bara elen gjorde att det kändes bra. Då var inte ens montering och ommålning påbörjad! Sedan monterades garderob/kök/bar igång och den gjordes med YTTERSTA noggrannhet och inget skyndades på i onödan. Detaljstyrt och noggrannhet verkar vara ledord tillsammans med exeptionell service och tillmötesgående. Ser sådant man inte tänkt på själv och kommer med konstruktiva förslag. Målarna gjorde ett himla bra jobb och de var också noggranna och kom med trevligt bemötande. Resterande montage och justering gjordes med noggrannhet! Märks att Hantverk är mer än bara ett ord när det kommer till HGC Stockholm Bygg. Och såhär ett tag senare så blir jag bara mer och Glad över att det var just de som gjorde jobbet åt oss!
  • MINNA H
    MINNA H: Anlitade Gabbro House till att bygga upp ett par väggar, lägga golv samt slipa och behandla parkettgolvet i ett annat rum. Arbetet och dialogen med Karen utfördes till stor belåtenhet. Jag kan varmt rekommendera Gabbro House och kommer själv fortsätta anlita Karen till framtida renoveringar.
  • Svexa Solutions AB

4.7
    Emilia Å
    Emilia Å: Svexia Solutions har varit snabba redan från start när jag skickade in offertförfrågan. Vi mötes först utav Micke som hjälpte oss att hitta det bästa lösningarna för hallen och sedan har Peter och han varit goda kommunikatörer och en hjälpande hand genom hela processen. Vi har varit ganska frågvisa rörande detaljerna genom projektet och även där fått snabba svar och lösningar. Rekommenderar detta företaget då de är pålitliga,trevliga och väldigt service minded! Tack Micke och Peter!
  • Allservice Alen AB

18 omdömen
  • Driver du byggfirma i Stockholm?

• Komplett Badrum i Sverige AB

Mikael H
    Mikael H: Mycket nöjd med resultatet, de levererade på alla punkter, en helrenovering av mitt badrum. Bra förmöte med Linus, offert, pris och tidplan tydliga. Arbetet genomfördes snabbt och utan alltför mycket stök. Stor fördel med alla hantverkare inom företaget då inga väntetider, alla delar gick slag i slag. Bra kommunikation med trevliga grabbar som rev ut det gamla badrummet och som sen satte upp allt det nya exakt enligt min plan. Plattsättaren Ludde gjorde ett mycket snyggt jobb helt enligt mina önskemål. Resultatet blev superbra och färdigställt 4 dagar innan plan och till rätt pris. Jag kan verkligen rekommendera Komplett Badrum AB.
Områden i Stockholm

Renovera badrum i Stockholm

Innan man påbörjar sin badrumsrenovering är det en del förberedelser som kan vara bra att börja med. Först och främst kan man ta del av inspiration för att hitta idéer till ditt drömbadrum. Då kan man kolla på tidningar, på internet och ta del av olika inspirationskonton på exempelvis Instagram eller Tumblr. Där kan man ofta också läsa om vad andra gjort och man kan även diskutera sina idéer med andra på olika forum. Börja sedan skissa upp hur du vill att ditt badrum ska se ut när renoveringen är klar. Det kan du göra antingen för hand eller via olika datorprogram, som exempelvis floorplanner. Det är alltid enklare att få ett korrekt pris om du har en detaljerad skiss färdig när du ber om offerten.

På Reco.se kan du be om offerter direkt från sajten, ett tips är att ta in ett par offerter för att säkerställa att du får ett rättvist pris för att utföra din renovering. Du kan dessutom läsa om tidigare kunders erfarenheter. Vi hoppas att det ska underlätta ditt val av företag, målet är att du blir nöjd med ditt badrum och kan uppfylla dina badrumsdrömmar!

Lycka till!