Anders K:
Anlitade för jobb för något år sedan. Bra utfört till bra pris. Till skillnad från de flesta andra inom branchen höll dom sina deadlines! Rekomenderas!
JOHAN W:
Jag har bara efter mina erfarenheter (flera olika typer av arbeten i fastighet) bara gott att säga, de håller alltid vad de lovar och inget är några problem - väldigt tillmötesgående med de önskemål som finns.
Behöver ni en entreprenör som gör ett riktigt bra jobb så har ni hittat rätt - jag har inga problem att ge bästa möjliga betyg.
Anneli P:
Vi är så nöjda med vår altan! Man känner av deras genuina engagemang i deras sätt att angripa utmaningar och vi har känt oss trygga med deras expertis från första kontakt. Lätta att kommunicera med och de gör verkligen det lilla extra, varje detalj tas om hand. De delar generöst med sig av tips och råd även utanför deras åtagande vilket vi uppskattat mycket. För framtida renoveringar kommer vi absolut anlita Dida bygg igen, rekommenderar starkt!
Gashishuang S:
De håller utlovad projekt tid med hög kvalitet!
Har anlitat dem flera gånger och är jättenöjd alltid! Starkt rekommendera dem till alla!
Daniel J:
Stort tack till Göteborgs Köksrenoveringar AB som hjälpte oss byta ut samtliga 19 garderobsdörrar (fem olika mått) i vårt nya hus. Allt från beställning till uppmätning och slutmontering sköttes ytterst professionellt och resultatet talar för sig självt - varenda dörr är perfekt inpassad och avviker inte en millimeter någonstans. Vi kunde inte vara nöjdare.
FRIDA G:
Väldigt professionell hjälp på kort varsel - jag kunde få hjälp med installation av badkar redan samma dag! Kommer definitivt anlita igen och kan varmt rekommendera!
Joakim K:
Urban har varit väldigt lätt att samarbeta med, lätt att nå,flexibel,håller vad han har lovat. Väldigt nogrann med sitt arbete.
Vi är väldigt nöjda och kan varmt rekommenderas.
Vincent g:
Förra året fick jag ett väldigt bra och profesonal bemötande av firman vid namnet Byggexpress4you.se
Jag har renoverat badrum m kakel och köket med vvs installation dom har tagit jobbet med helhetsansvar från början till slutliga resultat.
Som kund är jag väldigt stolt over arbetet och jag rekommendera Byggexpress4you.se starkt till andra .
Jag kommer säkert anlita Byggexpress4you.se till mina framtida protekt.
Mvh Vincent Gustafsson
CAROLINA B:
Vi anlita Trowa Bygg när vi skulle lägga klinker i hallen.
Arbetet är mycket noggrant utfört och vi är supernöjda med resultatet. Kan varmt rekommendera Trowa!
Cecilia N:
Vi är så otroligt nöjda med de tre uppdragen han haft hos oss. Fasadmålning, matsals renovering, installera vindslucka. Snabb nogrann, lätt att kommunicera med utan en massa "jag vet bäst" fasoner men ändå informerar om vad som är säkert samt möjligt att göra och inte. En som verkligen siktar på kundens önskemål även om de inte önskar ett standard utförande sålänge det inte äventyrar konstruktionen så verkar han haka på trots udda design. Mycket ärlig i vad han själv utför och vilka firmor han tänker ta in som hjälp om han ej ska utföra allt själv.
Michael och Cecilia kommer garanterat anlita honom igen
Olle E:
Jag rekomenderar lackeraren på detta möbelsnickeri. Han utförde ett otroligt fint jobb.
Jag lämnade in ett mycket omfattande möblemang för omlackering.