Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Tyresö

3.9 i betyg av av 9 omdömen
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling i Tyresö är din lokala mäklare, vi hjälper dig att värdera, sälja och köpa bostad. Vi är duktiga på att hålla kontakten med människor som vill köpa eller sälja bostad. Därmed erbjuder vi dig en helhetslösning med fastighetsförmedling, försäkringar, bolån och lånelöfte. Detta är någonting som både säljare och köpare vinner på. När du kontaktar oss kommer du snart märka att vi styrs av sunda värderingar såsom närhet, nytta och långsiktighet.

På Tyresö finns det gott om natur med närhet till kust, sjöar, vattendrag, öar och skog. Här erbjuds också utflyktsmål till bland annat Tyresta nationalpark och Tyresö slott med sin härliga park. Kommunikationen till och från Tyresö är bra, vad som är unikt med Storstockholm är att kollektivtrafiken bedrivs med buss vilket innebär att man slipper tåg både över och under jord. Tyresö är en populär plats att bo på. Det byggs en del nya småhus och lägenheter på olika ställen på Tyresö. Poängen med att bo på Tyresö är helt klart naturen och landskapet, det tycker iallafall de som redan bor här.

Välkommen att kontakta oss så kan vi prata om hur vi kan hjälpa dig på din resa till en riktigt bra fastighetsaffär på 08-562 88 770.

Är det här ditt företag?

Här tar du kontroll över ditt företags Recosida, uppdaterar info och testa att samla in omdömen helt utan kostnad.

Uppdatera ditt företag

9 omdömen om Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Tyresö