Mäklarhuset Härryda
4.4 i betyg av av
9 omdömen
Mäklarhuset är idag Sveriges största privatägda mäklarkedja cirka 130 kontor över hela landet. Du kan förvänta dig kunniga och engagerade medarbetare som verkligen vill att din bostadsaffär ska bli en positiv upplevelse genom hela processen.
Mäklarhuset grundades 1973 i Göteborg och fokus från starten låg på att förmedla bostäder i Göteborg med omnejd. 1998 utvecklades Mäklarhuset till en rikstäckande kedja av fristående lokala mäklarkontor.
Är det här ditt företag?
Uppdatera ditt företag9 omdömen om Mäklarhuset Härryda
skrev om Mäklarhuset Härryda
Mycket trevlig och hjälpsamma mäklare!
Fick oss att hålla oss lugna när vi började känna oss stressade. Och mycket riktigt gick allt bra och mer där till! -
skrev om Mäklarhuset Härryda
Bra bemötande god hjälp med försäljningen av dåvarande hus.
skrev om Mäklarhuset Härryda
Jag köpte fösäljning av hus,fick väldigt bra bemötande,hjälp med allt som jag behövde.Fick den prffsiga hjälp man kan förvänta sig har inget att klaga på, rekomenderar gärna mäklarhuset.
skrev om Mäklarhuset Härryda
Cecilia Berg är en pussgurka!1000Kramar!
skrev om Mäklarhuset Härryda
Mycket erfaren mäklare och bra betalt vid försäljningen! Stort tack!
skrev om Mäklarhuset Härryda
Personlig och engagerad service när vi skulle sälja vårt hus. Mäklaren var lyhörd för våra önskemål och kommunicerade på ett väldigt bra sätt.
skrev om Mäklarhuset Härryda
Bra, proffsig service av mäklaren. Rekommenderas starkt.
skrev om Mäklarhuset Härryda
Mäklaren (Cecilia Berg) som hjälpe oss vid husköpet gjorde ett mycket bra intryck och var lugn och informativ vid en mycket viktig händelse i livet. Troligtvis vår störta affär någonsin.
skrev om Mäklarhuset Härryda
Gott mottagande och god service.