Inte bra. Var bara fokuserad på köparna. Trots att det är SÄLJAREN dvs jag som betalar arvodet.
Andreas Englund
Andreas Englund är mäklare på Mäklarhuset Karlstad
.Andreas Englund har varit registrerad mäklare sedan 2023-09. Andreas Englund har varit aktiv på Reco.se sedan 2023-10 och har fått 23 omdömen med ett betyg på 4.4. Andreas Englund har haft 26 försäljningar sen 2024-05 och har tillfrågat 96% av sina kunder efter omdömen.
2024-05 - 2025-04
23 omdömen om Andreas Englund
Utmärkt mäklare, tydlig med allt. Trevligt bemötande vid varje kontakt.
Andreas är en mycket ambitiös och energisk mäklare med det rätta drivet. Lätt att ha att göra med då han förmedlar all information snabbt och enkelt. Försäljningen gick snabbt då Andreas ordnat med flera visningar av huset.Han gav goda råd under försäljningens gång vilket resulterade i både nöjda säljare och köpare. Vi är mycket nöjda med Andreas och kan starkt rekommendera honom. Roland Arnesson/Maj-Louise Hedlund
Bra genomförda visningar och snabb återkoppling i efterföljande samtal. Andreas engagemang ledde till att vårt bostadsköp kunde lösas trots tidspress.
Då vi inte bor i Karlstad nu så uppskattade vi att Andreas ordnade till två visningar med kort varsel då vi var på besök i Karlstad. Snabb på att svara eller återkomma när vi har haft frågor om lägenheten oavsett när vi kontaktat honom. Andreas engagemang gjorde att vi till slut fick till ett köp trots att lägenheten var borttagen.
Kompetent, engagerad och tydlig mäklare. Tillmötesgående! Mycket nöjda!
En riktigt bra mäklare med hjärtat på rätt plats. Fruktansvärt hjälpsam, respektfull och professionell. Rekommenderar starkt denna mäklare. Mycket nöjd kund, då både köp av ny fastighet och försäljning av befintlig fastighet gick väldigt smidigt och fort.
Andreas är otroligt engagerad när det både kommer till köpare och säljare. Han gör allt han kan för att båda parterna ska bli så nöjda som möjligt.
Väldigt engagerad i sitt uppdrag av försäljning av huset. Han kändes trygg och kunnig i sina roll som mäklare.
Perfekt upplevelse och service! Bra på att förklara något avancerat på ett simpelt sätt. Kände mig väldigt trygg hela processen! 5/5