Lyhörd, initiativrik och ytterst professionel/erfaren.
Ann Sjöberg
Ann Sjöberg är mäklare på Mäklarhuset Uppsala
.Ann Sjöberg har varit registrerad mäklare sedan 1995-09. Ann Sjöberg har varit aktiv på Reco.se sedan 2015-02 och har fått 165 omdömen med ett betyg på 4.7. Ann Sjöberg har haft 17 försäljningar sen 2022-09 och har tillfrågat 100% av sina kunder efter omdömen.
ann.sjoberg@maklarhuset.se
2022-09 - 2023-08
165 omdömen om Ann Sjöberg
Professionellt bemötande. Mycket kunnig. Lotsade oss tryggt och lugnt igenom processen.
Gott bemötande. Saklig. Tydlig. Lättillgänglig och tillmötesgående. Fick svar på frågor. Hade hon inte svaren tog hon reda på och återkopplade.
Mycket kunnig och god erfarenhet Bra service väldigt informativ och en bra komunikation
Mycket erfaren, seriös, trevlig och kunnig mäklare. Vi är väldigt nöjda.
Tack Birgitta för ditt fina omdöme och tack för din sommarhälsning från vackra Hunnebostrand!
En genomgående professionell och säker hantering av Mäklaruppdraget.
Fantastiskt proffsig och ändå varm mäklare som var mån om både säljarens och köparens trygghet genom affären. Ann hade stor kunskap och engagemang och det kändes som att hon hade stor erfarenhet i branschen. Jag skulle gärna anlita Ann vid en bostadsaffär igen.
Tusen tack för dina fina ord och tack för att du tog dig tid att svara.
Högsta betyg. Excellent i handling och bemötande!
Tack Christer för dina vänliga ord!
Proffsigt bemötande både mot mig och spekulanter
Hela processen snabb och effektiv. Tydlig och löpande information. Mycket trevligt bemötande.
Tack Jenny! Det gick smidigt och det var en trevlig resa tycker jag!