Anlitade Orkar inte när vi skulle flytta och det gick otroligt smidigt! Väldigt nöjd kund rekommenderar starkt!
Orkarinte.se
12 omdömen om Orkarinte.se
Snabbt, smidigt och bra pris.
Använde Orkar inte för att transportera ett antal saker från plats A till B då jag själv befann mig på annan ort. Bra bemötande vid bokning. Lite logistikstrul vid upphämtning men i övrigt helt ok. Smart tjänst med fyndigt namn!
Snabba, hjälpsamma duktiga killar! Anlitat orkarinte flera gånger och aldrig blivit besviken.
Har tyvärr glömt vilken tjänst jag köpte
Ringde och fick den hjälp jag behövde. Det fungerade utan anmärkning. Jag skulle rekommendera Orkar inte. Allt utan problem.
Vi flyttade ut hela kontoret och killarna på Orkarinte, ja de orkar verkligen! Mycket bra!
Tre otroligt trevliga killar som hjälpte mig med bärhjälp.
De är fantasiska, Kan alltid fxa fram jobbare till de tider man önskar, punktliga och har rimliga priser
Fint bemötande, passade överenskommen tid, Jobbade självständigt och snabbt men utan stress. Kändes jättebra att bara lämna över jobbet att tömma ett stort lager och köra allt till sopstationen. Rekommenderar företaget varmt. Gabriella Nilsson
Tack så mycket för det fina omdömet! Det glädjer oss att du är nöjd med både bemötandet och arbetet! Med vänlig hälsning, Orkarinte.se
Trevliga och lyhörda killar som flyttade en soffa från lägenhet med bil till ett förråd. Dom orkade det jag inte orkade! Detta var andra gången jag fick bra hjälp som helt levde upp till mina förväntningar! Tack Orkarinte!
Stort tack för ditt fina omdöme! Vi är glada att kunna hjälpa till när orken tryter – alltid lika roligt att få återkommande kunder. Välkommen igen! Med vänlig hälsning, Orkarinte.se
Mycket ansvarstagande och trevligt crew
Tack! Kul att du är nöjd med både jobbet och gänget! Med vänlig hälsning, Orkarinte.se