RawBar
3.6 i betyg av av
22 omdömen
Välkommen till RawBar!
Vi erbjuder frisörstjänster såväl som hudvårdstjänster. RawBar fanns en gång i tiden bara i New York och Miami där det grundades men har nu valt att slå upp dörrarna i Sverige. Vi har de bästa organiska och naturliga produkterna i världen. Alla våra produkter är även veganska. Vi är stolta sponsorer av PETA - en ideell organisation som kämpar mot djurplågeri.
Våra tjänster
* Håruppsättning
* Hairextensions
* Fransförlängning
* Brynfärgning
Se fler tjänster genom att klicka på boka tid här ovan.
Du kan antingen välja på att besöka vår hemsida där vi säljer alla våra produkter eller boka en tid för någon av våra tjänster ovan.
Våra tjänster
* Håruppsättning
* Hairextensions
* Fransförlängning
* Brynfärgning
Se fler tjänster genom att klicka på boka tid här ovan.
Är det här ditt företag?
Uppdatera ditt företag22 omdömen om RawBar
Hej,
Skulle gett 0 i betyg om jag kunde.
Det verkar inte finnas något form av intresse för den här salongen att bemöta sina kunder på med någon form av förståelse eller empati om det uppstår något missförstånd eller fel.
Fick ett presentkort som jag skulle använda på bokadirekt. Klickade in koden och ett antal kliniker kom upp som förslag bl.a RawBar. Klickade in koden för mitt presentkort och kom sedan till nästa sida vilket var en sida för att betala bokningen. Förstod inte vad som menades eftersom jag precis fyllt i presentkortstkoden så insåg att det måste blivit något fel. Fick sedan ett bekräftelse-email att bokningen gått igenom samt ett telefonr att man kunde kontakta kliniken om det var något.
10 minuter efter att jag gjorde bokningen försökte jag kontakta kliniken via sms och email och förklara att det blivit något tekniskt fel och att jag om de inte mottar presentkort var tvungen att avboka tiden och bad om ursäkt för besväret. Detta är 17 timmar innan min behandling. Får inte något svar tillbaks och antar att de mottagit informationen då jag skickat den via två olika kanaler.
Kl 15 nästa dag så dimper en faktura på 1300 ner i min email. Utan något som helst svar från kliniken.
Ringer sedan upp dem för att förstå vad som hänt varpå dom anklagar mig för att inte kunna läsa information korrekt.
Jag förklarar också att det inte hade behövt bli något problem och att jag hade kunnat boka om till en senare tid om de bara svarat på mina försök att kontakta dem. Personen skrattar åt mig och slänger luren i örat på mig.
Sånt professionellt bemötande. -
skrev om RawBar
Köpte en keratinbehandling hos Paola vilket resulterade i att mitt. Hår blev värre efter behandlingen, torrt och risigt. Skickade bild på resultatet och det tog lång tid att få svar. Vägrar kompensera och har en massa ursäkter till varför det kan ha blivit så. Har gjort flertal liknande behandlingar tidigare och det har aldrig blivit så här hemskt. Mitt hår är helt förstört och får inte mina pengar tillbaka. Så oseriöst och oproffsigt
skrev om RawBar
Köpte en klippning med keratinbehandling via Lets Deal. Bokade en tid & dök upp vid den stängda salongen. Ringde Paola som sa att det måste blivit fel i bokningssystemet då hon inte kunde se min tid. Hon bokade då in en ny tid till mig. Sedan samma dag för den nya klipptiden fick jag ett sms att komma 45 min senare. Dock var jag redan uppbokad så fick boka en ny tid som Paola åter bokade av. 3 v senare & fortfarande oklippt reklamerade jag dealen i ren frustration. Bara att boka har varit tidsödande. Har nu bokat hos min vanliga superproffsiga frisör - Björn Axén, där riktig service ges.
skrev om RawBar
Oprofessionellt bemötande. Jag köpte klippning och keratinbehandling via Lets deal. Jag påpekade för frisören Paola att jag är hår-öm när hon drog och slet i mitt hår, jag bad henne kamma lite varsammare och erbjöd även att jag skulle kamma. Hon blev väldigt otrevlig och sa att hon inte ville klippa mig och att jag kunde få pengarna tillbaka via Lets deal. Varning! Lägg ej tid o pengar på detta! Jag gick därifrån då det blev väldigt otrevligt.
skrev om RawBar
Angeli Jag rekommenderar Rawbar starkt hela min familj kommer för att få tjänster Jag får de bästa organiska ansiktsbehandlingarna med eminensprodukter och min fru gör håret med L'Oreal och ögonfranslyft är absolut det bästa Jag rekommenderar det
skrev om RawBar
Jag köpte en keratinbehandling från Let´s deal för 1400kr men tyvärr motsvarade behandlingen en hårinpackning. Mitt hår är inte spikrakt som det borde vara efter en keratinbehandling och är fortfarande lika frissigt som innan.
När jag ifrågasatte om det verkligen var en keratinbehandling som genomfördes så fick jag till svar att en keratinbehandling måste göras flera gånger för att det ska få effekt. Jag har gjort keratinbehandlingar flera gånger tidigare och har alltid fått spikrakt hår. När jag frågade hur vi löser det eftersom jag inte är nöjd så bemöttes jag med tystnad.
Så spara dina pengar om du vill få rakt hår, köp inte en deal via Let´s del och gå till en salong som använder riktiga keratinprodukter för att håret verkligen ska bli rakt. -
Prisvärt och jättebra gjord lashlift! Proffesionellt 👍🏻
skrev om RawBar
Jag hade missförstått tiden och fick snabbt en ny tid. Otroligt proffsig, trevlig och utmärkt resultat! Trevlig lokal på en bra plats!
skrev om RawBar
Köpte den i farten när jag behövde fylla på med energi och bli lite mätt. Uppfyllde mina förväntningar men inte riktigt värt det dyra priset.
skrev om RawBar
Best facial lash lift and hair I’ve ever had all organic and vegan I highly recommend it
skrev om RawBar
Det är inte alltid du hittar en plats som går den där extra milen för att göra din upplevelse oförglömlig.
Medan du blir bortskämd med hela paketet av mjuk ansiktsmassage för avslappning, och ett resultat du är mer än nöjd med, så kan du också ta med dig kunskapen att det är med de bästa produkterna.
Organiska och veganska produkter betyder inte att de är mindre effektiva. Jag skulle säga tvärtom, att mina fransar har aldrig varit längre eller hållit så länge som efter behandlingen här.
Min recension kanske låter överdriven, lite iver the top, men som en blond tjej med blonda ögonfransar och precis som blonda ögonbrynen är jag lyrisk att ha hittat en plats med ett resultat som faktiskt håller.
Jag kan varmt rekommendera deras smink också.
Jag har nästan alltid problem med torra läppar (även om jag dricker mycket vatten).
Det lipgloss som jag har härifrån gör att mina läppar håller sig mjuka, och färgen håller. För mig är det alltid en recension som ger 5/5 från mig.
Jag känner mig bortskämd och som en ny människa efter jag varit här, och är så himla glad över hittat hit. Hoppas min recension hjälper er hitta hit också! -
skrev om RawBar
Jätte trevligt upplevelse, professionell, avslappnat.
skrev om RawBar
Mina bryn och fransar blev så fina och naturliga, plus att Paola var så trevlig. Rekommenderas verkligen!!
skrev om RawBar
Bra bemötande, service och utförande av produkt
skrev om RawBar
Nonchalant bemötande och försenad till bokad tid utan ursäkt.
skrev om RawBar
Jag gjorde lashlift och färgning av fransar. Jag blev väl omhändertagen och Paula som tog hans om mig är så trevlig och duktig på det hon gör. Jag gick därifrån supernöjd med resultatet och upplevelsen 🙂
skrev om RawBar
Fantastiskt ställe och Paola Raquel är en underbar person och så proffsig frisör med massa erfarenhet och vet exakt vad du passar i!
Fabulous place and I had the most fabulous experience with incredibly talented Paola Raquel 👌🏼✨ -
skrev om RawBar
Jag gjörde flera ansikte behandling hos Rawbar, resultaten var otroligt bra, jag har redan bokat tid igen med Paola, jag skulle rekommendera den fantastiskt bra ställe. 👌
skrev om RawBar
Wonderful. I felt so taken cared off. Nice place and speak English.
skrev om RawBar
Trevlig engelsktalande tjej - lokalen ligger i anslutning till en resturang
Fantastisk service och produkter! Jag rekommenderar varmt Paola och RawBar 😊👌
Jag blev missnöjd.
Men nu får jag så otroligt många sms och Mail från de, jag vill inte ha de men de kommer ändå. Så väldigt dåligt betyg vill jag ge. Dels missnöjd med själva tjänsten och sen även nu månader efteråt får jag mejl å sms och nu detta. Låt mig vara. Tack.