Rena Services Göteborg AB

Badvädersgatan 13, 418 36 Göteborg — Visa karta

4.0 i betyg av av 25 omdömen
 
Rent hem. Nöjda kunder. Vettigt pris.

Det är våra ständiga ledord här på Rena Services Göteborg AB. Vi vill underlätta för dig med städningen så att du kan använda tiden till annat som du värdesätter.

Vår professionella och erfarna personal vet allt om vad ett rent hem är och utför det mesta från städning till flytt- eller transporttjänster. Självklart använder vi miljövänliga rengöringsmedel och har stora krav på säkerhet, rutiner och hygien.

Kontakta oss så bokar vi en städtid. Blir du inte nöjd med vårt arbete gör vi om det helt gratis. Varmt välkommen!
Öppet just nu
Mån-Fre: 08:00-17:00
Lör-Sön: Stängt

Läs vad 25 kunder tycker om Rena Services Göteborg AB

 • 2018-11-05

  Spontant omdöme
  Mikael L skrev om Rena Services Göteborg AB
  Anlitade Rena Services för flytthjälp från en 3:a till hus. Fungerade felfritt, kanonbra kommunikation, trevliga killar som hjälpte till och bra pris! Läs mer
  gillar detta
 • Reco tipsar!
  Greenstädbyrån AB
  4.9 / 5 i betyg — 42 omdömen
  Badge2020
  "Flyttstäd Villa. De gjorde ett toppenbra jobb med vår flyttstädning. 200m2 boarea och 100 m2 biarea. Efter en noggrann inspektion efter"
 • 2018-10-15

  Spontant omdöme
  Sandra G skrev om Rena Services Göteborg AB
  Anlitades för flytthjälp. Vi bokade 4 timmar, vid frågan om vad som skulle hända om inte all tid användes svarade den ansvarige "Vi löser det, vi vill att du ska vara nöjd".
  1,75 timmar användes. Efteråt ringde arbetsledaren och sa att han skulle debitera 3,5 timmar eftersom jag "hade använt dubbel mansstyrka". I flyttstressen litade jag på att han talade sanning och betalade fakturan. Jag upptäckte senare, när företaget ville att jag skulle betala in pengar på samma faktura när RUT-avdraget inte gick att applicera, att jag hade använt den mansstyrka som ingick i deras ordinarie timpris. Jag ifrågasatte företaget gång på gång, men fick bara undvikande svar. Efter ett 10-tal mail utan någon förklaring till debiteringen valde jag att ta ärendet vidare till Allmänna reklamationsnämnden (vilket jag meddelade dem om på förhand). Då valde de helt plötsligt att säga att de hade debiterat 3,5 istället för 4 för att vara snälla. Samt att de inte ville vara det längre när jag "skapade problem" som dom inte kunde göra nått åt. Så de debiterade en extra halvtimme för att dom inte gillade mig. Låter som ett seriöst företag?
  Reklammarionsnämnden sa att företaget hade rätt att debitera 4 timmar då 4 timmar var bokade. De bedömde tyvärr inte att företaget först hade debiterat enligt andra priser än dem de angav i deras offert. Samt på till extra tid bara för att de kände för det. Företaget verkade tro att att jag fortfarande var upprörd över att RUT inte gick att applicera, vilket jag poängterade i flera, flera mail att det inte längre gällde. De valde till en början att debitera dubbelt för nånting jag inte hade använt.
  Om det är medvetet försök till bedrägeri eller okunskap i hur man fakturerar och skriver offert, det vet jag inte. Men lita inte på deras ord. Få allt skriftligt, det är mitt tips. Eller bara anlita en annan firma. Läs mer
  2018-10-16 Jonas K svarar Sandra G
  Hej Sandra ,
  Tack för din feedback och din recesion och Vad tråkigt vad du skrivit .
  Jag bifogar ditt mejl
  "Hej! Tack för den uppskattningen. Jag vill gärna boka er den 14/1, från kl. 11.00. Jag tänker mig att 4 timmar räcker, så från 11.00 till 15.00".
  Vi har fakturerat dig detta och Skatteverket har inte godkänt RUT så skickade vi en faktura till dig(med de 50% Rut som är kvar).
  Detta mejl har skickats till dig: "
  Det var tråkig nyhet verkligen. Man söker Rut till skatteverket efter att kunden har betalat sin del(50%) som du gjorde och sedan Skatteverket som bestämmer om du är beritigad till RUT eller inte. Kontakta gärna dem.
  Om du tittar på första fakturan(även den andra) . Den texten är jätte tydligt att om du är inte beritigad till Rut kommer du och vara skyldig att betala resten (50%).
  Det är inte vårt problem att Skatteverket har inte godkänt RUT och vi är ledsna att du betatar hela summan. Man är ansvarig själv för att kolla om han/hon är berittigad till RUT eller inte
  gillar detta
 • Ylva H

  2018-07-31

  Insamlad av företaget
  Ylva H skrev om Rena Services Göteborg AB
  Flyttstädning av hus. Lite för mycket av. "Detta gjorde vi inte". Fönster gick inte att öppna. Inte ens åtkomliga ytor tvättades då. Färgdroppar skapades inte bort. Öppen spis aska ej borttagen. Dammrester i vissa garderober. Hade hoppats på bättre. Läs mer
  2018-07-31 Jonas K svarar Ylva H
  1000 tack Ylva för din feedback. Flyttstädning var för ett hus med 240kvm.
  1. Vi har informerat er om fönstren gick inte att öppna , det är ert ansvar att de är öppningsbara.
  2. På flyttstädningen ingår inte att färgdroppar skrapas bort och även vi har informerat er om det . Vi har informerat er också att det kommer förstöra era dörrar/väggar och vi är inte ansvariga för sådana ärenden.
  3. Angående askan + Dammrester kontrollerade du allting och vi fick godkänt från dig när vi var på plats och du har 7 dagar garanti varför kom du inte tillbaka till oss och använt garantin ?
  Ha det bra
  Jonas
  Jonas K gillar detta
 • Reco tipsar!
  MakeClean AB
  4.4 / 5 i betyg — 130 omdömen
  Badge2020
  "Bokade storstädning 3 veckor i förväg. Makeclean fick bestämma tid. Den dag o tid de skulle komma ringer de o säger att de inte kan. Vi är h"
 • 2018-07-31

  Insamlad av företaget
  Anders B skrev om Rena Services Göteborg AB
  Flyttning av bäddsoffa till övervåningen Läs mer
  2018-07-31 Jonas K svarar Anders B
  1000 tack Anders, Vi är väldigt stolta och glada över att ni är nöjda.
  Jonas K gillar detta
 • 2018-07-27

  Insamlad av företaget
  Dan S skrev om Rena Services Göteborg AB
  Får alltid ett ordentligt städat hem efter besöket med minst 2 man som gör att det inte tar så lång tid! Fler kan komma om även fönster behöver putsas. Läs mer
  2018-07-27 Jonas K svarar Dan S
  1000 tack Dan, Vi är väldigt stolta och glada över att ni är nöjda.
  Jonas K gillar detta
 • Sponsor
  Städalliansen Göteborg
  3.9 / 5 i betyg — 270 omdömen
  Badge2018
  "Flyttstäd med väldigt kort varsel och resultatet var FANTASTISKT så välstädat och fint. Underbar service dessutom! Kommer garanterat rekom"
 • 2018-07-26

  Insamlad av företaget
  Åsa O skrev om Rena Services Göteborg AB
  Flyttstädning! Duktigt gäng som får jobbet gjort. Skulle man vara missnöjd med något så rättar som till det.
  Haft både veckostädning o flyttstädning. Alltid nöjd! Läs mer
  2018-07-27 Jonas K svarar Åsa O
  1000 tack Åsa, Vi är väldigt stolta och glada över att ni är nöjda.
  Hoppas att vi ses /hörs senare på andra uppdrag.
  Jonas K gillar detta
 • 2018-06-30

  Insamlad av företaget
  Leif H skrev om Rena Services Göteborg AB
  Både ris och ros. Använde offerta och fick 5 olika offerter på flyttstädning av villa 153 kvm.
  Trevliga killar som städade bra och köparen godkände städningen.
  Men:
  I Rena Service (RS) fanns skrivelsen "får du en billigare offert än denna så kontakta oss så ser vi över vår offert och ge". En av offerterna var billigare men inte blev det någon justering av offerten inte, samma pris som innan på fakturan. Sen la RS på en fakturaavgift, en struntsumma i det stora hela men så onödigt då jag blev irriterad att ta betalt för den hanteringen. Det finns elektroniska fakturor. Pappersfaktura med kostnad hör till stenåldern. Läs mer
  2018-06-30 Jonas K svarar Leif H
  Hej Leif,
  1000 tack för din feedback. Vi är väldigt glada och nöjda över att ni har varit nöjda med hela tjänsten och köparen var nöjd och glad.

  1. Angående billigare offerter som du fick: Du har skrivit till oss : Har fått 4 offerter och ni ligger i det nedre spannet vad gäller kostnaden, det finns företag som gett lägre offert. Men ni är klart intressanta efter att ha läst era omdömen, de flesta är mycket nöjda och de andra har ni skött på ett mycket bra sätt.Vi har inte haft någon mer info runt det. Hur skulle vi veta vilka offerter är billigare än oss om du har inte nämnt/skickat vilket bolag fick du offerten från och vilket pris ?

  2. Angående fakturan: Det står tydligt under "Hur betalar jag städningen? kontant eller faktura? " rubrik på alla frågor kring flyttstädnings länken nedan :
  http://renabyggnaden.se/home/FLYTTSTADNING.html
  Fakturan mailar vi till dig i form av PDF-fil efter utfört uppdrag. Pappersfaktura kostar 50 kr. Om kunden har inte informerat oss att han vill ha en elekronisk kopia av fakturan , skickar vi en vanlig pappersfaktura.
  Vi ber om ursäkt om det men vi har inte hört av dig något så skickade vi en vanlig pappersfaktura.

  Vi uppmanar alla kunder att använda elektronisk PDF format för att det är bättre för miljön.
  Ha en super fin och trevlig helg
  Jonas K gillar detta
 • Sponsor
  Mr Clean
  4.3 / 5 i betyg — 26 omdömen
  "Mycket bra. Så jag är nöjd och har inga anmärkningar"
 • 2018-06-27

  Insamlad av företaget
  Sofia H skrev om Rena Services Göteborg AB
  Hej ok men inte helt nöjd glömde 1 rum fick göra om 2 saker efter dom Läs mer
  2018-07-01 Jonas K svarar Sofia H
  Hej Sofia,
  1000 tack för din feedback och ditt omdöme.
  Detta rum som du säger att vi har glömt detta, sade din man till oss att vi behöver inte göra det.
  De 2 st grejer som du fick göra efter oss :
  1.Braskamin som inte ingår i flyttstädningen och vi har inte hört av er som extra bestllning till flyttstädningen.
  2 . Detta rum som din man sade till oss att vi behöver inte göra något där.
  Ha en fortsatt trevlig helg
  gillar detta
 • 2018-06-25

  Insamlad av företaget
  Kristina P skrev om Rena Services Göteborg AB
  Flytttstäd av min lägenhet 1r.o.k.
  Kontakten jag fick var mkt till ltesgående och trevlig.
  Städningen var över all förväntan. Det blev renare än jag föreställt mig att det kunde bli som t.ex spisen i köket. Läs mer
  2018-07-26 Jonas K svarar Kristina P
  Hej Kristina,
  Om allting var mkmt bra , kan du rätta till den enda stjärna som du lade , tack :)
  gillar detta
 • Reco tipsar!
  Relax Städ & Service AB
  4.3 / 5 i betyg — 256 omdömen
  Badge2020
  "Trädgårdsarbete Vänligt o. korrekt bemötande Överträffade våra förväntningar"
 • 2018-06-10

  Insamlad av företaget
  Erik A skrev om Rena Services Göteborg AB
  Allt fungerade jättebra! Inga anmärkningar vid besiktningen och mycket trevligt bemötande! Läs mer
  2018-06-10 Jonas K svarar Erik A
  1000 tack Erik, Vi är väldigt stolta och glada över att ni är nöjda.
  Hoppas att vi ses /hörs på andra uppdrag.
  Jonas K gillar detta
 • 2018-06-10

  Insamlad av företaget
  Mia H skrev om Rena Services Göteborg AB
  Slamsugning
  Personen som utförde arbetet var mkt serviceinriktad och kunnig.
  Vid beställning av uppdraget blev jag omkopplad extremt många gånger. Ingen av de jag talade med visste var Stenungsund låg, därför många omkopplingar...
  Väldigt tidskrävande och irriterande...
  Fick olika prisuppgifter och jag upplevde en allmän förvirring... Läs mer
  2018-06-10 Jonas K svarar Mia H
  Hej Mia,
  Tack för ditt svar och ditt omdöme.
  Jag kollade vårt system , ditt namn finns inte på en av uppdragen som vi utförde under 2018 och 2017 , kan du vara snäll och skriv när hade du ditt uppdrag. jag upplever en allmän förvirring nu.

  Vad menar du att ingen vet vad ligger Stenungsund ?
  Vi använder Google maps för att nå alla kunder och om adressen finns inte på kartan använder vi HITTA istället.
  Vad menar du på Fick olika prisuppgifter ?
  "När vi skickar en offert till någon kund står det så tydligt vilket pris och vad är det som ingår i tjänsten "

  Vore tacksam om du skriver tillbaka vilket datum/namn hade du uppdraget hos oss.
  Vi måste undersöka detta.
  Jonas K gillar detta
 • Reco tipsar!
  Lundby Städhjälp AB
  4.7 / 5 i betyg — 157 omdömen
  Badge2020
  "Fantastiskt bra! Joanna gör ett grymt jobb varje gång och kontakten med Patricia har alltid varit snabb och trevlig. Flexibla och lyhörda på"
  Beatrice Monica Lillemor S
 • 2018-06-10

  Insamlad av företaget
  Martin K skrev om Rena Services Göteborg AB
  Trevlig och smidig kontakt.
  Noggranna och generös garanti. Läs mer
  2018-06-10 Jonas K svarar Martin K
  1000 tack Martin, Vi är väldigt stolta och glada över att ni är nöjda.
  Jonas K gillar detta
 • 2018-06-09

  Insamlad av företaget
  Ingrid B skrev om Rena Services Göteborg AB
  Vi fick bra hjälp att flytta ett stort och mycket tungt skåp och andra grejer. Läs mer
  2018-06-10 Jonas K svarar Ingrid B
  1000 tack Ingrid , Vi är väldigt stolta och glada över att ni är nöjda.
  Hoppas att vi ses /hörs på andra uppdrag.
  Jonas K gillar detta
 • Reco tipsar!
  Eriksbergs Kembar och Städ
  4.2 / 5 i betyg — 209 omdömen
  Badge2020
  "Jag har lämnat in mina skjortor för tvätt i flera år. Grym service och trevligt bemötande. Väldigt prisvärt. Det enda förbättringspotentia"
  Anders Ö
 • 2018-06-09

  Insamlad av företaget
  Annika S skrev om Rena Services Göteborg AB
  Utmärkt flyttstädning inom snar tid och till rimligt pris. Kan varmt rekommendera Rena services! Läs mer
  2018-06-10 Jonas K svarar Annika S
  1000 tack Annika, Vi är väldigt stolta och glada över att ni är nöjda. Det var så lite så .
  Jonas K gillar detta
 • 2018-06-09

  Insamlad av företaget
  Fatemeh N skrev om Rena Services Göteborg AB
  Dessvärre kom jag till en lgh som fortarande var fläckig i köket. Jag hade bett specifikt om att man skulle avlägsna spisknoppar så man kunde rengöra ordentligt under och kring dem vilket inte hade gjorts. Det var synlig smuts i garderoberna, balkongen hade de nog glömt helt att städa. Jag hade betalat extra för att man skulle flytta på tvättmaskinen och rengöra bakom vilket hade missats helt. Det var skitigt generellt helt enkelt. Fönstrena var det enda jag inte hade anmärkningar på! När åtgärderna sedan var utförda ansåg jag tyvärr fortfarande inte att arbetet var noggrant utfört. Tyvärr fick städbolaget även påbackning av den nya hyresgästen också som även denne ansåg att städningen var bristfällig. Läs mer
  2018-06-10 Jonas K svarar Fatemeh N
  1000 tack Fatemeh för ditt omdöme.
  Tack för din beskrivning av händelsen. Du hade en bostadsrätt och vi har en utforlig checklista som beskriver allt som ingår i den.
  Vi utförde precis den och du har skickat att det finns brister på lägenheter och inom kort åtgärdade vi bristerna som du nämnde och vi har nämnt till dig/nya hyresgästen att hämta en besiktnings man som kontrollerar jobbet och om det finns någon anmärkning på det är vi redo att fixa detta. Check listan utfört på ett professionellt sätt och vi har inte hört något från dig/hyresgästen efter detta.
  Tack för att du valde oss för er städhjälp.
  gillar detta
 • 2018-06-09

  Insamlad av företaget
  Joakim H skrev om Rena Services Göteborg AB
  Flyttstäd trevlig personal och noggrant städat, fönsterna har aldrig varit så rena som efter stödet
  Mycket nöjd Läs mer
  2018-06-10 Jonas K svarar Joakim H
  1000 tack Joakim, Vi är väldigt stolta och glada över att ni är nöjda. Det var så lite så.
  Jonas K gillar detta
 • Birgitta K

  2018-06-09

  Insamlad av företaget
  Birgitta K skrev om Rena Services Göteborg AB
  Enkla att ha att göra med. Noggranna och ett mycket bra resultat. Tack! Läs mer
  2018-06-10 Jonas K svarar Birgitta K
  1000 tack Birgitta , Vi är väldigt stolta och glada över att ni är nöjda.
  Vi hoppas att ses/hörs på andra uppdrag.
  Jonas K gillar detta
 • 2018-06-09

  Insamlad av företaget
  Mikael E skrev om Rena Services Göteborg AB
  Flyttstädning

  Bra bemötande på telefon.

  Jag ville få en noggrann städning utförd. Men det blev inte så bra som jag önskade. Det var flera ställen missade bla bakom elementen så de fick gå in igen. Men ändå inte helt nöjd. Läs mer
  2018-06-10 Jonas K svarar Mikael E
  1000 tack Mikael för ditt omdöme.
  Vi har inte gör av dig något . Vi gav dig/alla kunder 7 dagars garanti(Detta betyder att vi åtgärdar brister"Om de finns" inom 7 dagar kostnadsfritt). Varför du har inte utjyttnjat det ?
  Tack för att du valde oss för er städhjälp.
  Jonas K gillar detta
 • 2018-06-07

  Insamlad av företaget
  Yvonne M skrev om Rena Services Göteborg AB
  Flyttstädning godkänd av hyresvärden. Läs mer
  2018-06-07 Jonas K svarar Yvonne M
  1000 tack, Vi är väldigt stolta och glada över att ni är nöjda.
  Jonas K gillar detta
 • 2018-06-07

  Insamlad av företaget
  Cecilia M skrev om Rena Services Göteborg AB
  Det som sänkte betyget var att väggarna var inte rengjorda!!

  Annars superfint och jättetrevlig personal och bemötande! Läs mer
  2018-06-07 Jonas K svarar Cecilia M
  Hej Cecilia ,
  Tack för ditt svar. Väggar ingår inte i flyttstädning och vi kan inte förstöra era väggar på att använda blöta/torra trasor .
  Det står tydligt på vår checklista om vad är det som ingår och inte ingår.
  Du kan väl dubbel kika på den: http://renabyggnaden.se/home/FLYTTSTADNING.html
  Väggarna är väldigt känsliga och vi jobbar inte med dem och flera städbolag gör samma sak.
  1000 Tack för ditt omdöme och tack för att du valde oss för er städning
  Jonas K gillar detta
 • 2018-03-28

  Insamlad av företaget
  Nathalie H skrev om Rena Services Göteborg AB
  Allt var kanon, det enda jag hade att anmärka på var lite kvaratående damm bakom elementen. Kanonbra service och trevlig kontant. Läs mer
  2018-03-28 Jonas K svarar Nathalie H
  1000 tack, Vi är väldigt stolta och glada över att ni är nöjda.
  Jonas K gillar detta
 • 2018-03-28

  Insamlad av företaget
  Layth Y skrev om Rena Services Göteborg AB
  Jag är nöjd med tjänsten jag köpte.
  bra bemötande och bra arbete. Läs mer
  2018-03-28 Jonas K svarar Layth Y
  1000 tack, Vi är väldigt stolta och glada över att ni är nöjda.
  Jonas K gillar detta
 • 2018-03-28

  Insamlad av företaget
  Gun A skrev om Rena Services Göteborg AB
  100 % tillmötesgående och hög service från dag 1 tills städning var gjord. Det var ett dödsbo som städadesRekommenderar Rena Service varmt. Läs mer
  2018-03-28 Jonas K svarar Gun A
  1000 tack, Vi är väldigt stolta och glada över att ni är nöjda.
  Jonas K gillar detta
 • 2018-03-28

  Insamlad av företaget
  Johanna M skrev om Rena Services Göteborg AB
  Prisvärt och med bra resultat. Jag är nöjd! Läs mer
  2018-03-28 Jonas K svarar Johanna M
  1000 tack, Vi är väldigt stolta och glada över att ni är nöjda.
  Jonas K gillar detta
 • 2018-03-26

  Insamlad av företaget
  David B skrev om Rena Services Göteborg AB
  Fungerade hur bra som helst. Verkligen inget att klaga på! Läs mer
  2018-03-26 Mouhammad K svarar David B
  1000 tack, Vi är väldigt stolta och glada över att ni är nöjda.
  Jonas K, Mouhammad K gillar detta

Bästa städhjälpsfirmorna i Göteborg:

4.3 i betyg av 256 omdömen
Ronald S Ronald S tycker:
“Trädgårdsarbete Vänligt o. ko...” Läs mer
4.3 i betyg av 333 omdömen
4.7 i betyg av 211 omdömen
4.2 i betyg av 209 omdömen
4.7 i betyg av 157 omdömen

Karta

Kategorier