Anne Weyde

Anne Weyde

5.0 / 5 baserat på 2 omdömen

Anne Weyde är mäklare på Riksmäklaren Uppsala

.

Anne Weyde har varit aktiv på Reco.se sedan 2023-06 och har fått 2 omdömen med ett betyg på 5.0. Anne Weyde har haft 4 försäljningar sen 2023-05 och har tillfrågat 100% av sina kunder efter omdömen.

  • 100%

    Andel tillfrågade kunder

  • 4

    Försäljningar

    2023-05 - 2023-08

Skriv ett omdöme

2 omdömen om Anne Weyde

Sedan starten hos Reco 2023
Lotta F
Sålde sin lägenhet med hjälp av Anne Weyde en del av Riksmäklaren Uppsala
Sommarro

Hon var vänlig och förtroendeingivande. Jag förväntade mig att få hjälp med styling, städ och få en snygg presentation av bostaden på nätet. Och det överträffade hon med råge, för annonsen var urtjusig. Och hon höll mig regelbundet uppdaterad med hur det framskred med försäljningen. Och eftersom jag har svårt att komma ifrån hemmet, gjorde hon hembesök hos mig också.

Svar från Anne Weyde

Tack för fint omdöme Lotta! Att få vara en liten del i någons liv, en stund, är det jag tycker allra mest om med mitt yrke, höra om livet, förväntningar och drömmar. Lyssna. Snart flyttar köparen in med hela livet framför sig, pirr och drömmar, som ju hör till när man köper sin allra första lägenhet. Och insparks vecka. Med allt vad det innebär. Tack! För förtroendet. Samtalen. Och hoppas du gillade chokladen :-)

Bahman A
Sålde sin lägenhet med hjälp av Anne Weyde en del av Riksmäklaren Uppsala
KUNGSÄNGEN

Vi har upplevt Anne Weyde som en mycket kunnig, engagerad och hjälpsam mäklare. Vi är mycket nöjda med hennes bemötande gentemot oss och över hur bra försäljningen gick. Vi kan verkligen rekommendera henne och hon får toppbetyg ifrån oss.

Svar från Anne Weyde

Stort tack till er, för förtroendet, flexibiliteten och det fina omdömet. Njut nu av ert andra hem, sommaren och alla härliga barnbarn!