Rördoktorn IVT Center, sid 2
En del av IVT Värmepumpar -
www.rordoktorn.se
AB Rördoktorn är auktoriserat IVT Center och vi gör allt inom VVS, från att byta kranar till hela om- och nybyggnationer. Med över 30 års erfarenhet i ryggen och en strävan att ständigt utvecklas och lära oss nya tekniker vill vi ge dig som kund den bästa möjliga lösningen.
Vi har en butik i Haninge där du kan få råd och tips, men självklart jobbar vi också ute i allt från villor till stora fastigheter. Våra bilar är alltid väl utrustade och går att nå per telefon.
Oavsett om du behöver hjälp med VVS-detaljer hemma, ska lägga hela rörsystem eller installera en värmeanläggning - vi på Rördoktorn bistår dig gärna! Och vi diskuterar gärna energiekonomi och inomhusklimatfrågor också!
Utmärkelser
Läs vad 52 kunder tycker om Rördoktorn IVT Center 2
2015-10-09Insamlad av företaget
I juni 2015 bytte jag ut min gamla bergvärmepump från 1997 och som börjat låta illa sedan en tid. Tog kontakt redan tidigare med AB Rördoktorn om ett eventuellt byte men rekommenderades då att avvakta. Det bemötande som jag har fått har varit mycket tillfredställande. Kontakten med ansvarig på AB Rördoktorn har varit bra med saklig information om både själva pumpen och hela installationen. Jobbet som sedan gjordes hos mig gick smidigt och har blivit som jag förväntat mig. Som kund är jag är mycket nöjd med värmepumpsinstallationen och kan rekommendera att anlita AB Rördoktorn till liknande uppdrag.
skrev om Installation en del av Rördoktorn IVT Center -
2015-10-09Insamlad av företaget
Ett bra pris i kombination med proffsigt utfört jobb. Har sen haft ett antal frågor som jag fått bra gensvar på. Kan absolut rekommendera Rördoktorn
skrev om Installation en del av Rördoktorn IVT Center