Alla kategorier Botox Stockholms län Stockholm Östermalm Skin Agency

Skin Agency

Riddargatan 20, 114 51 Stockholm — Visa karta

3.7 i betyg av 6 rekommendationer
Välkommen till Skin Agency. Vi erbjuder dig avancerad hudvård och estetiska behandlingar såsom injektionsbehandlingar, IPL, Infuzion, V Soft Lift, laser, permanent fransförlängning, vaxning, ansiktsbehandlingar och kemisk peeling. Vi strävar alltid efter säker och tillförlitlig vård där vi lägger stor vikt vid gott omhändertagande och god service.

Vi erbjuder personligt engagemang, värme och omvårdnad vilket är en självklarhet för varje enskild patient. Du hittar oss på Skeppargatan 27 och vi har utöver vanliga kontorstider också öppet flera gånger i veckan. Kontakta oss gärna via mail eller telefon för att boka in en tid.

Varmt välkomna till oss på Skin Agency
Reco tipsar om:
5 / 5 i betyg — 7 rekommendationer
Fortunavägen 1E, 19135, SOLLENTUNA

Rynkborttagare nära Skin Agency:

La Clinique

La Clinique

65 recos
Riddargatan 14, STOCKHOLM
På La Clinique arbetar specialiserade läkare, hudterapeuter och sjuksköterskor, ... Läs mer ›
La Clinique
Micaela O:
ÖVRE ÖGONPLASTIK Blev så bra mottagen Trevlig och kunnigt bemötande, informationen kring operationen både före och efter var helt suverän...
Experia Dental

Experia Dental

19 recos
Birger Jarlsgatan 8, Stockholm
Varmt välkommen till Experia Dental, oavsett vad ditt besök gäller brinner vi fö... Läs mer ›
Experia Dental
Per-anders J:
Hej Får alltid ett bra bemötande av sköterska och tandläkare. Upplever en lugn och trygg behandling från deras sida. Finns alltid utrymme t...
Östermalms House Of Beauty

Östermalms House Of Beauty

147 recos
David Bagares Gata 20, STOCKHOLM
Varmt välkommen in till oss på Östermalms House of Beauty — vi har behandlingar ... Läs mer ›
Östermalms House Of Beauty
Eva F:
Trevligt bemötande och toppen service! Maria erbjuder ett brett utbud av kropp & hudvårdsbehandlingar och sätter kunden i fokus !
Skin Care By Louise Labero

Skin Care By Louise Labero

132 recos
David Bagares Gata 20, STOCKHOLM
Välkomna till min salong! Läs mer ›
Skin Care By Louise Labero
Anette S:
Väldigt trevligt bemötande från Louise hela vägen. Har testat ansiktsbehandlingen HIFU och tycker mig redan se skillnad. Ansiktet är spänsti...
Företagare? Börja samla in rekommendationer.
Reco.se är Sveriges största oberoende rekommendationssajt.
Vi hjälper företag att samla in och lyfta digitala rekommendationer.
Är det här ditt företag?
Genom några enkla steg kan du förbättra din profil på Reco.se. Det tar bara några minuter!
Ändra beskrivning
Lägg till öppettider

Läs vad 6 kunder tycker om Skin Agency

 • Moa A
  Moa A skrev om Skin Agency
  Tyvärr hållde inte fransarna mer än 2dagar..
  gillar detta
 • Emeliée E
  Emeliée E skrev om Skin Agency
  Cristina är så otroligt proffsig och noggrann i hennes teknik och ser alltid till att man blir toppnöjd! Hon är dessutom alltid lika glad varje gång man kommer så man ser verkligen fram emot att komma tillbaka. Kommer aldrig gå till någon annan!
  gillar detta
 • Elida H
  Elida H skrev om Skin Agency
  Varit hos Cristina och gjort fransar, sjukt gullig och superduktig tjej! Rekommenderar till alla att gå till henne för att få drömfransarna!
  gillar detta
 • Alba A
  Alba A skrev om Skin Agency
  Känner mig alltid trygg i Cristinas händer, hon ger exakt de fransarna man önskar sig och man vet i förväg att man kommer gå hem nöjd och med fina fransar. Litar till 100% på Cristinas arbete, hon är helt enkelt Bäst!
  gillar detta
 • Sab H
  Sab H skrev om Skin Agency
  Skin agency är utan tvekan den bästa salongen i stan. Inte bara för fin lokal men för att elita är extremt duktig på det hon gör och man märker verkligen att hon brinner för det. Hon ger dig inte bara vad du tror att du vill ha men vad du faktiskt behöver. Har gjort allt där, kan verkligen rekommendera ipl och infuzion. Även efter en ansiktebehandling känner jag mig som en ny människa. Proffsigt bemötande och utförande. Kommer alltid vara en trogen kund. Nästa gång jag kommer till stan ska jag boka tid hos dr. Neha som jag sett göra underverk på min mamma också.
  Skin Agency gillar detta
 • Kelly
  Kelly skrev om Skin Agency
  Bokade tid och såg mkt fram emot behandling. Kontaktade läkaren med en fråga om man får bedövningskräm. Fick inte svar. Kontaktade igen. Fick inget svar, inte ens efter flera veckor. Avbokade då tiden, eftersom jag upplevde att det va oseriöst och kändes otryggt att göra en injektion utan att ens kunna komma i kontakt med läkaren. Tänk om det dyker upp komplikationer efter behandlingen och man inte kan nå dem.
  2016-09-19 Skin Agency svarar Kelly
  Hej K!

  Vi vet inte vart du sökt efter Neha, många hittar henne på Instagram. Då hon är EXTREMT fullbokad så har hon ej tid att svara på alla som kontaktar henne, det är därför man kontaktar oss ;)
  Vi nås på 08 33 10 36 eller på mail info@skinagency.se där du alltid får hjälp innan dagen är slut.

  Mvh Skin Agency
  2016-09-19 Kelly svarar Skin Agency
  Hej Skin Agency och tack för svar.
  Jag kontaktade inte Er läkare direkt, vet inte riktigt vad Ni menar med Instagram, utan jag mailade Er salong med en fråga om man får bedövningskräm, då jag aldrig fått läppinjektion förut och är väldigt nålrädd. Ni svarade mig efter några dagar att Ni vidarebefordrat frågan till Er läkare och att hon skulle återkomma. Efter 2 veckor, utan att jag fått svar av varken Er eller Er läkare, mailade jag Er salong igen med samma fråga, men fick inget svar alls denna gång. Efter några dagar avbokade jag tiden, då jag helt enkelt inte kände förtroende och inte visste om jag skulle få bedövning eller inte. Jag är som sagt väldigt nålrädd och har aldrig gjort detta förut och för mig är det ju viktigt att man tar hänsyn till mig som individ. Jag förstår självklart att Ni och Er läkare är EXTREMT fullbokade, men om komplikationer, knölar, ojämnheter och dylikt skulle uppstå efter injektion måste det finnas möjlighet för mig att kunna nå Er eller Er läkare för åtgärder. Trygghet och förtroende är viktigt vid ingrepp som innefattar nålar i läpparna, och det borde inte va svårt att inom en månad få svar på om man får bedövningskräm eller inte.
  2016-09-19 Skin Agency svarar Kelly
  Hej Karin!

  Jag har läst igenom hela vår långa mailkonversation sedan i somras då jag var på semester som jag även förtydligade där. Vi var även tydliga på hemsidan samt sociala medier med att informera om att vi endast kunde svara begränsat under semestertid.

  Vi ser det som en extra tjänst att faktiskt kunna maila oss om diverse frågor, dock inte hur många mail per kund som helst då vi tyvärr inte har tid med det, och vi blir hyllade av våra kunder för att vara behjälpliga även kvällar och helger...och semestrar!

  Ha en fin kväll!
  2016-09-19 Kelly svarar Skin Agency
  Då ber jag om ursäkt så mycket för att jag störde Er semester med min bokning och jag ber även om ursäkt för att jag är nålrädd och mailade frågan om bedövningskräm. Jag visste inte att man fick boka tid under juni till augusti, men inte maila frågor gällande bokningen. Den var inte särskilt lång (hur lång kan en fråga vara?) och konversation kan man inte kalla det när man inte får svar. Jag visste inte att det fanns en begränsning på max ett mail per kund, då hade jag självklart hållit mig till den regeln. Eftersom jag inte fick svar av Er, varken dagtid, kvällstid, helg eller överhuvudtaget, skickade jag tyvärr ett till mail. Ber om ursäkt även för det störningsmomentet jag orsakade Er. Jag visste inte heller att det är en extra tjänst man utnyttjar när man mailar frågor. Jag är glad för Er skull att Era kunder hyllar Er för att Ni svarar på mail. Jag heter inte heller Karin (??!!), men det spelar egentligen ingen roll. Känner mig dock riktigt nöjd att jag avbokade min tid hos Er. Härmed bekräftade Ni även att mitt omdöme gällande Er var helt rätt. Tänker inte fortsätta denna konversation med Er.

  Ha en underbar kväll och lycka till med verksamheten!
  Läs mer genom att expandera tråden +
  gillar detta

Karta

Större karta Vägbeskrivning
Riddargatan 20, 114 51 Stockholm
Kategorier