Johanna Olausson

Johanna Olausson

Johanna Olausson är mäklare på Svensk Fastighetsförmedling Jönköping

Johanna Olausson har varit registrerad mäklare sedan 2023-01. Johanna Olausson har varit aktiv på Reco.se sedan 2023-02 och har fått 37 omdömen med ett betyg på 4.8. Johanna Olausson har haft 11 försäljningar sen 2024-12 och har tillfrågat 100% av sina kunder efter omdömen.

2024-12 - 2025-11

37 omdömen om Johanna Olausson

Sedan starten hos Reco 2023
Alfred H
Köpte sitt hus med hjälp av Johanna Olausson en del av Svensk Fastighetsförmedling Jönköping
Huskvarna

Vi är mycket nöjda med mäklarens insats, professionell och engagerad var hon under hela processen!

Jan-Erik K
Sålde sitt hus med hjälp av Johanna Olausson en del av Svensk Fastighetsförmedling Jönköping
Huskvarna

Johanna har från början varit mycket engagerad i försäljningen av vårt hus på Rödklövervägen i Huskvarna. Hon har hela tiden återkopplat om läge och budgivning.

Cecilia W
Tenhult

Inlyssnande, snabb återkoppling, trevlig, förtroendeingivande.

Oscar L
Tenhult

Väldigt duktig på sitt jobb och alltid kommunikativ. Återkopplade även när hon inte hade ny information. Det gillar jag och ger en trygghet i att hon inte glömt bort.

Tack snälla för er fina rekommendation Oscar! Önskar er en trevlig sommar 😊

Christina A
Köpte sin stuga med hjälp av Johanna Olausson en del av Svensk Fastighetsförmedling Jönköping
Jönköping

Förberedd, trevlig och bra. Allt fungerade.

Svar från Johanna Olausson

Tack snälla för din fina rekommendation Christina! Önskar dig en trevlig sommar 😊

Rf M
Huskvarna

Alltid proffsig och superbra bemötande! Hjälpte oss fint genom processen med husköp hela vägen.

Svar från Johanna Olausson

Tack snälla för er rekommendation! Önskar er en trevlig sommar 😊

Jan-Erik K
Vätterslund

Johanna har skött sitt uppdrag utmärkt med både ärlighet och professionalitet.

Tack så jättemycket för er rekommendation Jan-Erik! 😊

Bo K
Sålde sin lägenhet med hjälp av Johanna Olausson en del av Svensk Fastighetsförmedling Jönköping
Jönköping

Proffsigt gjort. Bra o trevlig att ha o göra med.

Tack snälla för din rekommendation Bosse! 😊

Jonas G
Vätterslund

J är en mycket positiv och engagerad mäklare. J är tydlig och vill verkligen få med viktiga detaljer. J har lätt till skratt och få affärssituation att bli lite mindre dramatisk. J håller tider o planer mycket bra. J bedömer jag vara Jkpg vassaste mäklare inom 2 år.

Svar från Johanna Olausson

Tack snälla Jonas för din fina rekommendation. Ett nöje att få hjälpa er med er försäljning! 😊

Ulrika G
Vätterslund

Vi är mycket nöjda med Johanna. En positiv, trevlig och kompetent mäklare som vi strakt rekommenderar till andra säljare

Svar från Johanna Olausson

Tack så jättemycket för din fina rekommendation Ulrika. Ett nöje att få hjälpa er med er försäljning! 😊