Nicholas Palm

Nicholas Palm

Nicholas Palm är mäklare på Svensk Fastighetsförmedling Jönköping

Nicholas Palm har varit registrerad mäklare sedan 2015-03. Nicholas Palm har varit aktiv på Reco.se sedan 2017-01 och har fått 194 omdömen med ett betyg på 4.8. Nicholas Palm har haft 22 försäljningar sen 2023-09 och har tillfrågat 93% av sina kunder efter omdömen.

2023-09 - 2024-08

194 omdömen om Nicholas Palm

Sedan starten hos Reco 2017
Andreas L
Köpte sitt hus med hjälp av Nicholas Palm en del av Svensk Fastighetsförmedling Jönköping
Tenhult

Rak och tydlig, bra återkoppling.

Ida R
Sålde sitt hus med hjälp av Nicholas Palm en del av Svensk Fastighetsförmedling Jönköping
Tenhult

Lättsam och härlig! Tydlig med kontinuerliga statusuppdateringar kring vår försäljning.

Stefan R

Engagerad och förtroendeingivande.

Rikard N
Skärstad

Rak, ärlig och tydlig. En av de bästa.

Carin L
Skärstad

Nicholas har varit engagerad och mån om att hålla oss uppdaterade kring vad som hänt kring försäljningen. Mycket trevlig och tillmötesgående.

Lars Johan F
Jöransberg

Seriös och väldigt tydlig i all kommunikation

Wilma S
Ekhagen

Nicholas är inlyssnande och tillmötesgående. Nicholas är flexibel och anpassar sig efter kundens önskemål. Trevlig och kunnig, rekommenderas starkt!

Thomas R
Ekhagen

Nicholas är trevlig, professionell och påläst. Han har varit tillgänglig och snabb att agera. Han besvarar alla frågor med vänlighet och tålamod.

Elin S
Barnarp

Fint bemötande när vi köpte vårt nya hus. Kan varmt rekommenderas.

Fredrik S
Barnarp

Proffesionellt bemötande, bra kunskap, service och hela vägen från första kontakten till kontraktsskrivningen kändes bra