Svensk Fastighetsförmedling Karlsborg

Svensk Fastighetsförmedling Karlsborg

Välkommen till Svensk fastighetsförmedling i Karlsborg!

Här i vackra Karlsborg vid Vätterns kust hittar du vackra sjö- och naturlandskap med massor av boendemöjligheter. Är det hit flyttlasset ska gå? Då får du mer än gärna kontakta oss på Svensk fastighetsförmedlings kontor. Vi hjälper dig till den bästa bostadsaffären och anpassar oss efter dina förutsättningar och kriterier.

Vi hör till en stor mäklarkedja med hela 80 års kunskap och erfarenhet inom branschen. Oss kan du fråga om precis vad som helst. Vi har koll på allt från bostadsområden till lokaltrafiken.

Utmärkelser

425 omdömen om Svensk Fastighetsförmedling Karlsborg

Sedan starten hos Reco 2016
  • köpte sitt hus med hjälp av Felicia Lindberg en del av Svensk Fastighetsförmedling Tibro
    2023-03-30 Verifierad kund
    Trevlig, informativ och snabb.
    Gilla
  • sålde sin lägenhet med hjälp av Ulrika Öberg en del av Svensk Fastighetsförmedling Skövde
    • Havstena
    2023-03-30 Verifierad kund
    Ulrika är effektiv och kompetent. Vi är mycket nöjda med hennes arbete.
    Gilla
  • sålde sin lägenhet med hjälp av Martin Belina en del av Svensk Fastighetsförmedling Skövde
    2023-03-24 Verifierad kund
    Oehört trevlig och tillmötesgående. Han hade is i magen när vi inte hade de vilket resulterade i en bättre affär än vi förväntat oss. Väldigt bra val att välja Martin till sin mäklare!
    Stort stort tack för ert förtroende i affären, glad att ni känner er nöjda med resultatet! Full fart framåt mot nästa steg i livet! /Martin Martin Belina
    2023-03-23 Verifierad kund
    Vi är jättenöjda med Martin som vår mäklare, fick bra respons på allt.
    Tack Linn!! Det har varit ett rent nöje att få hjälpa er med försäljningen. Gott samarbete hela vägen igenom och dessutom bra slutresultat. All lycka framåt nu!! /Martin Martin Belina
    • Ryd
    2023-03-22 Verifierad kund
    Ulrikas bemötande har från början till slut varit positivt och proffsigt. Hon har visat stort engagemang i försäljningen och kommit med flera förslag på vägar att gå när vi körde fast. Hennes ärlighet och erfarenhet har genomsyrat våra samtal och de olika steg vi tagit i processen. Ulrika har dessutom alltid varit lätt att nå och har hållit kontinuerlig kontakt med oss, så att vi fått uppdateringar om försäljningen. Eftersom vi inte bor i Skövde har det känts tryggt med en så kompetent mäklare på plats.
    Gilla
  • sålde sitt hus med hjälp av Ulrika Öberg en del av Svensk Fastighetsförmedling Skövde
    2023-03-22 Verifierad kund
    Ulrika är en mycket duktig mäklare. Hon är kunnig, engagerad & vänlig.
    Gilla
  • köpte sin lägenhet med hjälp av Ulrika Öberg en del av Svensk Fastighetsförmedling Skövde
    • Ryd
    2023-03-21 Verifierad kund
    Ulrika Öberg hon är jättesnäll och till mötesegånde är bästa mäklaren i Skövde⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
    Kanon! Enkel och smidig affär blev det!
    Jag rekommenderar henne starkt!
  • Christina M
    sålde sin lägenhet med hjälp av Julia Ljungström en del av Svensk Fastighetsförmedling Tibro
    2023-03-07 Verifierad kund
    Engagerad, entusiastisk, kreativ, positiv, trevlig, kunnig.
    Hon har alltid en idé vad gäller att göra bostaden lockande för eventuella spekulanter.
    Jag är otroligt nöjd och glad!
    Stort tack Christina för det fina omdömet! Varit ett nöje att få hjälpa er. Tack för förtroendet. Julia Ljungström
    Gilla
  • köpte sin lägenhet med hjälp av Julia Ljungström en del av Svensk Fastighetsförmedling Tibro
    2023-03-07 Verifierad kund
    Jättenöjd på alla punkter!
    -Jättetrevlig, smidig och svarade snabbt på mina frågor.
    -Märktes tydligt att hon var mycket engagerad över och påläst om objektet hon sålde.
    -Toppservice!
    Tack Bodil för de fina orden! Önskar dig all lycka till med nya lägenheten. Väntar med spänning på resultatet när alla dina planer är färdigställda. Kommer bli toppen! Julia Ljungström
    Gilla
  • sålde sitt hus med hjälp av Elin Andersson en del av Svensk Fastighetsförmedling Skövde
    2023-03-06 Verifierad kund
    Under hela processen var Elin lugn, pedagogisk och professionell. Kan varm rekommendera Elin!
    Gilla
  • sålde sin lägenhet med hjälp av Felicia Lindberg en del av Svensk Fastighetsförmedling Tibro
    2023-03-02 Verifierad kund
    Trevlig, snabb att svara när man söker henne eller återkopplar direkt närkontakt har tillfälle.
    2023-02-26 Verifierad kund
    Trevlig, effektiv och mycket professionell - jag rekomenderar absolut Martin.
    Stort tack för ditt fina omdöme Anneli! Glad för ditt förtroende genom hela affären. Hälsa moster Aija så gott från mig också! /Martin Martin Belina
    Gilla
  • köpte sin lägenhet med hjälp av Martin Belina en del av Svensk Fastighetsförmedling Skövde
    2023-02-25 Verifierad kund
    Martin är en mycket sympatisk man. Trevlig och korrekt, och med god kunskap inom sitt område .
    Han lever upp till alla krav man kan ha på en bra mäklare. Tacksam att ha få ha just honom som mäklare vid köpet. Vill rekommendera honom å det varmaste till andra köpare / säljare
    Stort stort tack, Åse! Det glädjer mig mycket att läsa och att ha fått hjälpa er med detta. Nu ska vi bara se till att lösa de sista bitarna. Stort tack för gott samarbete hittills! /Martin Martin Belina
    Gilla
  • sålde sin lägenhet med hjälp av Elin Andersson en del av Svensk Fastighetsförmedling Skövde
    • Skultorp
    2023-02-20 Verifierad kund
    Elin var alltid lugn och lätt att ha att göra med, detta gjorde att försäljningsprocessen kändes mycket enklare och stressfri. Kan varmt rekommendera.
    • Rådene
    2023-02-19 Verifierad kund
    Nöjd med mäklare.
    Bra råd gav affär.
    Mvh Bodil
    2023-02-17 Verifierad kund
    Trygg, kunnig och hjälpsam!
    Mina varmaste rekommendationer!
    • Rådene
    2023-02-17 Verifierad kund
    Hon är professionell och trevlig.
    • Rosenhaga
    2023-02-14 Verifierad kund
    Martin är väldigt lugn och trevlig som person och ambitiös som mäklare och gör allt han kan för att se till att kunden får det den önskar utav både köp och försäljning tycker jag.
    Hej Pär! Stort tack för ditt omdöme och ditt upprepade förtroende. Det gläder mig mycket! All lycka nu på Bästkusten! /Martin Martin Belina
    Gilla
  • sålde sitt hus med hjälp av Felicia Lindberg en del av Svensk Fastighetsförmedling Tibro
    2023-02-13 Verifierad kund
    Felicia är en mycket ödmjuk, vänlig, förtroendefull och kunnig mäklare.
    Våra förväntningar var att få fastigheten såld men eftersom det är ett torp utan va visste vi att försäljningen kanske skulle dröja fram till sommaren. Felicia levererade över förväntan! Hon hittade rätt köpare på aktiv matchning så det kunde inte ha blivit bättre.
    Felicia höll oss uppdaterade under hela resan vilket ingav stort förtroende.
    Vi gratulerar Svensk Fastighetsförmedling som har en mäklare som levererade på samtliga punkter!
    Tusen tack för det fina omdömet, det värmer! Detta har varit ett lärorikt uppdrag och jag kan bara tacka er för att jag fick förtroendet att få hjälpa er med försäljningen av kakelösa! Felicia Lindberg
    2023-02-13 Verifierad kund
    Proffsig, närvarande och behaglig. Felicia har bara imponerat i vår affär.
    Tack Niclas för det fina omdömet och grattis till ett fantastiskt köp! Felicia Lindberg
    2023-01-23 Verifierad kund
    Ulrika har varit väldigt trevlig och lättillgänglig, vi är mycket nöjda med en snabb och smidig affär!
    • Hörnebo
    2023-01-19 Verifierad kund
    Ulrika är lätt att prata med och återkomemr med information enligt avtalat.
    Hon har hittills mött upp till våra förväntningar
    2022-12-16 Verifierad kund
    Mycket trevlig och behjälplig.
    Stort tack för ditt fina omdöme och varnt välkommen till Skövde!! All lycka framåt!! /Martin Martin Belina
    2022-12-15 Verifierad kund
    Jag blev bemött på ett väldigt proffsigt och vänligt sätt.
    Vi hade bra diskussioner om värdet på boendet och hur vi skulle lägga upp försäljningen.
    Jag har bara positiva erfarenheter kring Felicia och det arbete hon lade ner på försäljningen. Den gick inte riktigt som vi tänkt oss prismässigt men tack vare Felicias arbete känner jag mig nöjd med priset vi sålde den för.
    Tack för det fina omdömet och tack för att jag fick hjälpa till med försäljningen av er bostad! Alltid lika kul att få hjälpa till när man vet att det uppskattas.
    Nu önskar jag er all lycka till med det nya huset!
    Felicia Lindberg
    • Södra Skogen
    2022-12-15 Verifierad kund
    Elin hade alltid en positiv inställning till de olika situationer som hände .
    Lätt att få tag på .
    Snabb på att återkoppla.
    Kände sig trygg med henne som mäklare
    2022-12-13 Verifierad kund
    Vi är supernöjda med Martin! Vi har både köpt och sålt bostad genom Martin och är inget annat än helnöjda! Martin har ett grymt bra bemötande på alla sätt och vis och hela processen präglades av kundfokus, kvalitet och resultat. Martin var under en del av processen bortrest och vi fick då hjälp av hans Kollega Amanda Eek som vi också är SUPER nöjda med! All beröm till dem båda! Kontakten har vart utmärkt och alltid service och hjälp när vi har behövt det.

Vi skulle utan tvekan använda oss av både Martin och Amanda vid nästa affär!
    Wow, stort tack för ert fina omdöme!! Vi är glada att ha fått hjälpa till och jag är lite extra glad att det fungerade så bra trots att jag reste iväg under en del av processen. Visste att vi var i goda händer hos Amanda förstås. Njut nu, hela familjen, i ert nya fina boende!! /Martin Martin Belina
    Gilla
  • köpte sitt hus med hjälp av Ulrika Öberg en del av Svensk Fastighetsförmedling Skövde
    • Fjället
    2022-12-03 Verifierad kund
    Bra service, kunnig, vänlig, jordnära, tillgänglig, noga. Ulrika var väldigt fin mot våra barn, vilket vi värdesätter :)
    Gilla
  • köpte sitt hus med hjälp av Martin Belina en del av Svensk Fastighetsförmedling Skövde
    • Skövde
    2022-11-25 Verifierad kund
    Fick ett mycket varmt och trevligt bemötande av Martin och man känner sig trygg när man har med honom att göra.
    Stort tack för ert omdöme, jag är glad att ni känt er trygga i processen! All lycka med ert nya fina radhus och allt annat nytt som är på ingång! :) /Martin Martin Belina
    Gilla
  • sålde sitt hus med hjälp av Martin Belina en del av Svensk Fastighetsförmedling Skövde
    • Skövde
    2022-11-25 Verifierad kund
    Mycket genuin som verkligen har för avsikt att hitta bra lösningar för såväl köpare som säljare!
    Stort tack för ditt fina omdöme, Anna! Tack också för ert upprepade förtroende, jag uppskattar det verkligen. Nu önskar jag er all lycka framåt och jag hoppas kunna hjälpa till att hitta drömboendet åt er! /Martin. Martin Belina
    2022-11-24 Verifierad kund
    Driven och kunnig!
    En mäklare som är närvarande och kan svara på frågor och ge förslag på olika möjligheter u olika situationer.
    Stort tack för ditt fina omdöme, Johan! Stort tack också för ditt förtroende även denna gång. All lycka nu i er nya fina lägenhet - simma lugnt!! /Martin Martin Belina
    2022-11-22 Verifierad kund
    Martin är en mäklare som absolut lägger hela sin fokus på kunden och säljaren!
    Allt från start har gått super smidigt. En självklar het att Martin ska få säljuppdrag från mig när det är dags för mig att sälja.
    Edvin, stort tack för ditt omdöme!! Glad att kunna hjälpa dig med lägenhetsköpet och vill tacka för ett klockrent samarbete, trots lite distans i början! All lycka nu med nya fina lägenheten och välkommen till Skövde! /Martin Martin Belina
    Gilla
  • köpte sin lägenhet med hjälp av Elin Andersson en del av Svensk Fastighetsförmedling Skövde
    • Centrum
    2022-11-19 Verifierad kund
    Hon har varit klar, tydlig, informativ, trevlig. NU är inte affären helt klar, men jag ser inte att mitt betyg skall ändras på Elin.

Jag rekommenderar verkligen henne.
    • Centrum
    2022-11-18 Verifierad kund
    Mycket trevlig och kunnig. Bra service, snabb hjälp och återkoppling. Kan varmt rekommendera!
    2022-11-04 Verifierad kund
    Felicia hanterade uppdraget på ett mycket professionellt sätt. Hon var engagerad, mycket bra på att återkoppla med löpande uppdateringar och dessutom alltid glad o trevlig!

Förväntade mig att det skulle ta mycket längre tid att sälja lägenheten än vad det gjorde så det var en positiv upplevelse.

Skulle rekommendera Felicia alla gånger!
    Tusen tack för det fina omdömet!
    Tacksam för förtroendet att jag fick förmedla din lägenhet.
    Felicia Lindberg
    • Skultorp
    2022-10-24 Verifierad kund
    Ulrika är kunnig, förtroendeingivande och proffsig. Snabb med återkoppling och mycket trevlig i sitt bemötande.
    Kände att vi samarbetade oss igenom försäljningen av huset i en svår tid marknadsmässigt.
    Vi är supernöjda!
    2022-10-23 Verifierad kund
    Hon har varit väldigt tillmötesgående om mina önskemål. Tagit reda på hur man får renovera lägenheten av bostadsföreningen .
    Vi har haft kontakt hela tiden och jag har känt mig trygg på denna resa.
    2022-09-13 Verifierad kund
    Mäklaren var mycket trevlig, svarade på alla frågor och såg till att lösa eventuella problem som uppstod på vägen.
    Hej Rasmus! Stort tack för ditt omdöme och för ditt förtroende i affären. Varmt välkommen till Skövde!! /Martin Martin Belina
    2022-09-13 Verifierad kund
    Martin har varit otroligt bra. Förklarar varje steg, från första mötet till hur det ser ut i slutet.

Jag som inte sålt en lägenhet förut har varit rätt förvirrad i processen men Martin har varit mycket bra. Tillgänglig för frågor och förklarat extra mycket vi saker jag inte förstått.

Superbra!
    Hej Wilma - stort tack för ditt upprepade förtroende!! För mig värmer det alltid lite extra när jag får just förtroende att hjälpa till vid både köp och försäljning. Glad att du känt dig "med" i processen, det är förstås ambitionen! Tack för allt och ha en härlig tid i din nya stad! /Martin Martin Belina
    • Trädgårdsstaden
    2022-09-12 Verifierad kund
    Fantastiskt bra bemötande ända från start till mål.
    Väldigt kunnig, alltid kontaktbar!
    Vi är supernöjda med Ulrika och kommer att återkomma den dag vi ska köpa eller sälja.
  • Agreen B
    2022-09-10 Verifierad kund
    En fin och trevligt bemötande skapar goda kundrelationer och det som leder till att man får förtroendet för mäklaren.
    En kunnig mäklare skapar alltid en trygghet miljö för oss som säljare att lyssna och följa försäljningen.
    Som vanligt, vi fick mycket mer än vad vi förväntade oss från mäklaren som en riktigt proffsigt på sitt jobb.

Det som gjorde oss extra trygg var det en ständigt uppdatering kring vårt försäljning.

Vill passa på ock tacka en gång till för en god och trygg försäljningen.
    2022-09-10 Verifierad kund
    Mycket trevligt bemötande. Hon kändes trygg och proffsig.
    2022-09-05 Verifierad kund
    Vi upplevde ett trevligt och proffsigt bemötande genom hela köpet med hög servicenivå.
    2022-08-27 Verifierad kund
    Första intrycket av Martin var WOW! Oerhört positiv, trevlig och glad men framförallt mycket tydlig och noggrann. Martin har i kontakten med oss vart mycket tillgänglig, professionell och trevlig.

Bemötandet var mycket bra!

Vi ger Martin toppbetyg, utan tvekan!
    Mirzet - WOW! Tack! Vilket omdöme. Jag är väldigt glad att ha fått hjälpa er hitta nästa naturliga steg i bostadskarriären! Perfekt med lite grönytor i anslutning för små fötter att lära sig springa på dessutom! All lycka med detta och jag hoppas på ytterligare samarbete i framtiden! /Martin Martin Belina
    2022-08-27 Verifierad kund
    Martin gjorde ett kanonjobb med vår lägenhet!
    Stort tack för ditt omdöme Pontus! Stort tack också för ett kanonsamarbete genom hela processen. All lycka med ert nya fina hus! Martin Belina
    2022-08-27 Verifierad kund
    Vi är supernöjda med Martin som mäklare!
    Stort tack Ellen!! Hade jag kunnat betygsätta er som säljare hade ni förstås fått motsvarande betyg. Lätta att ha att göra med och aldrig några konstigheter, trots tillskott på antalet personer i familjen under resans gång. All lycka! /Martin Martin Belina
    2022-08-26 Verifierad kund
    Martin är otroligt engagerad och en professionell mäklare. Han är lyhörd och flexibel. Vi är mycket nöjda och vi kan varmt rekommendera Svenskfastighets förmedling till andra.
    Tackar hjärtligast för ditt fina omdöme - vad glad jag blir! Glad också för att ha fått hjälpa er med detta, från A till Ö! Nu får ni fokusera fullt på ert nya drömställe!! /Martin Martin Belina
    2022-08-26 Verifierad kund
    Mycket trevligt bemötande, var tillgänglig under hela visningen. Han var väldigt trevligt och lätt att prata med, engagerad, väl förberedd och mycket professionell.
    Stort tack för ditt fina omdöme Ardian! Mitt jobb blir väldigt enkelt med kunder som er! Stort grattis till ert fina hus! /Martin Martin Belina
    Trevlig kunnig duktig hjälpsam
    Stort tack för ditt fina omdöme Vjollca! Säker på att ni kommer trivas utmärkt i ert nya fina hus och på den stora tomten! All lycka framåt!! /Martin Martin Belina
    • Ekängen
    2022-08-26 Verifierad kund
    God kontakt och arbetar snabb. Fint och professionellt bemötande
    Stort tack för ditt förtroende David!! Glad för ett gott samarbete och för att få vara ett litet kugghjul i maskineriet som fått er omlokaliserade till ert nya magiska ställe vid ån! All lycka nu! /Martin Martin Belina
    • Södermalm
    2022-08-25 Verifierad kund
    Jätte trevlig, påläst och flexibel med visningstid! Är jätte nöjd
    Stort tack för ditt fina omdöme Oliver!! Äntligen egen lya och slippa den elake hyresvärden från förr! :) Stort grattis! /Martin Martin Belina