Svensk Fastighetsförmedling Klippan

Svensk Fastighetsförmedling Klippan

Välkommen till Svensk fastighetsförmedling i Klippan!

Är du påväg att flytta till Klippan i Skåne? Bra val. Här är det lugnt och skönt samtidigt som tågförbindelserna är goda till Skånes större städer. Vi på Svensk fastighetsförmedlings kontor har full koll på Klippan och närliggande områden. Vi vet precis var det passar dig att bo och när läget är det bästa för en affär.

Vi tillhör en rikstäckande mäklarkedja med hela 80 års erfarenhet i branschen och vi brinner för att du som kund ska bli så nöjd som möjligt med ditt nya boende. Tveka inte att kontakta oss.

Utmärkelser

164 omdömen om Svensk Fastighetsförmedling Klippan

Sedan starten hos Reco 2016
  • köpte sitt hus med hjälp av Linda Grundström en del av Svensk Fastighetsförmedling Klippan
    2023-02-23 Verifierad kund
    Bra bemötande och flexibel till lösningar.
    Gilla
  • sålde sin lägenhet med hjälp av Linda Grundström en del av Svensk Fastighetsförmedling Klippan
    • Ljungbyhed Tätort
    2023-01-24 Verifierad kund
    Linda er venlig og imødekommende, let at tale med og særdeles effektiv, så alt administrativt ordnes på enkelt vis.

Linda er rigtig god til at forklare alle papirer, så man ved 100% hvad man skriver under på.
    Gilla
  • sålde sitt hus med hjälp av Linda Grundström en del av Svensk Fastighetsförmedling Klippan
    2023-01-20 Verifierad kund
    Proffesional service, gut contact with customer
    2023-01-16 Verifierad kund
    Toppen En kunnig o trevlig mäklare!Jag rekommenderar Linda verkligen.
    Gilla
  • köpte sin lägenhet med hjälp av Linda Grundström en del av Svensk Fastighetsförmedling Klippan
    • Kvidinge
    2022-12-12 Verifierad kund
    Det var roligt med Linda
    Allt gå smidigt och enkelt
    • Kvidinge
    2022-11-28 Verifierad kund
    Trevligt och professionell bemötande. Väldigt lätt att samarbeta med.
  • Anita F
    2022-11-11 Verifierad kund
    Linda är väldigt tillmötesgående, serviceminded och har ett mycket trevligt bemötande.
    Jag hade höga förväntningar som Linda levde upp till.
    Allt har fungerat perfekt.
    2022-10-12 Verifierad kund
    har blivit bra bemött kommer alltid som bestämt man kan lita på henne i alla väder mvh Birgitta Persson
    • Hyllinge
    2022-10-05 Verifierad kund
    Linda har hela tiden varit tillmötesgående och hjälpsam. Om jag har haft frågor som Linda inte kunde svara på har hon återkopplat när hon fått svar från säljaren. Linda har varit tydlig i köparkontraktet där både säljare, köpare samt mäklare har fått påverka.
    Linda har nått upp till mina förväntningar. Min samlade sammanfattning och upplevelse är mycket positivt.
    • Hyllinge
    2022-10-05 Verifierad kund
    Trevlig och är duktig på sitt jobb
    2022-09-23 Verifierad kund
    Jag har länge flyttat omkring och haft med flertalet mäklare att göra. Men aldrig har jag kunnat haft någon form av förtroende för denne. Förväntningarna här var således inte så höga. Linda har på alla sätt och vis motbevisat mig svårigheten i att finna sitt perfekta hem. Hon bemötte mig så väl från dag ett, tog hand om mina åsikter och önskemål och hjälpte mig på så vis att finna det rätta stället för mig. Hon fanns tillgänglig när som helst, hörde av sig kontinuerligt för att uppdatera mig, löste extra visningar, och körde till och med in till en annan stad för att möta mig när mina tider krockade med annat. Linda har inte bara ett hjärta av guld, utan hon är även oerhört kunnig och erfaren. Hon har gedigen koll på läget och har de senaste uppdateringarna om olika områden. Alla möjliga frågor har hon svar på. Kontraktsskrivningen var otroligt enkel, precis som resterande process. Jag kommer inte att kontakta en annan mäklare under min livstid - det är Linda som gäller !
    2022-09-23 Verifierad kund
    Under hela försäljningen så var Linda väldigt aktiv och höll mig uppdaterad utav vad som skedde.

Hon är en väldigt trevlig, lättsam och rak person.
    2022-09-08 Verifierad kund
    Linda Grundström är otroligt hjälpsam och engagerad mäklare. Kan varmt rekommendera Linda Grundström och var över mina förväntningar.
    2022-08-20 Verifierad kund
    Fick ett bra bemötande, upplevde Linda som professionell i sitt yrkesutövande
    Gilla
  • köpte sin stuga med hjälp av Linda Grundström en del av Svensk Fastighetsförmedling Klippan
    • Perstorp Tätort
    2022-08-06 Verifierad kund
    Köpet var bra tydligt och smidigt allt blev ordnat på bästa sätt.
    • PERSTORP
    Hej
    Hon har ett väll bemötande och är riktigt trevligt person.
    2022-08-02 Verifierad kund
    Vi blev väl bemötta av Linda redan på visningen och hon tog sig tid och svarade på alla frågor vi hade. Hon tog även med sig någon fråga som hon skulle ta med köparen för att sedan återkomma med svaret. Husköpet gick snabbt och smidigt, vilket passade både oss och köparen.
    Vi kan verkligen rekommendera Linda och skulle vi någon gång sälja, så blir det Linda vi kommer att vända oss till.
    2022-08-02 Verifierad kund
    Väldigt trevlig och vi fick hjälp med allt vi behövde hjälp med. Bra på att kommunicera och informera och vi slapp vänta länge på svar. Vi kände att hon var genuin som person och mäklare.
    Gilla
  • sålde sin stuga med hjälp av Linda Grundström en del av Svensk Fastighetsförmedling Klippan
    • Perstorp Tätort
    Trevlig och förtroendeingivande.
    Mycket professionell, kunnig och energisk.
    Levererade över förväntan.
    Rekommenderas.
    2022-07-06 Verifierad kund
    Proffsig, kunnig, lyhörd och bra bemötande. Mycket bra beskrivning plus fina foton i prospekt.
    2022-06-25 Verifierad kund
    Super trevlig kvinna med en enorm kunskap, kan varmt rekommendera henne till andra säljare och även köpare
    2022-06-10 Verifierad kund
    Superbra bemötande; alltid tillgänglig och svarar på alla frågor.
    2022-05-19 Verifierad kund
    Jag blev väldigt bra bemött av Linda och jag är väldigt nöjd med henne. Hon gjorde sitt jobb och jag hade inga problem så än en gång så är jag nöjd.
    2022-05-13 Verifierad kund
    Linda made a good presentation of the house. She listened to the questions we brought up and it showed later that these questions had been passed on to the sellers. The closing meeting at Lindas office in Klippan went very well and she ensured that both sellers and buyers felt ccomfortable when the final papers were circulated for signatures.
    We appreciated very much Lindas professionnel handling of the sale.
    2022-05-07 Verifierad kund
    Utmärkt , proffsigt ⚘⚘⚘⚘⚘⚘⚘⚘⚘⚘⚘⚘⚘⚘⚘
    2022-05-05 Verifierad kund
    Linda er kvik og imødekommende. Hun går til opgaven med ildhu og svarer på alt, hvad man ønsker at vide.
    Hun har holdt mange visninger og vi fik hurtigt solgt vores hus.
    Det har været en fornøjelse at sælge vores hus med Lindas hjælp
    2022-04-29 Verifierad kund
    En väldigt trevlig, positiv och kompetent mäklare.
    2022-04-29 Verifierad kund
    Jag hade jättehöga förväntningar då jag köpte samma hus med henne som mäklare i november och upplevde henne som driven. Men denna gången tycker jag det är under all kritik. Jag och han jag köpte huset med lever inte tillsammans. Hon visste om att vi inte pratade ändå hälsar hon till honom att han ska kontakta mig istället för att höra av sig själv. Hon skulle kontakta dem som var med på tidigare budgivning men det gjorde hon inte för att hon inte "orkade". Jag har två som hört av sig till mig som både ringt och mejlat på huset men det tog en vecka innan den som mejlade fick ett svar, den som ringde bad hon att den skulle kontakta henne igen OM den var intresserad. Hon återkopplade inte efter varje visning om hur det gått. Och man fick mer eller mindre jaga henne för att få något att hända med huset. Hon påtalade till mig att vi köpte det för ett överpris. Till saken hör att vi förlorade 500 000 på att köpa och sen sälja. Pengar som var en investering till barnen, pensionen, kanske ett framtida köp.

Nej, jag är faktiskt fruktansvärt besviken. Och skulle dessvärre knte rekommendera henne till någon.
    2022-04-29 Verifierad kund
    Mycket duktig och kompetent mäklare!
    2022-04-24 Verifierad kund
    en utmärkt mäklare som har gjort ett utomordentligt bra arbete. försäljningen gick väldigt snabbt och smärtfritt. köpte fastigheten av Linda, och det fanns ingen tvekan om var jag skulle vända mig när det var dags att sälja vidare igen.
    2022-04-18 Verifierad kund
    Trevlig, kunnig och svarar på mail och sms inom rimlig tid 👍🏿
    2022-04-16 Verifierad kund
    Linda strålar med positiv energi. Har endast bra erfarenhet att samarbeta med Linda. Professionel, saklig, lätt att prata med, en helt fantastisk människa. Tacksam att jag fick ha henne som mäklare för min första bostadsköp.
    2022-04-14 Verifierad kund
    Allt fungerade bra från början till slutet. Finns inget att anmärka på.
    2022-04-05 Verifierad kund
    Väldigt trevligt och professionellt bemötande. Levde upp till alla förväntningar och mer! Rekommenderas starkt!
    2022-03-24 Verifierad kund
    Otroligt bemötande och engagemang från Linda!
    2022-02-22 Verifierad kund
    Vi är mycket nöjda med vår erfarenhet av mäklaren. Vi blev bemötta på ett mycket trevligt och hjälpande sätt.
    Vi är tillexempel mycket tacksamma över att hon kunde ordna en extra visning till oss, då vi inte kunde några av dem utsatta dagarna.

Detta är vår första bostad, så därav har vi haft många funderingar. Vi har kunnat ställa alla frågor som vi behövt och fått mycket bra svar på dem alla.
    2022-01-20 Verifierad kund
    Bemödandet var utmärkt, väldigt trevlig och professionell på sitt jobb!
    Gilla
  • sålde sin bostad med hjälp av Linda Grundström en del av Svensk Fastighetsförmedling Klippan
    2021-12-31 Verifierad kund
    Det var Linda som sålde huset till oss. När vi nu måste sälja så valde vi henne eftersom erfarenheterna var goda.

Allt har fungerat problemfritt fram till kontrakt. Återstår tillträde, men det ska nog gå bra det med.
    2021-12-12 Verifierad kund
    Linda er en god meklare som har forstået vores ønsker og været god til at opfylde dem
    2021-12-11 Verifierad kund
    Linda was great. She's been very kind and open about the features of the house and we've had a quick and efficient communication with her. I would definitely recommend Linda, she has been very helpful and proactive thoughout the whole process.
    2021-10-21 Verifierad kund
    Linda är väldigt lättsam som person. Kände genast förtroende för henne. Hon kan sitt jobb och har full koll på det. Väldigt hjälpsam och handlingskraftig!
    2021-10-20 Verifierad kund
    Hade bra genomgång men hade velat att säljarna skulle ha mer papper o årtal på när saker var utförda, garantier mm.
    Inget sådant hade säljarna med sig skulle varit ett krav vilket mäklaren hade kunnat varit tydligare med.
    Annars kanon!
    2021-10-20 Verifierad kund
    Proffsig, personlig och har ett mycket bra bemötande. Man känner sig trygg i husaffären med Linda.
    2021-10-20 Verifierad kund
    Positiv/glad, hjälpsam, kunnig, effektiv!
    10/10
    2021-09-22 Verifierad kund
    Linda har varit serviceminded och lösningsorienterad. Som köpare har vi upplevt henne professionell och hjälpsam!
    2021-09-15 Verifierad kund
    Linda är trevlig, duktig och effektiv.
    2021-09-04 Verifierad kund
    Hon var bra !………………………………………………………………….
    2021-07-24 Verifierad kund
    Har upplevt allt mycket bra. Bra bemötande av mäklaren och man drog inte ut på affären utan man kom snabbt till avslut
    2021-07-21 Verifierad kund
    Finns ingenting att klaga på!👍
    2021-07-21 Verifierad kund
    Så bra. Ordning och reda. Bra koll och snabba svar. Super 😀😀