Trevligt och professionellt bemötande från första mötet och hela vägen. Bra återkoppling under hela resan. Vi är helt klart väldigt nöjda och har inga klagomål överhuvudtaget. Åsa kommer vi att rekommendera till andra!
Svensk Fastighetsförmedling Leksand/Rättvik
Svensk Fastighetsförmedling förmedlar bostadsrätter, hus/villa, fritidshus, gårdar, tomter, kommersiella fastigheter och lantbruk över hela Sverige. Vi på Svensk Fastighetsförmedling kan det här med hem. Inte bara bostäder med väggar, tak och brevlåda. Hem där det lever människor. Där det lagas mat och tittas på tv, där det...
425 omdömen om Svensk Fastighetsförmedling Leksand/Rättvik
Sedan starten hos Reco 2016
Stort tack Janne! Har varit så roligt att få chansen att hjälpa er och hoppas mamma och pappa är nöjda med nya ägarna.
Otroligt kunnig och empatisk. Bryr sig om både säljare och köpare. Känt oss trygga från första dagen när vi anmälde vårat hus till försäljning.
Tusen tack Kaj! Så glad att ni får ta nästa steg och hitta erat nya drömboende här framöver. Stort lycka till framåt nu!
Snabb återkoppling, Bra stöd och dialog, delaktig i hela processen. Professionell och trevlig!
Tusen tack för dom fina orden Inger. Nu hoppas jag att du hittar din nya framtida pärla och får spendera massor av tid med barn och barnbarn.
Mycket nöjd med Jens professionella hantering av försäljningen av min fastighet.
I originally come from the USA, and my Swedish is not the best. Jens has done a great job at making sure I understood the whole process and was comfortable / knowledgeable about the house. I really appreciate his help and patience. Five stars!
Vi hade ett trevligt första möte, då Jens också gav av ett kunnigt intryck. Jens har varit inlyssnande och mycket mån om att tillmötesgå våra olika önskemål. Han har drivit vår försäljning på bästa sätt. Vi ger honom gärna våra bästa rekommendationer
Jens var ofta tillgänglig och svarade fort på frågor man hade. Hjälpte till att göra affären snabb och smidig.
Efter att ha arbetat inom service sektorn i nära nog 50 år tycker j mig ha en god kunskap i vad service, personligt bemötande samt även "värdskap" innebär och deras betydelse. Åsa har från vårt första möte tills i skrivande stund visat att hon till fullo besitter detta j tecknade här. J kan inte tänka mig att j skulle kunna ha haft en bättre mäklare (i allt vad det innebär). En suveränt professionell person med en stor personlig empati. Hon förtjänar det allra högsta betyg som går att ge!!!!!
Stort stort tack för dom fina Mikael. Det har varit ett sant nöje att få chansen att hjälpa dig och förmedla din pärla vidare till nya ägare. Stort lycka till med dom sista flyttbestyren nu.
Snabb, kunnig hjälpsam, Trevligt och enkelt sätt.
Tusen tack Anncie! Ska bli så roligt att få följa eran resa och se er på plats i erat nya hem.
Jens har ett behagligt & trevligt bemötande. Förefaller också kunnig. Våra förväntningar var höga eftersom vi nyttjat Jens tidigare vid en lägenhetsförsäljning! Kanske blev vi lite besvikna då vi upplevde att vi fick ligga på honom vad gäller kontakt & återkoppling, Gissar att han hade väl många objekt att bevaka. För oss var det ju vårt livs största affär…Jens hörde dock alltid av sig då vi sökt honom.
Bra upplevelse rakt igenom. Var mycket noggrann med att svara ordentligt på våra frågor, gav alltid snabb återkoppling, tillmötesgående om vi hade någon förfrågan.
Under hela resan som började tidigare i våras när objektet kom ut som kommande har jag haft en god dialog med Åsa. Hon är superbra att ha att göra med. Rak, tydlig och med hög energi i allt hon gör utan att vara för "på". Jag kan verkligen rekommendera Åsa!
Varmt tack för dom fina orden Åsa. Tänk vad bra det blev! Och välkommen till Leksand.
Kunnig, expeditiv, ambitiös.ssssssssssssssssssssssssssss
Åsa är kunnig och positiv. Det kändes tryggt att köpa vårt första hus via henne.
Stort tack! Har varit så roligt att få följa er på resan att hitta erat framtida hem! Så glad för eran skull. Stort lycka till framåt nu.
Åsa är en seriös, kunnig och professionell mäklaren som genomförde vår försäljning på bästa tänkbara sätt! Vi rekommenderar varmt alla att anlita Åsa för framtida uppdrag! Hälsningar Mikael & Anna
Tusen tack Mikael. Så roligt att allt blev så bra. Stort lycka till med flyttförberedelserna nu och trevlig sommar!
Kunnig, informativ och engagerad
Proffsigt bemötande , saklig o lugn , förklarade på ett sätt så man förstod .
Åsa är toppen! Informativ och påläst! Glad och hjälpsam! Hälsar nöjd köpare!
Tusen tack Johanna, så glad för eran skull och att ni hittat eran pärla! Varmt välkomna till Leksand!
Tydlig och trevlig att möta som mäklare. Objektbeskrivning och information runt objektet kunde vara mer omfattande för att minska antalet frågetecken vid köp.
Effektiv, kan ha många bollar i luften, ser kunden och återkoppla snabbt! Väldigt duktig mäklare kan verkligen rekommendera Åsa!
Stort tack Lena! Det blev ju riktigt bra tillslut, så glad att få chansen att hjälpa er. Hoppas ni ska trivas i eran nya pärla i Borlänge.
Åsa är en professionell, kunnig, engagerad, trygg och positiv mäklare som verkligen sett till att få till en snabb och bra bostadsaffärer på alla sätt, så nöjd!!
Stort tack för dom fina orden! Det har varit så roligt att få chansen att hjälpa er.
Jag instämmer helt med min mans bedömning av Åsa Danielsson. Även han fick ju en förfrågan.
Tusen tack för om fina orden Ulla! Säger samma som till Kaj, så roligt att ni hittat den perfekta pärlan.
Professionell i hanteringen av regler o avtal. Ser både till säljare o köpare för att få till stånd en bra affär! Dessutom duktig säljare!
Stort tack Kaj! Ska bli så roligt att få se er på plats sedan.
Noggrann och informativ mäklare.
Tusen tack Britt-Marie! Och vad roligt för Sandra med huset. Kommer bli toppen!
Toppenbra från början till slut allt var över förväntan.Åsa tog hand om allt var bra att kontakta om det var nåt .en mäklare som är toppen. Vi är supernöjda.
Stort tack för dom fina orden Lena! Det har varit så roligt att få chansen att hjälpa er och få lämna över erat hem till en glad och förväntansfull köpare. Stort lycka till med alla flyttbestyr nu.
Bra bemötande och informativ mäklare.
Tusen tack Irene. Så glad att ni hittat eran nya pärla och framtida hem.
Åsa är en mycket kunnig och trevlig mäklare. Hon är enastående inom alla områden och man känner sig väldigt trygg. Tack Åsa. Du är optimal. Yngve
Men stort tack för dom fina orden! Så roligt att ni hittat eran pärla. Varmt välkomna tillbaka till Leksand.
Åsa ger ett bra intryck och gör det som jag förväntar mig av en mäklare.
Tusen tack Mikael. Så roligt att ni får vara kvar i byn och stort grattis till erat nya hem!
Proffsig, bra lokalkännedom , trevlig och en sån man litar på
Stort tack Tomas, nu håller vi tummarna för att du hittar ditt framtida hem i Arboga.
Åsa är väldigt positiv och effektiv. Hon hjälpte oss hitta en bostad som vi är väldigt nöjda med och var väldigt drivande i processen.
Varmt tack för dom fina orden Anton. Så glad för eran skull och att ni hittat eran framtida pärla. Välkomna till Leksand.
Bra och tydlig, öppen för att diskutera lösningar. lever upp till mina förväntningar. Har fungerat bra hela vägen.
Stort tack Björn. Tänk vad bra det blev! Stort lycka till med flyttbestyren nu.
Åsa är engagerad, mycket kompetent, Fört
Tusen tack Lena! Nu håller vi tummarna för att du hittar ditt nya hem så snart som möjligt.
Med Åsa är det raka rör som gäller. Klara förklaringar och snabbt handlande. Åsa har gjort ett fantastiskt arbete ! Två månader från första kontakten till kontraktsskrivning. Är övertygad om att allt kommer att avlöpa perfekt till ägarbytet sker. Kan bara rekommendera Åsa.
Stort tack för dom fina orden Ewa! Det har varit så roligt att få chansen att hjälpa er, och kul att få lämn aöver till så fina köpare. Stort lycka till med alla flyttbestyr nu.
Bra bemötande, proffsigt intryck. Nöjd!
Stort tack Fredrik! Jättekul att ni hittat hem och dessutom till dina gamla trakter. Lycka till med alla flyttbestyren nu.
Väldigt seriöst och bra bemötande. Aktiv och drivande i försäljningen. Alltid lätt att få tag på och snabb respons. Vi la upp en bra plan tillsammans som vi följde mycket väl. Resultat i slutändan blev väldigt bra för vår del.
Tusen tack för dom fina orden Patrik. Det har varit så roligt att få chansen att hjälpa er på vägen. Och trots en utmanande marknad så blev det ett väldigt bra slutresultat!
Åsa Danielsson was incredibly helpful, knowledgeable, friendly yet professional. She really contributed to the successful purchase of our first home!
Thank you so much for your kind words Harold. Im so happy for you. A big welcome to Leksand and Dalarna!
Trevlig, engagerad, kunnig och superbra. Lätt att ha och göra med. Så nöjd!
Tusen tack Lisa! Det har varit så roligt att få hjälpa er, och tänk vad bra det blev med både försäljningen och att hitta erat nya hem. Stort lycka till med alla flyttbestyren nu.
Åsa är fantastisk att ha att göra med. Hon är väutbilldad, kan sin sak, hon är lugn och metodisk i hennes arbete. Man känner sig trygg som kund. Jag skulle verkligen rekommendera Åsa. Topp-betyg alla dagar i veckan!
Men tack för dom fina orden Mattias! Dom värmer verkligen. Nu håller vi tummarna på att kommunen sköter sitt så att ni får skapa eran framtida pärla.
Bara bra. Mycket vänlig och tillmötesgående.
Tack för dom fina orden. Det har verkligen varit roligt att få chansen att hjälpa er.
Åsa är en väldigt trevlig mäklare! Hon är saklig och lugn och berättar mycket. Och väldigt glad och positiv. Vi gillade henne mycket!
Stort tack för dom fina orden Maria. Det har varit så roligt att få chansen att hjälpa er. Och säljarna är så glada att ni tar över släktgården. Lycka till med alla flyttbestyr nu. :)
Kunnig, lyhörd, ärlig, peppande. Förväntningarna var att få det bästa köparna.
Tusen tack Susanne. Tänk vad bra det blev tillslut med så fin barnfamilj som ägare på gården.
Åsa har gett ett trevligt och effektivt intryck
Tusen tack Kjell. Vilka bra framtida bra grannar vi hittade åt er. Stort lycka till framåt nu.
Kanonmäklare! Lyhörd, flexibel, tydlig och handlingskraftig.
Men stort tack för dom fina orden Alexander. Är så glad för eran skull och att ni hittat eran lilla pärla. Varmt välkomna till Leksand!
Professionell och kunnig i sitt bemötande. Bra och snabb återkoppling under pågående försäljning. Kan varmt rekommendera Åsa och skulle inte tveka att återvända om behovet skulle uppstå !
Stort tack Eva-Britt. Det har varit en ära att få chansen att hjälpa er att lämna över lilla gården till fina barnfamiljen.
Trevlig, positiv och professionell.
Stort tack Ulf. Tänk vad mysigt att få lämna över gården till en ny liten barnfamilj. Stort lycka till nu med alla flyttbestyren och hoppas ni ska trivas i nya lägenheten.
Bättre mäklare finns nog inte.
Tusen tack för dom fina orden Eva! Extra kul när det känns som en perfekt matchning av säljare och köpare. Jag är övertygad om att det känns otroligt bra för säljarna att få lämna över deras pärla till just er.
En mycket trevlig mäklare, var rädd om henne så hon inte slutar. Jag har varit egen företagare. Henne skulle jag anställa direkt. Hälsningar Gunnar Carlsson 👍👍👍
Men tusen tusen tack för dom fina orden! Det har sannerligen varit att nöje att få hjälpa er att hitta eran pärla i vackra Tällberg. Ser fram emot att få se er på plats sedan. Varmt välkomna till Leksand.
Bra bemötande under hela processen. Följde upp och återkopplade snabbt. Kan rekommendera Anton!
Bra bemötande. Kunnig. Lite lägre pris än vi förväntat oss men marknaden störtdök och det är inte mäklarens fel. Åsa försökte på alla sätt för att det skulle bli bra.
Stort tack Åsa! Ja marknaden blev sannerligen en utmaning men det blev ju bra till slut ändå. Stort lycka till med renoveringen av erat nya hem! :-)
Blev väldigt trevligt bemött av Åsa. Hade inga särskilda förväntningar. Tycker att Åsa har varit väldigt hjälpsam och vi har fått väldigt bra svar och hjälp med dom frågor och funderingar vi haft före köpet.
Tack så jättemycket Tommy. Det har varit en fröjd att få hjälpa er på vägen och hitta erat nya hem. Ska bli jättekul att få se er på plats. Lycka till framöver och välkomna till Leksand!