Bra service. Lugn o trygg. Lyssnar på köparen o snabb att svara 🏆
Svensk Fastighetsförmedling Mönsterås
Välkommen till Svensk fastighetsförmedling i Mönsterås! Mitt bland hav, skogar, sjöar och ängar längs den småländska kusten hittar du Mönsterås. Längs Kalmarsund finns otroliga boendemöjligheter, och vi på Svensk fastighetsförmedlings kontor hjälper dig med hela bostadsköpet. Steg för steg lovar vi att ge dig vår expertis och...
439 omdömen om Svensk Fastighetsförmedling Mönsterås
Sedan starten hos Reco 2016
En smidig och lyhörd mäklare som jag uppfattar gör det bästa för båda parter.
Tack för ditt omdöme Stefan och grattis till dina fina försäljning :)
Supertrevlig och bra att ha och göra med. Rak och ärligt i kommunikationen. Finns tillgänglig för frågor. Även hjälpsam med andra frågor och tankar såsom hur man ska tänka vid köp av annan bostad. Har verkligen inget negativt att säga om honom, vi är supernöjda!
Trevlig, social kompetent, rak. Henric rekommenderar jag stark till andra.
Tack för ditt fina omdöme Fredrik och grattis till en fin försäljning av din villa :)
Kunnig, tillgänglig och tillmötesgående. Som köpare kände vi oss trygga!
Tack för ditt fina omdöme Malin och grattis till er nya bostad :)
Kristian är mycket kunnig, trevlig och engagerad. Han lyckades genomföra en komplicerad försäljning med många intressenter där andra misslyckats tidigare. Kan bara ge mina varmaste rekommendationer!
⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ Vi är otroligt nöjda med vår mäklare! Från första kontakten till försäljningen av huset gick allt perfekt. Han var alltid vänlig, supertrevlig och mycket hjälpsam. Man märkte verkligen att han gör sitt jobb med hjärtat och vill det bästa för sina kunder. Vi kände oss trygga och väl omhändertagna under hela processen – det kunde inte ha gått bättre! Stort tack för all hjälp – varmt rekommenderas! 👏
Vi är otroligt nöjda med vår mäklare! Han har varit mycket hjälpsam under hela processen och alltid vänlig, tydlig och professionell. Vi kände oss trygga och väl omhändertagna från början till slut. Vi kan varmt rekommendera honom till alla som ska köpa eller sälja bostad
Kristian är en engagerad mäklare. Snabb på att återkoppla med både säljare och köpare. Vi rekommenderar!
Jag upplevde Kristian som seriös och duktig som mäklare. Han svarade på alla frågor och fanns lätt tillhands under hela affären. Jag kände mig trygg som köpare av lägenhet.
Trevlig tillmötesgående lätt att få tag i . Med andra ord en bra mäklare .
Lugn person som inger trygghet. Upplevdes kunnig och med stor erfarenhet.
Tack för ditt fina omdöme Susanne och grattis till er nya bostad på Svensknabben :)
Väldigt lugnt och bra och kunnigt bemötande.
Tack för ditt fina omdöme Anders och grattis till er nya bostad på Svensknabben :)
Mycket kompetent, informativ, noggrann, lugn och inlyssnande! Rekommenderas varmt!
Tack för ditt fina omdöme Sofi & grattis till din försäljning :)
Fin kommunikation hela vägen och fantastiskt behjälplig samt kunnig
Tack för ditt fina omdöme Peter och grattis till er nya bostad :)
Henric levde upp till alla våra förväntningar som mäklare med ett mycket gott bemötande.
Tack för ditt fina omdöme Christian och grattis till er fina försäljning i Sporrek :)
Professionell. Agerar snabbt, Tillmötesgående och trevlig.
Tack för ditt fina omdöme Henrik och grattis till er nya bostad :)
Proffsig, engagerad och trevligt bemötande.
Tack för ditt omdöme Linda och grattis till din nya bostad :)
Bra och snabba återkopplingar , lätt att nå via telefon eller SmS
Mycket kunnig och trevlig i bemötande mot mig som kund. Dessutom mycket pedagogisk i att förklara säljprocessen.
Tack för ditt fina omdöme Åke och grattis till en lyckad försäljning :)
Trevlig, tillmötesgående ambitiös som man väntar sig av en duktig mäklare Bemötandet har hela tiden varit bra
Mycket bra bemötande, god kontakt kontinuerligt. Våra förväntningar har Henric levt upp till väl. Mycket kompetent mäklar lugn och trygg.
Tack för ditt fina omdöme Veronica och grattis till er försäljning :)
Troligtvis besitter han en stor juridisk kompetens och erfarenhet av dylik affär.
Trevlig och saklig, lätt att ha med att göra
Tack för ditt fina omdöme Emil :)
Proffsig, lugn och tydlig. Kom med förslag, men lyhörd för mina önskemål. Guidade mig som säljare i varje steg i processen, skapade trygghet.
Tack för ditt fina omdöme Christine och grattis till din fina försäljning :)
Göran helped us buy a farm. His knowledge and experience was extremely helpful. Communication was easy, he had answers for almost all of our questions and he returned phone calls promptly. I would gladly do business with Göran again.
Jag fann Henric Gustavsson kompetent och erfaren, helt klart på grund av hans många års erfarenhet inom branschen.
Tack för ditt fina omdöme Christer och för ett bra samarbete :)
Tyvärr har min upplevelse inte levt upp till förväntningarna. Kommunikationen har varit bristfällig och det har varit svårt att få löpande uppdateringar. Information jag delgett har vid flera tillfällen glömts bort, vilket skapat frustration och otydlighet i processen. Det är också märkligt att sms inte verkar gå fram, att knappar på Hemnet inte fungerar som de ska, samt att mail jag svarat på (och inkluderat honom som mottagare) hamnat i skräpposten – något som han upptäckte av en slump strax innan ett möte. Sammantaget har detta påverkat förtroendet negativt.
He took over a sale that went on for over a year and was able to bring new energy and complete the sale in a professional way. We were able to receive all the important information in time and the communication was good.
Tack för ditt fina omdöme Zuzana och för jättebra samarbete :)
Kristian kom in efter att vi avbrutit samarbetet med en annan mäklare vi ej var nöjda med. Vi har haft ett udda objekt som krävt en hel del engagemang från Kristian och det har vi fått från dag ett. Han har varit lyhörd, engagerad och tänkt utanför boxen vid fler än ett tillfälle. Han är vänlig, tillmötesgående och mycket kunnig. Trots ett svårsålt objekt lyckades han på relativt kort tid hitta mycket nöjda köpare och vi är jättenöjda med både hans insats och det pris vi fick. Vi kan varmt rekommendera Kristian! Liselotte på Brömsehus Café
Bra bemött av Kristian och alltid tillgänglig. Förväntningarna var att få till en någorlunda snabb affär då det är ett dödsbo han hjälpt oss att sälja. Han levde upp till de förväntningarna, ca 3 veckor efter annons kom ut såldes fastigheten. Blev en snabb försäljning och snabba puckar och det var en bra upplevelse trots en liten miss i kommunikation men det var från bådas sida. Rekommenderar Kristian som är påläst och engagerad.
Jag blev positivt bemött av mäklaren.Jag trodde att det skulle. ta längre tid att sälja huset.Duktig mäklare.
En mycket kunnig och professionell fastighetsmäklare som gör det lilla extra och får dig att känna dig trygg.
Trevlig. Fått snabb och proffsig hjälp
Väldigt trevligt och glad. Man får ett bra känsla när man pratar med honom för att han är så vänlig och glad.
Kristian har ett stort engagemang och är proffsig på alla sätt. Jag är mycket nöjd och rekommenderar honom varmt.
Henrik har på bästa sätt hjälpt oss att sälja en lägenhet och en sommarstuga. Han är "lätt" att prata med och har ett positivt bemötande. Henrik får av oss högsta betyg vad gäller information , engagemang och personligt bemötande. Håkan Persson
Tack Håkan för ditt fina omdöme och för ett jättebra samarbete :)
Mycket engagerad, kunnig och hjälpsam.
Göran är en utmärkt mäklare. Han gjorde vårt husaffär till det bästa. Kunnig, positiv och angelägen om oss kunder. Rekommenderar honom starkt.
Mycket trevlig mäklare som såg oss alla 4 när vi var på visning. Hade svar på de frågor vi ställde och hade han inte det så tog han reda på svaren åt oss. Lätt att få kontakt med efter visningen och hjälpte oss på bästa sätt att komma fram till bra lösningar när det gällde köpet. Han är tydlig när han pratar och ser till så man förstår vad det är som händer och sker. Är mycket nöjd med honom.
Göran är en väldigt kunnig och närvarande mäklare. Vår försäljning drog ut på tiden pga marknadsläget just nu, men Göran hade alltid lösningar och förslag på tillvägagångssätt och hade mycket tålamod. Vi rekommenderar Göran varmt!
Är mkt nöjda med bemötandet. Vi har blivit väl informerade i samband med husköpet. Det är stor skillnad på hur mäklaren bemöter en ev köpare på visningar. Henric gjorde detta mkt bra.
Tack Camilla för ditt fina omdöme och grattis till ert nya smultronställe :)
Kunnig och trevlig mäklare.
Kompetent. Trevlig med bra lokal förankring samt Omvärldaskunskap
Tack för ditt fina omdöme Janne. Nu hoppas vi allt går i lås för dig.
En mycket trevlig och förstående mäklare som har skött allt enligt våra önskemål
Tack för ditt fina omdöme Stefan och för jag fick hjälpa er med försäljningen :)
Henrik har från första början gett ett seriöst intryck. Information har varit tydlig och klar. Han har varit lätt att prata med och har ett trevligt bemötande. Henrik ska hjälpa oss att sälja vår sommarstuga, det ser vi fram emot.
Tack för ditt fina omdöme Håkan och tack för jag fick sälja din mors lägenhet. Nu ser vi fram emot en fin försäljning av sommarstugan också :)
Mycket nöjd! Han är proffesionellt och kunnig i sitt arbete.
Kristian är toppen! Trevlig, lätt att ha och göra med, har koll på läget och enkel att nå när man undrar något. Gjorde en försäljning jag aldrig trodde skulle bli av med tanke på vilka tider vi är i, är så tacksam.
Han var så trevlig mitt allt! Han var riktig tuktig! Var riktig bra informerat. Hjälpt oss också med koordinationnummer och med kontrakt. Tack för allt
Vi har blivit bemötta av en lugn, lyhörd och trygg mäklare med lång erfarenhet av branschen. Han har stöttat oss genom hela processen av bostadsförsäljningen.
Tack för ditt fina omdöme Jenny och grattis till er fina försäljning :)