Svensk Fastighetsförmedling Nyköping

Svensk Fastighetsförmedling Nyköping

• BadgeTenYears
2 644
4.8

Köpa eller sälja bostad i Nyköping eller Oxelösund? Vi är mäklarna med koll på läget! Oavsett om det gäller villa eller lägenhet, köp eller försäljning, har vi god lokalkännedom om bostadsmarknaden i Nyköping och Oxelösund. Vi vet vad köparna vill ha och kan hjälpa dig som ska sälja med allt från värdering via visning till...

2644 omdömen om Svensk Fastighetsförmedling Nyköping

Sedan starten hos Reco 2017

Anna P
Bought an apartment with Mohammed Mouaid a part of Svensk Fastighetsförmedling Nyköping
Väster

Vi är väldigt nöjda med vårt köp och samarbetet med Mohammed. Han har ett trevligt och lyhört bemötande, är hjälpsam och tillgänglig. Affären gick snabbt och smidigt, med extra visningar och snabb återkoppling genom hela processen. Vi kan varmt rekommendera honom!

Kenneth G
Sold a house with Kristin Mordal Spaarf a part of Svensk Fastighetsförmedling Nyköping
Vålarö

Kristin har varit mycket lättsam att ha som mäklare. Vi har haft möten både på Ålvägen 15 och ert kontor i Nyköping. Vi har pratat både om positiva och negativa saker med fastigheten. Täta telefon-kontakter har gjort att jag varit uppdaterad hela tiden. Många spekulanter som Kristin säkert jobbat för att få. Prissättningen vart väl inte den jag hoppats på men jag får acceptera slutpriset. Jag är nöjd med försäljningen men som jag sagt tidigare, representanten från Anticimex imponerar inte på mej.

Svar från Kristin Mordal Spaarf

Tack för tydlig och bra feedback, det uppskattar jag och vi. Stort tack för förtroendet.

Delawar K
Sold an apartment with Mohammed Mouaid a part of Svensk Fastighetsförmedling Nyköping
Nyköping

Jag blev rekommenderad av en gemensam vän till mäklaren. När jag träffade honom blev jag imponerad av hans engagemang och kunskap. Jag kände mig verkligen nöjd med hela affären, och nu kan jag med glädje säga att han är den bästa mäklaren i Sverige.

Börje A
Bought a plot with Johanna Boman a part of Svensk Fastighetsförmedling Nyköping
Stigtomta

Hon var bra påläst och noga vilket gav ett bra intryck av henne. Gick igenom allt så att vi förstod vad det hela handlade om. Kan mycket väl rekommendera henne.

Svar från Johanna Boman

Tack så jättemycket Börje för din fina reco. Vi ses på tillträdet! Hälsningar, Johanna

Christer R
Vålarö

Trovärdig å lätt å ha å göra med. Sen var jag inte så involverad då min bror fick ta ett större ansvar.

Svar från Kristin Mordal Spaarf

Tusen tack Christer för att du har gett mig fin feedback. Jag är så glad för att försäljningen gick smidig för alla parter.

Felicia J
Bought a house with Johanna Boman a part of Svensk Fastighetsförmedling Nyköping
Nyköping

Johanna var mycket seriös. Vi gjorde en snabb affär där fick oss att känna oss trygga.

Svar från Johanna Boman

Tack Felicia för din reco och stort grattis till ert husköp, vi ses på tillträdet! Johanna

Egemen A
Nyköping

Johanna vara professionell och hanterade vår affär snabbt och smidigt.

Svar från Johanna Boman

Tack så jättemycket för din reco! Så glad att vi kunde hitta ert nya hem och att affären gick så snabbt. Hälsingar Johanna

Tommy K
Sold a house with Maria Kåbring a part of Svensk Fastighetsförmedling Nyköping
Ålberga

Vi mötte Maria första gången februari 2023 då va huset inte färdigt men hon gav oss hopp o visade hur mycke som behövdes göras färdigt . Efter det har vägen varit brokig med skador o tråkigheter men Maria väntade o gav lugnande ord o höll kontakt hela tiden , heder åt henne . Hennes reaktion när vi visade huset färdigt är en stor belöning . Så summasumarum så va vi aldrig oroliga , vi är så tacksamma för hennes hjälp o Maria det tycker både hjärtat o jag ❤️

Svar från Maria Kåbring

Hej Tommy och Hjärtat! Stort tack för er fina rekommendation och förtroende 💕Det har varit så roligt att hjälpa er med försäljningen. Vi ses vid tillträdet! Vänligen Maria

Mikael G
Bought a house with Maria Kåbring a part of Svensk Fastighetsförmedling Nyköping
Ålberga

Jag upplevde Maria som mycket kompetent och och social. Vi kände oss mycket omhändertagna och trygga genom hela processen. Jag och min sambo är mycket nöjda och rekommenderar Maria varmt.

Hej! Tack för er fina rekommendation. Vi ses snart igen! Vänligen Maria

Inga K
Sold an apartment with Johanna Boman a part of Svensk Fastighetsförmedling Nyköping
Oppeby

Jag tycker att Johanna är en mycket kompetent mäklare, som vi varmt rekommenderar. Monika dotter till Inga

Svar från Johanna Boman

Tack så jättemycket Monika för din reco och för att jag fick förtroendet att hjälpa med försäljningen av er mammas lägenhet! Hälsningar, Johanna

Haris B
Arnö

Snabbt, smidigt och tryggt kändes det genom hela processen!

Robin T
Arnö

Jag upplevde Mohammed som mycket proffsig, serviceinriktad och engagerad genom hela processen. Han fanns alltid tillgänglig för frågor och gjorde allt för att underlätta affären. Rekommenderas varmt!

Roder T
Arnö

Professionell, vänlig och tillgänglig, dessa tre ord beskriver Mohammed. Vi fick radhuset sålt redan på kommande i dessa svåra tider, riktig klippa!

Elin L

Trevlig och förtroendeingivande.

Sofia T
Bought a house with Mohammed Mouaid a part of Svensk Fastighetsförmedling Nyköping
Örstig

Som köpare kändes det tryggt att ha Mohammed som mäklare. Han är trevlig, tydlig och svarade snabbt på alla frågor vi hade. Det märks att han brinner för sitt jobb och vill att alla inblandade ska känna sig 100% nöjda. Rekommenderas!

Fredrik G
Oxelösund

Johanna var snabb, informativ och mycket professionell genom hela processen

Svar från Johanna Boman

Tack Fredrik för din reco och stort grattis till köpet av ert radhus! Vi ses på tillträdet! Johanna

Jesper Juan Anders F
Sold a house with Mohammed Mouaid a part of Svensk Fastighetsförmedling Nyköping
Örstig

Påläst, kunnig och väldigt pålitlig. En trygghet när du genomför din största privata affär.

Ingrid A
Väster

Johanna kändes helt rätt direkt när vi träffades. Hon är saklig och vi har haft bra kontakt hela tiden. Försäljningen gick också fort. Jag kan med glädje varmt rekommendera henne.

Svar från Johanna Boman

Tack så jättemycket för den fina recon, så glad att ni är nöjda med mitt arbete. Vi ses på tillträdet!

Peter W
Harg

Han är noggrann, känner ett stort förtroende och han är lyhörd.

Jonas H
Högbrunn

Mohammed var en mycket trevlig mäklare. Det kändes tryggt att göra en bostadsaffär med honom. Allt från första kontakt via telefon till signeringen. Han ingav ett lugnt och tryggt intryck. När han inte visste eller var osäker såg han till att införskaffa sig informationen istället för att gissa på hur det skulle kunna vara. Jag känner mig trygg och glad över att det var Mohammed som var mäklare under vårt köp.

Johanna V
Bryngelstorp

Mohammed är en enastående mäklare på alla tänkbara sätt. Vi har mött Mohammed på flera visningar och varje gång slås vi av det fina bemötandet och förtroende som han ingjuter, både på visningarna samt i all kommunikation runtomkring. Han är vår rekommendation till alla!

Ulrika E
Bryngelstorp

Mohammed är lugn, trygg och ärlig. Han tar sig an bostadsköp/försäljningar med respekt och ödmjukhet. Han är alltid tillgänglig känns det som och svarar snabbt på frågor. Vårt hus såldes inom en vecka efter att det lagts ut och det har Mohammed såklart stor del i. Han förmedlade att vi inte behövde vara oroliga (även om vi tänkte att det är lite oroligt på marknaden just nu) - och han hade rätt! Att han dessutom har glimten i ögat är också ett plus!

Stefan P
Högbrunn

Det är tredje bostadsaffären som vi får hjälp av Mohammed och det finns en orsak till det. Mohammed är väldigt kunnig och har ett tydligt kundfokus. Vi har fått tydligt och bra stöd i våra funderingar både som säljare och köpare. Bra råd i prissättning och en aktiv dialog under säljprocessen. Det är en tydligt fokus på affären och vad som behövs för att komma till avslut.

Marie P
Högbrunn

Mohammed är skicklig, intresserad, snabb och rak.

Stefan P
Bought a house with Kristin Mordal Spaarf a part of Svensk Fastighetsförmedling Nyköping
Öster

Tydlig och informativ och med ett tydligt intresse av att fånga upp våra frågor.

Svar från Kristin Mordal Spaarf

Tusen tack Stefan för din fina feedback till mig, det uppskattar jag väldigt mycket. Så glad för att hjälpa er hitta ert nya hem!

Marcus E
Väster

Trevlig, ärlig, lugn och han är bra på sitt jobb.

Rolf L
Sold a cottage with Rabi Kahlaji a part of Svensk Fastighetsförmedling Nyköping
Sjöskogen

Jag upplever Rabi som en mycket trevlig och duktig mäklare. Jag känner förtroende för honom.

Malin W
Harg

Trevlig, tillmötesgående, kunnig, tillgänglig.

Jessyca T

Super duktig snall hjalpsammam

Vedran C
Brandkärr

Från början till försäljningen var allt som vi kom överens om. Mohammed Mouaid var väldigt tålmodig och hjälpte mycket med sina råd. Han var alltid tillgänglig för mina många frågor. Jag rekommenderar honom definitivt till alla.

Martina V
Brandkärr

alltid tillgänglig, vänlig, kompetent och tillmötesgående

Gabriel K
Bought a house with Rabi Kahlaji a part of Svensk Fastighetsförmedling Nyköping
Stavsjö

Supernöjd. Allt var bra, från början till slut. Bra service och väldigt aktiv. Han la mycket tid och kraft vilket gjorde att vi alla var nöjda.

Christer N
Tystberga

Saklig korrekt ärlig. Lovar inte mer än hon kan hålla

Svar från Maria Kåbring

Hej Christer! Tack för din fina rekommendation. Vi ses på tillträdet! Vänligen Maria

Els-Marie P
Bought an apartment with Kristin Mordal Spaarf a part of Svensk Fastighetsförmedling Nyköping
Brandholmen

Trevlig tar reda på våra frågor om hon inte kan svaret direkt och är aktiv som mäklare. Fick även en extra koll på objektet innan vi köpte lägenheten.

Svar från Kristin Mordal Spaarf

Så tacksam att jag fick möjlighet att hjälpa er hitta nya lägenheten i Nyköping.

Fredrik P
Sold a house with Johanna Boman a part of Svensk Fastighetsförmedling Nyköping
Kisäng

Vi valde mellan tre olika mäklare för att få den bästa vi kunde. Efter att ha träffat alla tre var vi helt överens om att Johanna var det bästa valet. Johanna har varit mycket professionell och samtidigt en genuin människa. Som säljare uppskattar vi att hon verkligen "gick den extra milen" för att tillgodose våra behov.

Svar från Johanna Boman

Tack så jättemycket för er fina reco Fredrik. Jag är så glad att ni valde just mig som er mäklare och att ni är nöjd med mitt arbete! Hälsningar Johanna

Börje A
Kisäng

Mycket bra bemötande samt kunnig i sin sak. Snabba svar om inte så tog hon reda på det med än gång. Kan Mycket väl rekommenderas.

Svar från Johanna Boman

Hej Börje och tack för din fina reco, så glad jag blir att du är nöjd med arbete och bemötande! Hälsningar, Johanna

Inga-Lill A
Kisäng

Väldigt bra bemötande av oss som köpare och hjälpsam med alla handlingar rörande köpet.

Svar från Johanna Boman

Stort tack Inga-Lill för din fina reco och att ni är nöjda med mitt bemötande! Hälsningar Johanna

Sara R
Brandholmen

Kristin har varit lyhörd och snabbfotad. Svarat på alla tusen frågor och fått mig att känna mig trygg i bostadsaffären. Rekommenderas varmt.

Svar från Kristin Mordal Spaarf

Jag är så glad för att jag fick hjälpa er hitta nya lägenheten i Nyköping. Där kommer ni trivas superbra!

Jan E
Bought a cottage with Mohammed Mouaid a part of Svensk Fastighetsförmedling Nyköping
Ängstugans Koloniområde

Väldigt professionell och kunnig, kan förklara processen för att köpa en fastighet på ett förståeligt sätt. Mäklaren levde upp till alla våra förväntningar och mer därtill. Kände mig trygg under hela processen.

Jonathan W
Sold an apartment with Kristin Mordal Spaarf a part of Svensk Fastighetsförmedling Nyköping
Oppeby

Jag är mycket nöjd med min mäklare. Kommunikation har varit tydlig och snabb genom hela processen, och det har hela tiden funnits en genuin vilja att se till kundens bästa. Kristin har även visat stor flexibilitet och anpassningsförmåga utifrån mina behov och förutsättningar. Kan varmt rekommenderas!

Svar från Kristin Mordal Spaarf

Tusen tack Jonathan för din mycket fina feedback, det betyder så mycket för mig. Så glad för att jag fick hjälpa till och att det gick smidigt.

Jessica E
Ängstugans Koloniområde

En säljare som är mänsklig tar sig tiden att förklara det man kanske inte alltid har koll på och värnar om så väl köpare som säljare. Finns tillgänglig för att svara och fixa visningar. Ett skönt avslappnat sätt som gör att man känner sig välkommen.

Yvonne T
Femöresund

Fick ett stort förtroende för Kristin från första träffen åter kopplar med snabba svar och alltid glad och trevlig. Vi är mycket nöjda. Yvonne och Ebbe

Svar från Kristin Mordal Spaarf

Jag är så glad för att jag fick hjälpa till att sälja ert fina hus och att det gick så smidigt. Nu önskar jag er lycka till i ert kommande boende!

Ulrika E
Väster

Flexibel och tillmötesgående. Ärlig. Svarar snabbt på frågor både i mail och telefon. Kunnig.

Tarek B
Väster

Vi uppskattar verkligen Mohammed Mouaids engagemang och ärliga bemötande. Han tog sig tid att förstå våra behov och gav oss trygghet genom hela processen. En mäklare vi verkligen kan lita på!

Lina M
Väster

Mohammed Mouaid är en fantastisk mäklare! Det här är inte första gången vi anlitar honom, och precis som tidigare var han alltid professionell, hjälpsam och trevlig. Han gav oss värdefulla tips och vi är väldigt nöjda med hela upplevelsen.

Julia Ö
Mastvägsområdet

Kristin känns personlig och kunnig och erfaren inom branschen, vilket känns tryggt.

Svar från Kristin Mordal Spaarf

Tusen tack Julia, så glad att jag fick ert förtroende att sälja fina radhuset. Stort lycka till i ert nästa hem i Oxelösund!

Sedin V
Centrum

Jag är väldigt nöjd med hur Kristin skötte försäljningen av min lägenhet. Jag fick fullt stöd genom hela processen och lägenheten såldes mycket snabbt. Jag kan varmt rekommendera Kristin till alla.

Svar från Kristin Mordal Spaarf

Tusen tack Sedin, jag är glad för att det gick så smidigt att sälja er fina lägenhet. Lycka till vidare med nytt hus i Oxelösund!

Anton P
Mastvägsområdet

Superbra mäklare, god dialog med mig under processen. Trevlig och lade ner mycket jobb på försäljningen!

Svar från Kristin Mordal Spaarf

Tusen tack Anton för fina ord, jag är så glad för att jag kunde hjälpa till!

Sanja J
Centrum

Process ofselling my apartment with Kristin Mordal Spaarf was great and fast. Kristin did the best to help me to understand all details about selling apartment and also she had all answers for all my questions during this process. She is nice, friendly and honest person and she supported me on English language all time since my Swedesh is not so good. I would like to give Kristin best marks! I will always recommend Kristin to my friends and family with a pleasure. Thank you Kristin for all you support and great job!

Svar från Kristin Mordal Spaarf

Thank you so very much for your personal feedback. I am so happy that I could help you sell the apartment quickly.

Christoffer C
Bought a cottage with Maria Kåbring a part of Svensk Fastighetsförmedling Nyköping
Tystberga

Lugn, trygg och tillgänglig. En väldigt bekväm och bra köpupplevelse

Svar från Maria Kåbring

Hej Christoffer! Tack för din fina rekommendation. Så roligt att kunna hjälpa till på ett tryggt sätt. Vi ses snart! Vänligen Maria