Mäklarcentrum

4.8 i betyg av av 142 omdömen
På Mäklarcentrum har vi i över 30 år förmedlat bostäder i Stockholm. Vi vet vad som krävs för att du ska bli riktigt nöjd med din bostadsaffär! Att köpa eller sälja bostad är för de flesta den största affären vi genomför under vår livstid, därför tycker vi att det är viktigt med engagemang, kompetens och energi! Vi på Mäklarcentrum har gjort oss kända på grund av just detta vilket har visat sig vara uppskattat av både våra säljare och våra köpare. Vi är mycket stolta över att kunna berätta att de flesta av våra uppdrag är baserade på rekommendationer samt återkommande kunder!

Hos oss utgår vi alltid från dina behov och önskemål. Eftersom att vi valt att fokusera på kvalitet snarare än kvantitet jobbar vi med att lägga ner all vår kraft för att skapa rätt förutsättningar för just dig!

Oss ska du vända dig till när du söker efter engagerade och kunniga mäklare. Vi tar hand om allt från marknadsföring inför visningar, visningar, budgivning, prisdiskussioner med köpare, upprättande av avtal samt övriga handlingar för affärens genomförande. Vi håller självklart alltid en hög servicenivå till spekulanterna. Hos oss på Mäklarcentrum kan du också få hjälp med att få bostaden uppmätt, extra fotografier och hjälp att göra bostaden extra tilltalande inför visningen.

Du är självklart alltid välkommen att kontakta oss via telefon eller e-post eller varför inte besöka oss på vårt kontor? Vi sitter på Grevgatan 48. Varmt välkommen!

Är det här ditt företag?

Här tar du kontroll över ditt företags Recosida, uppdaterar info och testa att samla in omdömen helt utan kostnad.

Uppdatera ditt företag

Läs vad 142 kunder tycker om Mäklarcentrum