Han var lugn,saklig och påläst. Kunde förklara på ett vettigt och förståeligt sätt Vi fick stort förtroende under hela processen.
Fastighetsbyrån Askersund
Ett stenkast från Vätterns strand finner du vårt kontor vid torget i Askersund. Här hjälper vi varje år många människor till sitt drömboende och vi är den mäklarfirma som säljer flest bostäder i Askersunds kommun. I Askersund med omnejd är det stor efterfrågan just nu, så går du i säljtankar kommer vi gärna ut och värderar...
1455 omdömen om Fastighetsbyrån Askersund
Sedan starten hos Reco 2013
Mäklaren som hjälpte mig att köpa mitt hus var otroligt proffsig. Han kombinerade expertis med en genuin omtanke, vilket gjorde hela processen både smidig och trivsam. Jag kan varmt rekommendera honom till alla som ska köpa eller sälja.
Det har varit tryggt att ha David som mäklare. Han har hjälpt mig på ett fint sett att sälja huset. Han har även hjälpt mig med mitt köp av lägenhet.
Vi är nöjda jätte profesionelt
Vaken och vill hjälpa till. Han jobbar med kunderna och informerar allt eftersom.
Min upplevelse är att David är trevlig, tillmötesgående och flexibel. Han är snabb på att återkoppla och har varit toppen genom hela husaffärens resa trots att vi mött en del hinder på vägen som inte kommer an på Davids arbete. Rekommenderar absolut andra att anlita David som mäklare 👌
Pålitlig, trevlig och trygg mäklare som är enkel att ha o göra med. Vi är supernöjda!
David är en bra mäklare som jag vill rekommendera till andra som ska sälja. Mvh Carina
En väldigt proffsig och trevlig mäklare.
Jag och min sambo är riktigt nöjda med David, Han är lätt att ha och göra med och var snabb på att svara ifall man hade nån fundering. Och ifall vi inte hängde med på vad han menade så tog han sig tiden att verkligen förklara och det är något vi värderar högt som första gångs köpare.
Jätte snäll och trevligt kille. Han kan sitt jobb.
En väldigt trevlig och professionell mäklare som var både tydlig och noggrann genom hela processen. Allting gick smidigt mellan oss köpare och säljaren tack vare mäklarens engagemang och förmåga att föra oss samman på ett bra sätt.
Mycket professionellt och trevligt bemötande. Förväntningarna var ju att få huset sålt till ett rimligt pris inom rimlig tid. Vår mäklare gjorde vad han kunde, men det är ju marknaden som styr. Det tog lång tid beroende på omvärlden. David höll kontakt och svarade snabbt när jag själv någon gång kontaktade honom. Vid kontraktskrivningen var han tydlig och tillvaratog både köparnas och mina intressen, precis så som en fastighetsmäklare ska göra, så att båda parter känner sig nöjda och trygga.
Vi köpte ett hus där han var mäklare. Han var trevlig, tydlig, hjälpsam och förstående.
Tydlig och trevlig. Väldigt bra på att förklara vad saker betyder. Snabb på att svara.
Jag hade en mycket positiv upplevelse med David Johansson på Fastighetsbyrån i Laxå. Han var professionell, engagerad och väldigt tydlig genom hela processen. David var alltid tillgänglig för frågor och tog sig tid att förklara varje steg, vilket gjorde att jag kände mig trygg i affären. Det märks att han har god kunskap om den lokala bostadsmarknaden och han arbetade verkligen för att få bästa möjliga resultat. Jag uppskattade särskilt hans ärlighet och smidiga kommunikation. Jag kan varmt rekommendera David Johansson till alla som ska köpa eller sälja bostad i området.
Har varit en så smidig husförsäljning med Felicia. Felicia har visat ett otroligt engagemang! Har känt mig väldigt trygg genom hela husförsäljningen! Tack Felicia!
Felicia har varit bra lätt att prata med Från första början, jag hoppades att det skulle gå fort o sälja huset , Felicia har varit duktig med information om vilka sällskap som var intresserade av huset o området. Glad att jag tog kontakt med fastighetsbyrån i Kumla o Felicia som kan sitt jobb supernöjd!
Fint bemötande. Snabb och smidig kontakt när det behövdes.
Tålmodig( tog några månader att sälja) väldigt bra bemötande. Vi är super nöjda!
Hej Blev en snabb affär, trevlig och kunnig.
Snabbt och enkelt inga problem Bra jobb
David är en väldigt duktig och trevlig person . Jag är mycket nöjd med David.
Snabb på återkoppling och förklarar stegen och vägarna framåt vid försäljningen på ett bra sätt. Ger känslan av att han tycker ens försäljning är viktigt.
kunnig och lyhörd mäklare som jag varmt kan rekommendera!
Vi är väldigt nöjda. Allt sköttes tryggt och smidigt från start till mål.
Lätt att få tag på, snabb återkoppling Trevlig och ödmjuk!
Vi är väldigt nöjda! Trevlig, hjälpsam och alltid snabb på återkoppling. Gjorde försäljningen trygg och smidig för oss hela vägen. Rekommenderas varmt!
Trevligt bemötande. Väl påläst och kunnig. Lösningsorienterad. Flexibel. Mänsklig.
Klockren mäklare, trevlig, och svar på alla frågor!
Vi tycker david gjorde ett mycket bra jobb att guida oss igenom processen då detta var första gången vi köpte en fastighet. Väldigt lätt att prata med och svarade tydligt på våra frågor och vägledde oss igenom hela processen!
David var snabb, smidig och hjälpsam! Han har hjälpt oss och varit såväl tålmodig som tillmötesgående. Han rekommenderas varmt från oss!
Vi är otroligt besvikna på Mathias agerande vid vår förväntande köp av Vretgatan 22 Kumla. Vi var intresserade av detta projekt från december 2025 vid vår första visning. Där påpekade vi att golvet i vardagsrummet inte var ok. Efter att jag tog kontakt med ordförande i föreningen åtgärdades detta. Vi hade god kontakt med Mathias att vi skulle sälja vår Brf med förbehåll att vi skulle ha en köpare på vår Brf och skriva ett avtal inför köp av Brf Kumla. Jag ringde kvällen innan att vi skulle skriva på affären blir av, där...
Hej Jan-Åke. Tack för er återkoppling kring hur ni upplevde er kontakt med mig. Jag vill börja med att säga att jag förstår er besvikelse, frustration och uppgivenhet i allt detta. Min roll som mäklare är att förse min uppdragsgivare löpande med information om varje budgivare/intressent och dess status, vilket är gjort i detta fall med med tydlighet och transparens. Utifrån denna del är det sedan uppdragsgivaren som bestämmer till vem hen vill sälja till utifrån den information jag delger, vilket skedde i denna situation....
Tillmötesgående, trevlig och lyhörd
Allt har fungerat bra med Jesper. Han svarar i telefonen och tar sig tiden till att besvara frågor eller bara prata i allmänhet. Rekommenderas varmt.
David var trevlig, glad och hjälpsam!
Professionell och med ett mycket gott bemötande. Påläst och kunnig. Det blev en snabb och smidig affär.
Professionell och effektiv samt ett trevligt bemötande
Trevlig och tillmötesgående!
Trevlig,lätt att få kontakt. Lyssnade på våra synpunkter.
Lugn och trevlig. Tålmodig då vi (som gjorde affär) hade mycket att prata om.
Trevligt bemötande och kunnig!
Mycket bra och engagerad och trevlig
Mycket professionell och hjälpsam genom hela processen. David var lyhörd, lätt att nå och såg till allt gick smidigt från visning till tillträde. stort rekommenderas!
Trevlig och alltid bra bemötande:)
Jesper är lyhörd. Tydlig i sitt tal och ser till att kunden förstår vad som händer genom hela försäljningen. Mån om att det ska bli en lyckad affär både för säljare och köpare. Snyggt jobbat
Jesper skötte hela processen snyggt. Från visning till kontraktsskrivning. Inga klagomål!
Tillmötesgående, går alltid att nå.
Jesper väldigt trevlig och snäll
Jesper var en otroligt punktlig och respektfull mäklare. Han hade tydliga mål och en strukturerad plan för hur vi skulle sälja huset. Dessutom var han otroligt trevlig genom hela processen, vilket gjorde allt mycket smidigare. Jag kan varmt rekommendera honom