Mattias Jonsson
Mattias Jonsson är mäklare på Fastighetsbyrån Falun
.Mattias Jonsson har varit registrerad mäklare sedan 2017-08. Mattias Jonsson har varit aktiv på Reco.se sedan 2020-05 och har fått 87 omdömen med ett betyg på 4.7. Mattias Jonsson har haft 8 försäljningar sen 2022-03 och har tillfrågat 81% av sina kunder efter omdömen.
2022-03 - 2023-02
87 omdömen om Mattias Jonsson
Sedan starten hos Reco 2020
sålde sitt hus med hjälp av Mattias Jonsson en del av Fastighetsbyrån Falun
Bemött på ett bra sätt och det var därför vi valde honom beträffande försäljningen.
Vi hade förväntningar att få utgångspriset vilket är en stor besvikelse. Priset sänkt med 700000 kr. Vår fundering är om vi kunnat få ett högre försäljningspris med en annan mäklare. Uppfattningen var att Fastighetsbyrån hade ett stort antal personer som var intresserade av att köpa i vårt bostadsområde. Dessa verkade inte vara riktigt seriösa spekulanter.
Mattias var trevlig som person och lämnade en tydlig offert.
Negativt är även att efter flera visningar var balkong och altandörr öppna samt belysning var tänt. Balkongdörren stod öppen i 2 dagar efter att vi varit bortaresa.
Fastighetsbyrån måste bli noggrannare att kontrollera fastigheten efter visning.
Mvh// Olle o Gunilla Mats -
sålde sitt hus med hjälp av Mattias Jonsson en del av Fastighetsbyrån Falun
Proffsigt och trevligt bemötande.
Tycker att vi fick bra tips och råd under tiden vår fastighet var till salu. -
sålde sitt hus med hjälp av Mattias Jonsson en del av Fastighetsbyrån Falun
Hela försäljningsprocessen tillsammans med Mattias var helt till belåtenhet. Vi jobbade med raka puckar och tydlighet.
Vi är mycket nöjda med samarbetet med en proffsig mäklare som Mattias. -
köpte sitt hus med hjälp av Mattias Jonsson en del av Fastighetsbyrån Falun
Blev bemött bra tycker jag.
Har träffat en del sämre mäklare tidigare så förväntningarna var inte höga. Mattias ändrade min uppfattning då jag är riktigt nöjd med honom!
Toppklass att han lyckades fixa en visning före den riktiga visningen! -
sålde sitt hus med hjälp av Mattias Jonsson en del av Fastighetsbyrån Falun
Trevligt bemötande, tröst när jag misströstade, hela tiden tydlig & korrekt info. Positiv & intusiastisk. Motsvarade förväntningar.
sålde sitt hus med hjälp av Mattias Jonsson en del av Fastighetsbyrån Falun
Mycket bra, hjälpsam vid frågor och funderingar
köpte en tomt med hjälp av Mattias Jonsson en del av Fastighetsbyrån Falun
Mycket profsig. Snabba svar. Snabbt beslut av mig.
köpte sitt hus med hjälp av Mattias Jonsson en del av Fastighetsbyrån Falun
Mycket trevlig och professionell. Det var en lång process men tillslut fick vi affären i hamn tillsammans med Mattias.
köpte sitt hus med hjälp av Mattias Jonsson en del av Fastighetsbyrån Falun
Första gångerna när jag ringde för att fråga om ett objekt tyckte jag att han var nonchalant. Det ändrades och idag tycker jag att han är toppen.
sålde sitt hus med hjälp av Mattias Jonsson en del av Fastighetsbyrån Falun
Jag har fått ett otroligt bra bemötande av Mattis. Han har funnits där och kunnat svara på alla frågor o varit ett otroligt bra stöd under hela processen.