Linnea Grahn

Linnea Grahn

Linnea Grahn är mäklare på Fastighetsbyrån Karlstad & Hammarö

Linnea Grahn har varit registrerad mäklare sedan 2015-06. Linnea Grahn har varit aktiv på Reco.se sedan 2015-09 och har fått 266 omdömen med ett betyg på 4.8. Linnea Grahn har haft 29 försäljningar sen 2024-12 och har tillfrågat 96% av sina kunder efter omdömen.

Varför ska man välja dig när man ska göra en bostadsaffär?
Jag är otroligt engagerad, strukturerad, drivande och kreativ när det behövs. Jag vet att de rätta förutsättningarna kan ge bra betalt och lägger därför stor vikt i att ge dig som kund de bästa förutsättningarna för att det ska bli en bra och smidig försäljning.

Hur ser din drömbostad ut?
Min dröm är att få bygga ett eget hus med många fönster, högt i tak och modern design.

Vad vet vi inte om dig?
Jag älskar att åka slalom och på somrarna roar jag mig med löpning i spåret.

2024-12 - 2025-11

266 omdömen om Linnea Grahn

Sedan starten hos Reco 2015
Amanda L
Sålde sin lägenhet med hjälp av Linnea Grahn en del av Fastighetsbyrån Karlstad & Hammarö
Gruvlyckan

En varm och driven mäklare som sålt tidigare bostäder av vår familj och vi alla är toppennöjda med Linnea och kommer absolut välja henne nästa gång också!🥰

Christina H
Köpte sin lägenhet med hjälp av Linnea Grahn en del av Fastighetsbyrån Karlstad & Hammarö

Hej! Jag har tidigare köpt bostadsrätter och hus men Linnea är en av de bästa mäklarna jag träffat! Hon är professionell, kompetent och dessutom har hon ett empatiskt förhållningssätt som gör att hon känner av vad kunden har för behov! Jag kommer varmt att rekommendera Linnea till vänner och familj! MVH Christina Hammarberg

Anna W
Tullholmsviken

Bra kunnig, bra återkoppling. Bra förtroende.

Magnus G
Tullholmsviken

Linnea är snabb och tillmötesgående. Hon är påläst och kan sina objekt, vilket ger ett tryggt och trovärdigt intryck. Affären var smidig och enkel för oss som kund - när vi väl bestämt oss. Vi rekommenderar henne varmt och skulle gärna anlita henne vid en framtida försäljning. Magnus & Anna

Anna A

Lyhörd och snabb återkoppling

Wietske Foekje F
Sundsta

Mycket glad och positiv😉 Linnea beskrev alla praktiska juridiska frågor tydligt och sakligt. Gav tips och goda argument ang.annonsering -Boli, Hemnet - motiverade priser och dess effekter. Visade på olika stylingalternativ (vi valde digital styling) När vi satte igång affären var det snabba puckar vad gäller bokning av fotograf, annons och visningar. Mycket flexibel och angelägen att vi skulle få igång affären alltså. Bra kontakt med oss säljare under hela processen via SMS och telefonkontakt. Och väldigt snabb, överväldigande snabb affär. Proffsigt bemötande! Supernöjd! Mvh /Astrid

Lisabeth K
Haga

Vi blev väldigt vänligt, proffessionellt och omsorgsfullt bemötta. Vi upplevde att Linnea är skicklig och noggrann i sin beskrivning av objekt och att återkoppla med information. Uppfinningsrik och tillmötesgående i att möta svårt försäljningsläge. Förtroendeskapande genom hela försäljningspricessen.

Marcus F
Kvarnberget

Väldigt proffsig & trevlig som återkopplar och har koll på läget!

Brian F
Inre Hamn

Mycket lyhörd och service-minded.

Ulrica F
Inre Hamn

Trevlig och hjälpsam. Tog reda på svar om vi hade frågor som hon inte hade svar på.