Linnea Grahn

Linnea Grahn

Linnea Grahn är mäklare på Fastighetsbyrån Karlstad & Hammarö

Linnea Grahn har varit registrerad mäklare sedan 2015-06. Linnea Grahn har varit aktiv på Reco.se sedan 2015-09 och har fått 256 omdömen med ett betyg på 4.8. Linnea Grahn har haft 36 försäljningar sen 2024-05 och har tillfrågat 96% av sina kunder efter omdömen.

Varför ska man välja dig när man ska göra en bostadsaffär?
Jag är otroligt engagerad, strukturerad, drivande och kreativ när det behövs. Jag vet att de rätta förutsättningarna kan ge bra betalt och lägger därför stor vikt i att ge dig som kund de bästa förutsättningarna för att det ska bli en bra och smidig försäljning.

Hur ser din drömbostad ut?
Min dröm är att få bygga ett eget hus med många fönster, högt i tak och modern design.

Vad vet vi inte om dig?
Jag älskar att åka slalom och på somrarna roar jag mig med löpning i spåret.

2024-05 - 2025-04

256 omdömen om Linnea Grahn

Sedan starten hos Reco 2015
Inga-Britt C
Köpte sin lägenhet med hjälp av Linnea Grahn en del av Fastighetsbyrån Karlstad & Hammarö
Tullholmsviken

Mycket gott bemötande. Hjälpsam. Inger ett stort förtroende. Bra tillgänglighet. Tydlig, förklarar på ett lättförståeligt sätt för mig som är en ovan bostadsköpare.

Stefan V
Tullholmsviken/orrholmen

Saklig och noggrann kännde sig trygg med affären

Mina K
Sålde sin lägenhet med hjälp av Linnea Grahn en del av Fastighetsbyrån Karlstad & Hammarö
Tullholmsviken/orrholmen

Fantastiskt tillmötesgående och härlig! Definitivt att rekommendera 🙌

Philip H
Tullholmsviken

Mycket bra erfarenheter! Linnea är en duktig kommunikatör som alltid har koll på läget, och om hon behöver kolla upp något får man en snabb återkoppling.

Anna J
Sundsta

Hon gav ett bra och profitabelt intryck. Hon verkade dock stressad över att få bostaden såld och uttryckte att vi som köpare borde gå på säljarens pris eftersom de inte ville förlora pengar på affären. Kändes halvbra då hon ska vara en förmedlare.

Svar från Linnea Grahn

Hej Anna, Tack för din feedback. Vad tråkigt att du upplevde det så. Mitt arbete som mäklare är att medla mellan er som köpare och säljare. Eftersom det inte var aktuellt för säljaren att släppa bostaden till ett lägre pris än vad de köpte bostaden för var det också det som jag förmedlade till er. Men jag är glad över att ni tillslut kom överens. Jag hoppas att er dotter ska trivas bra i sin nya fina lägenhet. Hälsningar Linnea

Anders B
Sundsta

Har varit med i projektet från start, vilket ger höga betyg

Cecilia M
Viken

Linnea höll mig uppdaterad under hela säljprocessen och var väldigt engagerad. Det hölls ett gäng extra visningar som snabbt fixades av Linnea!

Rasmus W
Centrum

Otroligt snabb och duktig på att återkoppla, som spekulant vet man alltid vart i processen man befinner sig.

Stefan B

Rak och ärlig dialog med oss som är kunder. Proffsig och seriös

Eva A
Tullholmsviken

Linnea är inlyssnande och ödmjuk. Samtidigt professionell i sitt yrkesutövande. Kan rekommendera henne varmt.