Linnea Grahn
Linnea Grahn är mäklare på Fastighetsbyrån Karlstad & Hammarö
.Linnea Grahn har varit registrerad mäklare sedan 2015-06. Linnea Grahn har varit aktiv på Reco.se sedan 2015-09 och har fått 224 omdömen med ett betyg på 4.8. Linnea Grahn har haft 148 försäljningar sen 2022-03 och har tillfrågat 99% av sina kunder efter omdömen.
Jag är otroligt engagerad, strukturerad, drivande och kreativ när det behövs. Jag vet att de rätta förutsättningarna kan ge bra betalt och lägger därför stor vikt i att ge dig som kund de bästa förutsättningarna för att det ska bli en bra och smidig försäljning.
Hur ser din drömbostad ut?
Min dröm är att få bygga ett eget hus med många fönster, högt i tak och modern design.
Vad vet vi inte om dig?
Jag älskar att åka slalom och på somrarna roar jag mig med löpning i spåret.
2022-03 - 2023-02
224 omdömen om Linnea Grahn
Sedan starten hos Reco 2015
köpte sin lägenhet med hjälp av Linnea Grahn en del av Fastighetsbyrån Karlstad & Hammarö
Proffsig,trevlig , engagerad, svarade snabbt på en fråga i höstas.
sålde sitt hus med hjälp av Linnea Grahn en del av Fastighetsbyrån Karlstad & Hammarö
Gjorde försäljningen av min pappas hus, som för mig var känslomässigt svår, mycket lättare tack vare sitt proffsiga och trevliga bemötande.
köpte sitt hus med hjälp av Linnea Grahn en del av Fastighetsbyrån Karlstad & Hammarö
Kanonbemötande och hjälpsam 10/10!
Linnéa har inte varit annat än trevlig och professionell. Hon har fått oss att känna oss väldigt trygga i vårt bostadsköp
Superproffsig mäklare som fick oss att känna oss trygga i vårt bostadsköp. Rekommenderas varmt!
Upplever inte en neutralitet som märklaryrket kräver.
Det finns solklara incitament för märklare att vara på säljarens sida och detta främkommer tydligt.
I övrigt helt ok.Hej Daniel,
Linnea Grahn
Tack för din reko. Vad tråkigt att höra att du är missnöjd. I och med att ni önskar att häva ett bindande kontrakt så är det mitt arbete som mäklare att upplysa er om de risker som det är förknippat med. Jag som mäklare får inte döma utan ska agera som en oberoende mellanhand mellan er och säljaren.
Jag hoppas att vi finner en lösning som ska bli bra för er.
Hälsningar Linnea -
Påläst och ger ett proffesionellt intryck.
Trevligt bemötande
Snabb återkoppling -
Proffisgt bemötande av Linnéa och snabb på att svara. Vilket jag tycker är bra, då det är enkelt, och snabbt att få svar på de frågorna man har.
Super och alltid seriös i sitt bemötande!
Snabbt och bra återkoppling! Vänligt och förstående bemötande. Kunde förstå kunden behov.