Fastighetsbyrån Knivsta

Fastighetsbyrån Knivsta

• BadgeThirteenYears
1 762
Ligue 018-34 55 90 Compartilhar

Välkommen till Fastighetsbyrån i Knivsta! Vi är Knivstas mest anlitade mäklarbyrå och vi kan garantera dig en trygg och säker bostadsaffär samt ett professionellt och affärsmässigt bemötande, oavsett om du är köpare eller säljare. Eftersom vi genomför många bostadsaffärer här varje år håller vi oss också uppdaterade på allt...

1762 omdömen om Fastighetsbyrån Knivsta

Sedan starten hos Reco 2013

Marcus E
Comprou o seu apartamento com a ajuda de Jessica Schuman Levin uma parte de Fastighetsbyrån Knivsta
Centralt

Jessica var väldigt engagerad och följsam i vår process med ständiga uppdateringar och bra på att hjälpa oss som nya bostadsägare att hänga med i processen. Hon har varit enkel och avslappnad men gjort allt snabbt och bra. Vi är väldigt nöjda med Jessicas arbete!

Linnea B
Vendeu a sua casa com a ajuda de Sofia Bergström uma parte de Fastighetsbyrån Knivsta
Alsike

Sofia är professionell och kunnig! Mycket fin service till både säljare och köpare.

Claudy S
Comprou o seu apartamento com a ajuda de Henrik Arnesson uma parte de Fastighetsbyrån Knivsta
Alsike

Trevlig och professionell person som kunde svara på våra funderingar.

Mari A
Vendeu a sua casa com a ajuda de Jessica Gustafsson uma parte de Fastighetsbyrån Knivsta
Alsike

Super Duktigt o snabb med återkoppling Både köpt och sålt med Jessica Proffsig o glad o ödmjuk 🙏🌸

Sven S
Vendeu a sua casa com a ajuda de Jonas Lindahl uma parte de Fastighetsbyrån Knivsta

Tillmötesgående, bra bemötande. Flexibel. Lovar inte mer än han kan stå för och vad han kan leva upp till, vilket vi uppskattar. Bra dialog steg för steg i processen med oss som säljare.

Anna A
Vendeu o seu apartamento com a ajuda de Jessica Gustafsson uma parte de Fastighetsbyrån Knivsta

Jessica är väldigt professionell och har alltid ett fantastiskt bemötande. Lätt att få tag i när man behöver och uppdaterar snabbt om det är något.

Gunilla D
Vendeu a sua casa com a ajuda de Henrik Arnesson uma parte de Fastighetsbyrån Knivsta
Alsike

Proffesionellt bemötande och tillför trygghet i en affär man inte gör så ofta.

Christina E
Vendeu um terreno com a ajuda de Jonas Lindahl uma parte de Fastighetsbyrån Knivsta
Centralt

Jämfört med tidigare kontakter med Fastighetsbyrån i Knivsta är Jonas Lindahl mycket bra. Stor erfarenhet av liknande affärer och god erfarenhet av området. Han har ett trevligt bemötande.

Hans H
Vendeu o seu apartamento com a ajuda de Jonas Lindahl uma parte de Fastighetsbyrån Knivsta
Centralt

En pragmatisk och professionell mäklare. Har gjort ett bra jobb.

Tommy T
Vendeu o seu apartamento com a ajuda de Louise Ekerot uma parte de Fastighetsbyrån Knivsta
Centralt

Trevlig och service inriktad. Snabb återkoppling och uppföljning under försäljningsprcess.... Kan starkt rekommendera Louise Ekerot!

Gustav S
Comprou um terreno com a ajuda de Henrik Arnesson uma parte de Fastighetsbyrån Knivsta

Lyhörd, tillgänglig och professionell.

Gustav S

Lyhörd och tillgänglig. Professionell och trevlig.

Gustav S

Lyhörd och tillgänglig. Proffesionellt bemötande.

Charlotte W
Comprou o seu apartamento com a ajuda de Louise Ekerot uma parte de Fastighetsbyrån Knivsta
Centralt

Louise har från visning till påskrift av kontrakt varit ett professionellt och kunnigt stöd. Hon har dessutom ett personligt, vänligt och serviceinriktat bemötande med kunden i fokus. En riktigt bra mäklare som jag varmt rekommenderar.

Monica F

En mycket smidig och okomplicerad affär. Kan verkligen rekommendera Louise till andra som vill sälja sin bostad.

Sirpa T

Hon är väldigt kunnig i sitt yrke, trevligt bemötande. Skulle andvända mig av henne igen vid eventuell lägenhets affär.

Mari A
Comprou o seu apartamento com a ajuda de Jessica Gustafsson uma parte de Fastighetsbyrån Knivsta
Centralt

Super service o lyhörd på ett ödmjukt, proffsig och klipskt sätt Tack ⭐️🙏//Marie och Anders

Sara D
Centralt

Proffsig. Berättade allt om objektet som var värt att veta.

Jörgen S

En väldigt bra känsla genom hela affären. Tydligt och all information jag önskade. Kan verkligen rekommendera Louise

Robert E
Comprou um terreno com a ajuda de Jonas Lindahl uma parte de Fastighetsbyrån Knivsta
Centralt

Jag har bara gott att säga om Jonas! Han är lyhörd och ser till att lösa frågor som dyker upp! Soft och engagerad!

Krister M
Alsike

Finns alltid tillgänglig och är ett bra stöd under försäljningsprocessen.

Andreas B
Vendeu o seu apartamento com a ajuda de Linnéa Friberg uma parte de Fastighetsbyrån Knivsta
Centralt

Proffesionell, bra bemötande & trygg affär.

Julia W
Comprou a sua casa com a ajuda de Jessica Gustafsson uma parte de Fastighetsbyrån Knivsta
Alsike

Trovärdigt och trevlig bemötande.

Hengameh P
Comprou o seu apartamento com a ajuda de Jonas Lindahl uma parte de Fastighetsbyrån Knivsta
Alsike

Jonas är helt enkelt en fantastisk mäklare. Vi har haft kontakt med många mäklare under processen att först köpa, sedan sälja och därefter köpa nytt, men Jonas skiljer sig verkligen från mängden. Han är lugn och trygg, skapar aldrig stress eller press, och visar stor förståelse och tålamod genom hela processen. Hans erfarenhet märks tydligt i varje steg, vilket gör att man känner sig både säker och väl omhändertagen. Nästa gång behöver ni inte tveka lämna uppdraget till Jonas och känn er helt trygga hela vägen.

Henrik S
Centralt

Väldigt bra kontakt och vänligt bemötande från Louise. Kunnig om många olika saker i fastighetsbranschen. Bra handläggning, vägledning, råd och service, hjälp med svar på frågor kring diverse, information o uppföljning mm . P.s Bra omdöme även till hela Knivstakontoret och till min förra mäklare Jonas Lindahl /Henrik

Elin U
Comprou o seu apartamento com a ajuda de Linnéa Friberg uma parte de Fastighetsbyrån Knivsta
Centralt

Jag upplever Linnéa som mycket lyhörd och hjälpsam!

Kim K
Alsike

Henrik är mycket kunnig, har mycket värdefull erfarenhet från många års arbete i branschen och vi har alltid haft en genuint bra relation. Han har bemött mig med stor respekt för mina önskemål om värdet på min bostad och han har hela tiden uppdaterat mig på läget och utvecklingen av min bostadsaffär. Jag har alltid upplevt en mycket personlig och hjälpsam service och dialog och rekommenderar varmt Henrik som mäklare.

Selma-Louise B
Comprou a sua casa com a ajuda de Henrik Arnesson uma parte de Fastighetsbyrån Knivsta
Alsike

Processen var snabb och smidig och Henrik kändes professionell och kunnig.

Andreas K
Vendeu a sua casa com a ajuda de Linnéa Friberg uma parte de Fastighetsbyrån Knivsta
Alsike

Professionellt och inlyssnande under hela vägen fram till försäljning.

Maria B
Comprou o seu apartamento com a ajuda de Sofia Bergström uma parte de Fastighetsbyrån Knivsta
Centralt

Vi blev bemötta på ett trevligt och tryggt sätt. Mäklaren levde upp till våra förväntningar genom att vara tydlig, hjälpsam och snabb med svar. Sammanfattningsvis är vi väldigt nöjda och upplevde hela köpet som smidigt och lätt.

Elin N
Vendeu o seu apartamento com a ajuda de Sofia Bergström uma parte de Fastighetsbyrån Knivsta
Centralt

Proffsig och trevlig mäklare!

Minghui P
Centralt

Vi blev mycket bra bemötta av Henrik Arnesson. Han var trevlig, lätt att ha kontakt med och tydlig i sin kommunikation. Allt kändes smidigt och tryggt, och vi är nöjda med hela processen.

Michael B
Centralt

Lyhörd , omtänksam snabb med info. Toppen .

Duruo L
Centralt

Henrik är en mycket professionell fastighetsmäklare. Han är mycket tålmodig med att svara på frågor och förhandla fram affären.

Yvonne S
Vendeu o seu apartamento com a ajuda de Henrik Arnesson uma parte de Fastighetsbyrån Knivsta
Centralt

Precis som enmäklare ska vara mycket nöjd med honom

Charlotte R
Alsike

Henrik är kunnig, trevlig och kan Knivsta. Han har förutom hållit i ordinarie öppna visningar, även visat lägenheten privat för intresserade köpare. Jag känner att han varit väldigt engagerad för att få min lägenhet såld.

Ivana A
Alsike

Kommer aldrig byta mäklare ! Sofia är professionell , sjukt duktig på sitt jobb, värnar om alla inblandade parter och gör alltid det lilla extra ! Rekommenderar starkt!

Donny L
Alsike

Vi sålde ännu en gång vår bostad via Sofia på Fastighetsbyrån i Knivsta och vi är super nöjda! Högsta betyg rakt igenom, rekommenderas!

Ida K
Vendeu a sua casa com a ajuda de Louise Ekerot uma parte de Fastighetsbyrån Knivsta
Alsike

Louise har verkligen har stenkoll på området. Hennes lokalkännedom och professionalism märks direkt, och hon är alltid redo att svara på frågor och guida genom hela processen. Hon är dessutom oerhört kunnig, lyhörd och lätt att hålla kontakt med – snabb i sin kommunikation och tydlig i allt hon gör. Tack vare Louise kände vi oss trygga och välinformerade från första mötet till avslutad affär. Vi rekommenderar henne varmt till alla som söker en engagerad och pålitlig mäklare.

Marie A
Centralt

För 17 år sen köpte vi den här lägenheten av henrik. Så jag tänkte om flyttar igen då får henrik ta hand om det. Han rak ärlig pratsam lätt ĥa göra med. Så de va inget konstigt det va rätt vall.

Magnus K
Alsike

Louise är trygg, vägledande och professionell. En pålitlig partner som med erfarenhet och engagemang leder dig genom hela bostadsresan.

Marie F
Centralt

Sofia var snabb att höra av sig och uppdatera om vad som hände (och inte hände) under budgivningen av lägenheten. En kunnig mäklare med ett mycket trevligt bemötande.

Markus W
Husby-långhundra

Vi är nöjda och rekommenderar andra samma mäklare

Mia K
Husby-långhundra

Snabb på att återkoppla, som att svara på samtal och sms. Noggrann och kunnig. Fint bemötande mot både sina säljare och mig. Stressade mig aldrig att ta beslut.

Anders T
Centralt

Henrik har hjälpt oss att både sälja vårt nuvarande hus och samtidigt hitta vårt nästa boende. Allt inom några månaders tid. Från första kontakten har han varit professionell, engagerad och tålmodig. Han har spelat upp spännande möjligheter utifrån en lyhördhet i dialogen med oss som spekulanter och säljare. Hög tillgänglighet och snabb återkoppling genom hela processen. Henrik har överträffat våra förväntningar på alla sätt. En oöverträffad förmåga att lösa situationer som uppstår längs vägen. Hela upplevelsen har varit...

Vaiva J
Centralt

Jessica är en fantastisk mäklare. Hon kan sina grejen. Hon ger all nödvändig information och hjälp i tid.

Setareh S
Centralt

Bästa mäklaren vi anlitat. Gjort hela vår köp och säljprocess enkel och snabb. Kunnig och har en otrolig känsla för affärer och vad kunden söker. Rekommenderar Henrik varmt!

Olof W
Centralt

Husförsäljningen var en enkel och trevlig process med tydlig information om vad som behöver göras och vad som är viktigt.

Maria G

Proffsig och snabb hantering av hela processen.

Ivana A
Comprou a sua casa com a ajuda de Louise Ekerot uma parte de Fastighetsbyrån Knivsta
Lagga

Professionell, supertrevlig och mån om både köpare och säljare.