Artemiz Eskafi

Artemiz Eskafi

Artemiz Eskafi är mäklare på Fastighetsbyrån Malmö City

Artemiz Eskafi har varit registrerad mäklare sedan 2019-07. Artemiz Eskafi har varit aktiv på Reco.se sedan 2019-10 och har fått 177 omdömen med ett betyg på 4.8. Artemiz Eskafi har haft 36 försäljningar sen 2024-12 och har tillfrågat 100% av sina kunder efter omdömen.

2024-12 - 2025-11

177 omdömen om Artemiz Eskafi

Sedan starten hos Reco 2019
Catalina C
Sålde sitt hus med hjälp av Artemiz Eskafi en del av Fastighetsbyrån Malmö City
Lindeborg

Mycket professionell mäklare, duktig, trevlig. Kan varmt rekommendera Artemiz!

Narges R
Köpte sin lägenhet med hjälp av Artemiz Eskafi en del av Fastighetsbyrån Malmö City
Lindeborg

Jag är mycket nöjd med den hjälp jag fick av Artemiz Eskafi. Hon var alltid vänlig, tydlig och professionell, och såg till att jag fick all nödvändig information. Hennes engagemang och kompetens gjorde hela processen smidig och trygg. Rekommenderas varmt!

Veeda D
Sålde sin lägenhet med hjälp av Artemiz Eskafi en del av Fastighetsbyrån Malmö City
Lindeborg

Artemis har varit tålmodig, snäll och sympatisk i kontakt med mig trots ibland jag tappade helhetsbilden. Hon jobbade på hela tiden i jakten på nya kunder och till slut sålt huset jag rekommendera henne warmt

Zorica T
Söderkulla

Artemiz var jätte vänlig och jag upplevde henne som en utmärkt mäklaren. Henne skulle jag kunna varmt rekommendera som mäklare och ni ska vara glada att hon jobbar på er Fastighetsbyrå. Mvh från en mycket nöjd kund Zorica Tedesko

Heba I
Almvik

Väldigt nöjd med hur Artemiz skötte hela processen vid mitt bostadsköp. Professionell, tillgänglig och tydlig från start till mål. Kände mig trygg genom hela affären. Rekommenderas varmt!

Rima H
Lindeborg

Väldigt duktig, förståligt och väldigt bra mäklare.

Baris H
Nydala

Jag är otroligt nöjd med den hjälp jag fick av Artemiz Eskafi under hela försäljningsprocessen. Hon var mycket professionell, lyhörd och engagerad från början till slut. Hennes bemötande var varmt och tryggt, vilket gjorde att jag kände mig i goda händer hela vägen. Hon hanterade allt på ett smidigt och strukturerat sätt och höll mig hela tiden uppdaterad. Det märks att Artemiz verkligen brinner för sitt arbete – ett kanonjobb rakt igenom! Jag kan varmt rekommendera henne till alla som söker en kunnig och driven mäklare.

Navid F
Lindeborg

Väldigt tydlig, trevlig och saklig! Mycket effektiv och duktig mäklare!

Parvin A
Kulladal

Hon är väldigt duktig, bestämt . 100% nöjd. Endast tycker arvodo är dyrt. Jag skulle ringd och frågat innan hon kommer.

Bora G
Söderkulla

Professionell, tillgänglig och trevlig genom hela processen. Rekommenderas