Artemiz Eskafi

Artemiz Eskafi

Artemiz Eskafi är mäklare på Fastighetsbyrån Malmö City

Artemiz Eskafi har varit registrerad mäklare sedan 2019-07. Artemiz Eskafi har varit aktiv på Reco.se sedan 2019-10 och har fått 188 omdömen med ett betyg på 4.8. Artemiz Eskafi har haft 29 försäljningar sen 2025-04 och har tillfrågat 100% av sina kunder efter omdömen.

2025-04 - 2026-03

188 omdömen om Artemiz Eskafi

Sedan starten hos Reco 2019
Elin F
Köpte sin lägenhet med hjälp av Artemiz Eskafi en del av Fastighetsbyrån Malmö City
Borgmästaregården

Mycket tillmötesgående och vänlig. Svarar snabbt.

Shilan A
Sålde sin lägenhet med hjälp av Artemiz Eskafi en del av Fastighetsbyrån Malmö City
Söderkulla

Artemiz är professionell, engagerad och alltid tillgänglig genom hela processen. Hon är snabb på att återkoppla, tydlig i sin kommunikation och har fått oss att känna oss trygga och väl omhändertagna från start till mål. Vi har verkligen uppskattat hennes stöd och engagemang. Jag rekommenderar varmt Artemiz till alla som söker en kunnig och pålitlig mäklare.

Zeravan Sadeeq Farman Z
Kroksbäck

Super, hon är duktig och trevlig.

Shemsi S
Fosiedal

Trevligt ödmjuk tydligt beskrivning av objekten punktlig 100% Riktig bra mäklare

Fabian G
Almvik

Som helhet är det mer än godkänt omdöme. Trevligt och glad. Har inte haft mycket fysisk kontakt med henne. Men det frågor jag har ställt har jag fått snabba och bra svar. Mycket kunnig och hjälpsam. Kanske lite oklart om vad och hur process ser ut när man inte har fått kontakt med banken i början av kontrakt skrivningen. Men det är kanske mer fel från min sida.

Genlis C
Högaholm

Jag är otroligt nöjd med min mäklare Artemiz som hjälpte mig att sälja min bostadsrätt. Från första mötet upplevde jag ett stort engagemang, professionalism och en genuin vilja att få till den bästa möjliga affären. Artemiz var alltid tillgänglig för frågor, gav tydlig och trygg vägledning genom hela processen och hade en imponerande känsla för både marknaden och detaljerna som gör skillnad. Försäljningen sköttes smidigt och effektivt, och resultatet överträffade mina förväntningar. Jag uppskattade särskilt den personliga...

Fredrik L
Västra Hamnen

Artemiz har varit väldigt tillmötesgående och lätta att kontakta. Hon har också varit snabb och precis i sin respons.

Namka N
Lindeborg

Som mäklare Artemiz Eskafi var snäll och rättvis. Som jag har upplevt dena tiden.

Parvin A
Högaholm

Hon trevligt och professionellt? Det är första gången jag tar hjälp av mäklarna . Allt har gått mycket bra med henne.

Karim P
Högaholm

Hon är pålitlig, sakkunnig, glad , vi fick utmärkt bemötande av henne.Hon berättade allt vi frågat och hjälpte till med allt.