Ericka Nguyen

Ericka Nguyen

Ericka Nguyen är mäklare på Fastighetsbyrån Malmö City

Ericka Nguyen har varit registrerad mäklare sedan 2014-02. Ericka Nguyen har varit aktiv på Reco.se sedan 2015-05 och har fått 397 omdömen med ett betyg på 4.9. Ericka Nguyen har haft 48 försäljningar sen 2024-12 och har tillfrågat 99% av sina kunder efter omdömen.

2024-12 - 2025-11

397 omdömen om Ericka Nguyen

Sedan starten hos Reco 2015
Maria H
Sålde sitt hus med hjälp av Ericka Nguyen en del av Fastighetsbyrån Malmö City
Nya Bellevue

Engagerad, snabb. Tillgänglig och professionell i sina svar och bemötande. Positiv och energisk

Måns H
Sålde sitt hus med hjälp av Ericka Nguyen en del av Fastighetsbyrån Malmö City
Nya Bellevue

Vi är väldigt nöjda. Ericka har en tydlig målbild och tar ansvar för hela processen med bra kommunikation vilket känts tryggt.

Maria N
Köpte sin lägenhet med hjälp av Ericka Nguyen en del av Fastighetsbyrån Malmö City
Ribersborg

Ericka har varit toppen hela vägen i processen! Hon har varit mycket professionell och trevlig, lätt att få kontakt med och har snabbt återkopplat med svar på mina frågor. Som köpare har jag känt mig trygg i hela processen från visning till kontraktsskrivning. Jag kan varmt rekommendera Ericka som mäklare.

Joakim K
Sålde sin lägenhet med hjälp av Ericka Nguyen en del av Fastighetsbyrån Malmö City
Klagshamn

Otroligt professionell, kunnig och fantastisk service

Daniel B
Västra Sorgenfri

Ett mycket professionellt och kompetent bemötande. Ericka är en stjärna.

Johan B
Västra Sorgenfri

Fantastiskt proffsig mäklare! All information man fick under visningen och så vidare var tydlig och bra! Även instruktioner och information under avtalsmötet var bra och tydligt! Helt enkelt en mycket bra mäklare!

Line S
S:t Knut

Ericka är professionell, kommunikativ och en väldigt duktig mäklare. Jag skulle varmt rekommendera henne både till försäljning och vid köp av bostad. Jag har full tillit till Ericka och upplevde att hon skötte min bostadsförsäljning exceptionellt.

Amanda S
Rörsjöstaden

Professionell, närvarande och överträffade våra förväntningar. Rekommenderar starkt Ericka som mäklare.

Elias E
Rörsjöstaden

Ericka är en otroligt lyhörd och professionell mäklare som alltid levererar. Jag har anlitat henne vid alla mina fastighetsaffärer och är så nöjd! Rekommenderas varmt.

Klara G
Rörsjöstaden

Fint bemötande! En positiv köpupplevelse.