Ericka är en fantastisk mäklare och jag rekommenderar henne till alla som vill sälja en bostad i Malmö!
Ericka Nguyen
Ericka Nguyen är mäklare på Fastighetsbyrån Malmö City
.Ericka Nguyen har varit registrerad mäklare sedan 2014-02. Ericka Nguyen har varit aktiv på Reco.se sedan 2015-05 och har fått 382 omdömen med ett betyg på 4.9. Ericka Nguyen har haft 45 försäljningar sen 2024-05 och har tillfrågat 100% av sina kunder efter omdömen.
2024-05 - 2025-04
382 omdömen om Ericka Nguyen
Jag tycker mäklaren gjorde ett bra jobb. Hon var tydlig med sin information och väldigt lätt att få tag i när det behövdes
Ericka är en toppmäklare! Hon är mycket professionell och har god kunskap om marknaden, samtidigt som hon är oerhört trevlig och tillmötesgående. Vår kontakt har varit smidig från dag ett, trots att jag bor på annan ort. Ericka lade upp en mycket bra plan, och sålde lägenheten snabbt och för mer än utgångspriset! Sammantaget; jag är mer än nöjd! Tack Ericka!
Supertrevligt och proffsigt bemötande, kunde svara på alla våra frågor om både objektet och föreningen. Var hjälpsam från visning till kontraktsskrivning, lätt att nå via telefon och sms. Kan rekommendera Ericka starkt!
Grymt hjälpsam och proffsig genom hela processen.
Klar och tydlig i sin kommunikation. Väldigt effektiv. Var ett nöje att få köpa bostad med Ericka som mäklare.
Ericka har en super härlig energi, duktig, snabb, mycket tydlig och kommunikativ under hela processen. Så glad över att det var just hon vi hade som mäklare för bostaden vi köpt.
Väldigt bra, trevligt och bra bemötande. Skötte affären perfekt. Jag är mycket tacksam och nöjd.
Mycket professionellt och kunnigt hanterande. Snabb affär få hon hade en ev köpare på öut Mycket nöjdj
Vi anlitade Ericka för att sälja vårt radhus och hon gjorde ett fantastiskt jobb hela vägen! Supertrevlig, proaktiv och höll oss konstant uppdaterade, vilket gjorde att vi kände oss trygga genom hela processen trots en trög marknad. Vi kan varmt rekommendera Ericka!