Johanna Meyer

Johanna Meyer

Johanna Meyer är mäklare på Fastighetsbyrån Malmö City

Johanna Meyer har varit registrerad mäklare sedan 2019-03. Johanna Meyer har varit aktiv på Reco.se sedan 2019-10 och har fått 236 omdömen med ett betyg på 4.9. Johanna Meyer har haft 49 försäljningar sen 2024-12 och har tillfrågat 98% av sina kunder efter omdömen.

2024-12 - 2025-11

236 omdömen om Johanna Meyer

Sedan starten hos Reco 2019
Anna K
Sålde sin lägenhet med hjälp av Johanna Meyer en del av Fastighetsbyrån Malmö City
Ribersborg

Vi är mycket nöjda med hur Johanna hjälpte oss genom bostadsaffären. Hon var noggrann och förtroendeingivande, svarade snabbt och var ett bra bollplank genom hela processen.

Roxana L
Köpte sin lägenhet med hjälp av Johanna Meyer en del av Fastighetsbyrån Malmö City
Hyllie

Johanna Meyer var flexibel och trevligt.

Josefine M
Möllevången

Jätte trevlig och engagerad! Rekommenderar henne starkt :)

Rebecca M
Möllevången

Mycket trevlig och serviceinriktad.

Anna L
Hyllie

Snabb i återkoppling och trevligt bemötande! Engagerad mäklare som rekommenderas varmt!

Andreea N
Hyllie

Jag är otroligt nöjd med den hjälp jag fick av Johanna under försäljningen av min bostad. Från första mötet kände jag ett stort förtroende – hon var professionell, engagerad och väldigt kunnig. Kommunikationen var alltid tydlig, snabb och jag blev hela tiden uppdaterad om vad som hände i processen.

Florijan G
Hyllie

She is awsome 🥰🥰 She explains everything in a understandable way.

Victoria P
Östra Sorgenfri

Johanna är tydlig, kunnig och varm som person. Med stor förståelse för marknaden, smidig kommunikation och stor erfarenhet gjorde hon processen att sälja min lägenhet på en tuff marknad till en trygg och rolig period i mitt liv.

Jenny S
Slottsstaden

Vi är mycket nöjda med Johanna och rekommenderar henne! Trevlig, tillmötesgående och enkel att ha att göra med. Bra kommunikation och allt gick smidigt med visningar och kontraktskrivning.

Elin M
Nobeltorget

Otrolig kompetent mäklare! Kvick, snabb och tillgänglig! Kände oss supertrygga med Johanna sen dag 1! Rekommenderar starkt!