Johanna Olsson

Johanna Olsson

Johanna Olsson är mäklare på Fastighetsbyrån Malmö City

Johanna Olsson har varit registrerad mäklare sedan 2014-04. Johanna Olsson har varit aktiv på Reco.se sedan 2020-12 och har fått 342 omdömen med ett betyg på 4.8. Johanna Olsson har haft 53 försäljningar sen 2024-12 och har tillfrågat 99% av sina kunder efter omdömen.

2024-12 - 2025-11

342 omdömen om Johanna Olsson

Sedan starten hos Reco 2020
Richard T
Köpte sin lägenhet med hjälp av Johanna Olsson en del av Fastighetsbyrån Malmö City
Rosenvång

Proffsig, bra kunskaper och lätt att ha och göra med, trevlig och nogrann när det kom till att gå igenom alla detaljerna - skapade förtroende tycker jag.

Henrik B
Borgmästaregården

Proffsig och vänlig mäklare som är noggrann och väldigt trevlig att ha kontakt med!

Axel M
Köpte sitt hus med hjälp av Johanna Olsson en del av Fastighetsbyrån Malmö City
Nya Bellevue

Lätt att ha och göra med, och tydlig i kommunikationen. Affären gick snabbt framåt utan några frågetecken, och lyssnade väl på både oss som köpare och säljarens önskemål.

Bo N
Sålde sin lägenhet med hjälp av Johanna Olsson en del av Fastighetsbyrån Malmö City
Limhamn - Ön

Vänligt och trevligt bemötande. Hon infriade våra förväntningar till fullo. Vi fick klara besked på alla frågor vi hade och informationen om marknadsläget var värdefull för oss, som inte gör sådant här till vardags. Totalt sett en väldigt bra upplevelse och vi skulle utan tvekan rekommendera henne till andra kunder.

Joy L
Limhamn - Ön

Jag köpte min bostad genom Johanna och är verkligen supernöjd med hela processen. Hon var alltid tillgänglig för frågor, tydlig i sin kommunikation och otroligt hjälpsam från första visningen till tillträdet. Som köpare kände jag mig både trygg och väl bemött, och hela affären gick smidigt och professionellt. Jag kan varmt rekommendera Johanna.

Måns H
Davidshall

Jag upplevde att Johanna varit mycket kunnig och engagerad mäklare som bryr sig om både köpare och säljare. Lugn och bra. Kompetent.

Manoucher M
Håkanstorp

Snabb, effektiv, trevlig, kunnig

Louise-Marie E
Ribersborg

Allt fungerade perfekt! Mycket nöjd!

Sture E
Ribersborg

Mycket profisionell. Gjorde allt smidigt och bra för oss.

Anders G
Davidshall

Först vill jag nämna att Johanna är mycket trevlig. Johanna är tydlig, ärlig och direkt i sin kommunikation om sitt uppdrag. Bra känsla för hur bostadsmarknaden är för tillfället och är bra på att förklara möjligheter, risker och låter mig som kund ta besluten. Det gör att man känner en trygghet att arbeta med henne. Jag att rekommendera henna till andra, om jag får tillfälle.