Marina Matic

Marina Matic

Marina Matic är mäklare på Fastighetsbyrån Malmö City

Marina Matic har varit registrerad mäklare sedan 2018-11. Marina Matic har varit aktiv på Reco.se sedan 2018-11 och har fått 74 omdömen med ett betyg på 4.8. Marina Matic har haft 34 försäljningar sen 2025-07 och har tillfrågat 100% av sina kunder efter omdömen.

2025-07 - 2026-06

74 omdömen om Marina Matic

Sedan starten hos Reco 2018
Jenny Å
Sålde sin lägenhet med hjälp av Marina Matic en del av Fastighetsbyrån Malmö City
Norra Sorgenfri

Marina har med professionalitet och vänligt bemötande varit en utomordentlig mäklare. Rekommenderar henne varmt.

Anel H
Vita Höja

Vi är supernöjda. Marina är proffessinell, lätt att samarbeta med samt har fantastisk lokalkännedom. Hon är också alltid tillgänglig.Marina är expert på sitt jobb. Hon överträffade våra förväntningar… Tack för allt …

Sólveig H
Köpte sitt hus med hjälp av Marina Matic en del av Fastighetsbyrån Malmö City
Kristineberg

She is really good, gives good advise, easy to reach, answares quickly, trustworthy, professional, really nice to talk to and knows what she is doing.

Anita W
Sålde sitt hus med hjälp av Marina Matic en del av Fastighetsbyrån Malmö City
Kastanjegården

Mycket trevlig och hjälpsam. Kan inte beskriva mer än var toppenbra.

Imad Mohamad A
Köpte sitt hus med hjälp av Marina Matic en del av Fastighetsbyrån Malmö City
Kastanjegården

Trevlig och duktig som gör sitt jobb på ett smidigt sätt och sprida glädje till sina kunder

Ana P
Borgmästaregården

Fantastisk mäklare! Professionell, engagerad och alltid tillgänglig. Hon gjorde hela processen trygg och smidig från början till slut. Rekommenderas varmt!

Jovana M
Kulladal

Marina gjorde verkligen hela försäljningen enkel och trygg för oss. Otroligt engagerad, lyhörd och alltid tillgänglig för frågor. Vi kände oss väl omhändertagna genom hela processen. Kan varmt rekommendera!

Vera A
Kirseberg

Marina hjälpte oss genom en ganska skakig försäljningsprocess, där hennes trygghet och lugn blev avgörande för oss. Även om kommunikationen stundtals var något otydlig, blev allt väldigt rakt och tydligt så fort vi väl pratades vid. Marina är en stabil och pålitlig mäklare som vi varmt kan rekommendera när man behöver ett tryggt stöd i sin affär.

Giuseppe A
Köpte sin lägenhet med hjälp av Marina Matic en del av Fastighetsbyrån Malmö City
Kirseberg

She was absolutely professional and helpful.

Jovana S
Husie

Jag är så glad att jag valde Marina! Hon är otroligt professionell, engagerad och fick mig att känna mig trygg genom hela processen. Kändes verkligen som att hon gjorde det lilla extra! Kan varmt rekommendera:) Hon är verkligen bäst! ✨