Mycket bra! Trevlig och duktig på att återkoppla snabbt.
Maxime Melkie
Maxime Melkie är mäklare på Fastighetsbyrån Malmö City
.Maxime Melkie har varit registrerad mäklare sedan 2014-02. Maxime Melkie har varit aktiv på Reco.se sedan 2015-05 och har fått 343 omdömen med ett betyg på 4.9. Maxime Melkie har haft 48 försäljningar sen 2025-04 och har tillfrågat 100% av sina kunder efter omdömen.
2025-04 - 2026-03
343 omdömen om Maxime Melkie
Kunnig och proffsig. Lätt att få kontakt med, återkopplar snabbt.
Maxime kändes lugn och trygg och kunde guidda bra igenom processen.
Uppmärksam, trevlig, kunnig därför har hon fått sälja för mig två gånger
Vi är otroligt nöjda med vår mäklare! Från första mötet till avslutad affär har hon varit lyhörd, ödmjuk och väldigt professionell. Hon tog sig verkligen tid att förstå våra behov och skapade ett stort förtroende genom hela processen. Försäljningen gick dessutom i rasande fart – vi hann knappt vänja oss vid tanken på visning innan allt var klart! Samtidigt sköttes allt lugnt, tryggt och strukturerat, vilket gjorde att vi kunde slappna av hela vägen. En mäklare som både har stenkoll, stort hjärta och ett tempo som får en...
Nöjda med allt! Bra engagemang och driv. Snabb och enkelt att få kontakt med. Rekommenderar till andra.
En trevlig, öppen person som jag fick förtroende för.
Mycket bra och noggrann. Tog hand om oss på bästa sätt men processen är inte klar än så kan inte ge betyg på helheten.
Lyhörd, lätt att ha att göra med och med tydlig försäljningsstrategi. Mån om att få ett bra pris, inte bara sälja snabbt.
Trevlig, kunnig och professionell. Enkel att ställa frågor till!