Tobias Axell

Tobias Axell

Tobias Axell är mäklare på Fastighetsbyrån Malmö City

Tobias Axell har varit registrerad mäklare sedan 2018-05. Tobias Axell har varit aktiv på Reco.se sedan 2018-12 och har fått 196 omdömen med ett betyg på 4.9. Tobias Axell har haft 42 försäljningar sen 2025-01 och har tillfrågat 100% av sina kunder efter omdömen.

2025-01 - 2025-12

196 omdömen om Tobias Axell

Sedan starten hos Reco 2018
Stina M
Sålde sin lägenhet med hjälp av Tobias Axell en del av Fastighetsbyrån Malmö City
Lorensborg

Tredje gången Tobias hjälper oss med försäljning och vi är lika nöjda som alltid. Bra kommunikation och snabbt förlopp.

Zhanna M
Citadellskajen

Tobias har agerat professionellt i alla sammanhang

Lars F
Citadellskajen

Tobias var under hela försäljningsprocessen hjälpsam och tillmötesgående.

Abid S
Köpte sin lägenhet med hjälp av Tobias Axell en del av Fastighetsbyrån Malmö City
Söderkulla

Tobias was very helpful in the purchase of my first apartment. He was communicative and took the time to explain each process step, making the purchase very simple for me.

Amela S
Söderkulla

Väldigt proffesionell, svarar alltid. Tobias har sålt flera av våra objekt och vi är alltid lika nöjda. Rekommenderar Tobias.

Selma S
Östra Sorgenfri

Tydlig, ärlig och engagerad mäklare med mycket bra kommunikation. Skapar trygghet genom hela processen.

Emma D
Pildammarna

Seriös mäklare som är tillmötesgående, trevlig och professionell. Allt gick mycket smidigt och kändes tryggt.

Felix G

Super! Ryddig, profesjonelt og effektiv

Jonas R
Triangeln

Trevligt bemötande, kunnig på sitt område. Gav bra råd och var lyhörd för våra önskningar.

Martin S
Triangeln

Toppen bemötande och snabb återkoppling!