Tobias Axell

Tobias Axell

Tobias Axell är mäklare på Fastighetsbyrån Malmö City

Tobias Axell har varit registrerad mäklare sedan 2018-05. Tobias Axell har varit aktiv på Reco.se sedan 2018-12 och har fått 206 omdömen med ett betyg på 4.9. Tobias Axell har haft 40 försäljningar sen 2025-04 och har tillfrågat 99% av sina kunder efter omdömen.

2025-04 - 2026-03

206 omdömen om Tobias Axell

Sedan starten hos Reco 2018
Linnea J
Köpte sin lägenhet med hjälp av Tobias Axell en del av Fastighetsbyrån Malmö City
Hästhagen

Jag är supernöjd med Tobias vid köpet av min första lägenhet! Han har svarat snabbt och professionellt på alla frågor. Rekommenderar starkt att välja Tobias.

Mosayeb M
Bulltofta

Min övergripande upplevelse av samarbetet med den här mäklaren var positiv.

Samya S
Östra Sorgenfri

Blev väldigt bra bemött av Tobias! Han var väldigt engagerad, tillgänglig och kändes som en trygg mellanhand genom hela processen. Kändes särskilt tryggt i och med första bostadsköpet.

Vendela C
Västra Sorgenfri

Smidig kontakt och tydlig i kommunikationen. Rekommenderas!

Frida K
Sålde sin lägenhet med hjälp av Tobias Axell en del av Fastighetsbyrån Malmö City
Västra Sorgenfri

Inkännande, professionell och mycket hjälpsam i allt som gällde försäljning av min lägenhet. Rekommenderar varmt Tobias som mäklare. Han gjorde ett väldigt fint arbete både inför och under och efter försäljningen, kände mig trygg hela vägen.

Kristin T
Östra Sorgenfri

Jag blev tipsad om Tobias av en vän till mig och jag förstår verkligen varför. Han är ödmjuk och inkännande vilket fick mig att känna mig trygg inför försäljningen av min lägenhet. Försäljningen gick mycket snabbare än vad jag hade förväntat mig vilket jag tror beror på Tobias. Han är otroligt proffsig och duktig på det han gör. Rekommenderar honom alla dagar i veckan, utan överdrift.

Lara S
S:t Knut

Professionell och snabb kommunikation! Vi köpte vår lägenhet av Tobias och fick en bra upplevelse under hela processen och visningen. När det sedan var dags att sälja var det ett enkelt val att anlita honom. Rekommenderas!

Sara Anine Kristina K
Sålde sitt hus med hjälp av Tobias Axell en del av Fastighetsbyrån Malmö City
Oxie Kyrkby

Tobias har hela vägen varit tydlig och mycket professionell. Jag skulle rekommendera honom till någon som ska sälja eller köpa objekt.

Maximiliam N
Västra Hamnen

Jag var väldigt nöjd med Tobias som mäklare. Han var väldigt tydlig och gav uppdateringar snabbt. Höll bra kontakt och lyssande in på önskemål under processen. Rekommenderar Tobias varmt!

Ellen E
Köpte sitt hus med hjälp av Tobias Axell en del av Fastighetsbyrån Malmö City
Kulladal

Otroligt ödmjuk och duktig på vad han gör. Proffsig & saklig men samtidigt ett väldigt varmt, fint bemötande hela vägen! 10/10!